TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,111. až 1,125. (celkem z 1,347)
  • Autor
    djtomino
    Člen

to:Jerry Lupeny jsou a možná i ještě volná místa v tom našem white buse! Koukni do diskuse „Autobus na Sensation Silvester“ 😉 Pojéééď, bude to super!

Panter
    Člen

to :Jerry Ja do roxetu uz moc nechodim spis na velky akcicky ale mam to tam 10 min. do skorapek:-D

Panter
    Člen

Tak Hele vy parani! Ja jsem se slusne zeptal jestli z okoli Chocne nahodou nekdo nejede na SW:-P Jako ja Chocen nejak nevychvaluju ale je to pekny mesto…. Takze tu moc nemachrujte jo jinak uvidite:_):_) Jinak uz mam listky takze v Kvetnu v SazceB-]

Voky
    Člen

Chjooo proč to musí bejt uprostřed zkouškovýho:´-(

sypy
    Člen

Potreboval bych vedet jestli bude hl.partner (sponzor) vodafon …vi nekdo:-):-)??

andre
    Člen

mi paní v trafice taky říkala, že to asi nefunguje, tak jsem jí to musel naučit, ikdyž jsem předtím ty jejich terminály v životě neviděl :oD
    no,lístky mám,ještě se uvidí, jesi pojedu nebo ne…

Jamie
    Člen

Tak taky 3 doma :´-))
    ja tam mam 21.12.2007 01:21:27 – tomu dedovi to nejak trvalo :oD

jerrry
    Člen

2Sexy: ja sem byl taky vzhuru, ale uz se mi nechtelo vylejzat z postele pac venku byla kosa, taxem to vzal az rano cestou do prace 🙂 ale myslim, ze ta prvni vlna 3000 listku bude dost rychle pryc…B-]

2Sexy
    Člen

#djtomino: ty si bláázen, vstavat ve 3 hodiny v noci :´-)) tady nejsi v holandsku 😉

djtomino
    Člen

21.12.2007 02:48:45 To stojí na mém lístku, který už mi visí na ledničce…:) U terminálu v poho, jen byla v noci strašnááá kosa a nechtělo se mi vstávat!!! X[]:oD:oD Tak jen doufám, že mi lístek za ten půlrok, než na něj přijde řada, nevybledne jako účtenka z Tesca a huráááá na SW ČR. Ale ještě předtím…LTU ARENA DUSSELDORF AND SW SILVESTER!!! Vaaaau !!! B-]B-]B-]

Mě u terminálu řekla mladá slečna že je nová a že to neumí, že zavolá vedoucí. A milá paní vedoucí 10 minut opatrně klikala na terminál a pak dalších 10 minut si četla všechno co je na vstupence natištěno – každý lístek. Nechtějte vědět jak dlouho jsem tam tvrdnul – kupoval jsem 4 lístky 😀

prochi
    Člen

taky mám…….paní mě taky říkala že si nemůžu rezervovat místo :_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

LOL:-D

Já jsem to zas koupil až u třetího terminálu, pač na těch dvou předchozích mě řekli, že sice byli na školení, ale neuměj to, tak ať zajdu jinam:-D

U třetího mi slečna sice taky řekla, že to ještě nedělala….jsem ji odpověděl, že to ji moc nevěřím, ale že by bylo na čase to teda zkusit:oD

Magico
    Člen

jerry::oD:oD vostrý

jerrry
    Člen

jo to mam taky jednu veselou historku z nakupu u terminalu ted z rana 🙂

Rikam dva listky na SW, vona tam do toho chvili busila a pak na me „ale vite ze takhle kdyz to objednavate pres terminal, tak vam nemuzeme cislo sedadla k sezeni“…. taxem se na ni tak podival a rikam „panii tam bude 17k lidi a zadny zidle“ 😀 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,111. až 1,125. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.