TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,096. až 1,110. (celkem z 1,347)
  • Autor
    inferno
    Člen

Když si koupíte lístek na komerční akci jako je Sensation, tak přeci víte, do čeho jdete. Atmosféru tvoří z velké části show a příběh, o kterém většina účastníků nemá ani páru. Spousta jich je na podobné akci vůbec poprvé, znají jen pár profláknutých tracků…

K1aptcha
    Člen

Dexx: dobře, tady nejde teda možná ani tak o tu většinu (a je mi i docela upřímě jedno, jestli v ní seš nebo ne 😉 ), jako o to, že tam prostě na to nikdo nepařil (a hlavně že si většina (nebo mam použít jiné slovo :oD ) všech zapařila na Red Hoty, jo jo holt rokec rulez X[]) = atmosféra šla dolů

A jen několik exotů z trance.cz tam nadšeně skákalo, zbytek stál a nevěděl, co to je…. :_)

Dexx
    Člen

Kdo ještě nepatří do většiny jako já?

K1aptcha
    Člen

právě v tom že je půlka SW o houseu a půlka o tranceu shledávám jako jeden ze záporů týhle akce – většina housíkářů nepaří na trance a trancaři na house – viz např. když Armin hrál Fly Away a skoro nikdo nepařil X[]

To Leosh: nic proti tobě ale ty že se umíš bavit i jinak než jen na trance? A ve druhé větě napíšeš že kdyby tam hráli house, tak by ses nudil. 😀 Nejsem žádný znalec hudby, ale vím že SENSATION WHITE je právě zábava a show. Já osobně jsem letos na SW skvěle zapařil 🙂

Leosh
    Člen

no právě, na sensation už skoro převažuje ta zábava nad hudební stránkou akce a já si zábavu dokážu užívat jinak…:oP

a co se týče ceny lístku, tak zaprvé základní vstupenka je zhruba o stovku drazší než na trance energy a kdybych měl srovnat lineup obou akcí (přestože na SW ještě není znám, ale dá se zhruba předpokládat, že poměr trance:house bude 50:50), tak bych se asi rozbrečel při představě, že půl večera se tam budu nudit, jak letos…-((

kreeki
    Člen

teď sem si byl pro ticket a ta pani mi řikala, že jich tam sice zbejvá něco přes 400, ale že jsou všechny rezervovaný a že tam vidí jen jeden ještě volnej… tak ho mam taky už doma B-]

nexus666
    Člen

Za zábavu se platí.. Nevím na co si stěžujete.. :oP

DjPeroxid
    Člen

přesně tak je to všechno jenom cirkus!předražený lístky až je mi z toho na blití.sensation je hodně výdělečná akce tak proto to dělá snad každý!%-)

Leosh
    Člen

hmm… docela to ubývá:-O ale letos na ten předraženej cirkus kašlu, ať tam hraje kdokoliv…X[]

Venda
    Člen

Tak už se mi taky doma hřejou 3 lístky. B-]
    Byla to docela sranda. Vstávám v 5 ráno a doufal jsem, že ještě budou. Jsem totiž z Aše a jaksi tu nic co by bylo otevřený non-stop není.
    Naklušu do prvního stánku, 10 minut tam paní vykládám co chci, a pak mi oznámí, že to ještě není spuštěný…no comment. Kdybych si chtěl podat sportku tak možná uspěju, takže jdu přes celý město na benzínku, kde maj taky terminál. Tak to samé. Prý ho nemaj nastartovaný a ona s ním neumí, by musela zavolat šéfa. To už jsem začínal mít docela obavy. Nakonec jsem jel do práce o hodku pozdějc, protože jsem ty lístky fakt chtěl. Uspěl jsem až napotřetí ve sběrně Sazky. Tam kupodivu vše OK, ta paní si mě tam pamatovala z loňska, když jsem je tam taky kupoval :´-))
    Momentální stav 470 dostupných….

tak uz jich zbyva jen 488..teda v tuhle chvili….kdo chcete stihnout jeste prvni vlhnu tak honem koupitB-]

armada
    Člen

Koukam, že problémy byly všude stejný. Já sem taky strávil u terminálu tak 15 minut.

Je třeba napsat na sazku, ať si na ty terminály udělají proškolení :oD

Dexx
    Člen

Já jsem uspěl taky až napodruhé. U prvního mi slečna taky tvrdila, že to nějak neovládá. Tak jsem zašel vedle a tam to semnou paní během 10-15minut vyřešila. No fronta se za mnou udělala pěkná. A paní se mně akorát ptala, jestli OPRAVDU chci 2 lístky na S E N S A T I O N, každej za 1090!!!! kč :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,096. až 1,110. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.