TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Magico
    Člen

JohnMager: no mě zase bruneta i terminálu řekla, že by ty prachy za to nedala, že by spíš šla tu Kajlí Minog%-)
    (asi zapoměla že lupeny na Kajlí jsou pomalu ještě mastnější)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Taky se mi hřejou tři lupénky doma:´-)) Jakmile se bloncka u terminálu dozvěděla název akcičky, tak si hned taky jeden vzala:oD

jerrry
    Člen

Na tu silvestrovskou SW do nemecka bych jel hnedka, ale nemam uz money a btw oni jsou este lupeny? 🙂 ja myslel, ze to uz je taky vyprodany.

2Sexy
    Člen

2 tickety doma : ) a to jsem je kupoval „až“ v 10hod : )

Já konečně taky mám lupen. Naštěstí mě čeká WHITE teď na silvestra takže tak dlouhý čekání nebude. Jó a ještě máme pár míst v autobuse volných. Pojeďte si zařádit na silvestrovskou SW.

Dexx
    Člen

Tak co? Už je to vyprodaný? 😀 Mno já už taky dva mám, tak teď už to můžete klidně vykoupit. 😉

jerrry
    Člen

Táááák už mááám dva lupeeeny 🙂 huráááááá, ať už je qvěten, bude to mrdaaaaaaaa B-]:´-)):-P:oD

zabca
    Člen

Na listek prdim.Stejne tak asi na celou akci. Za ty prachy. Sice to bude kvalitka,ale k zivotu potrebuju mnohem praktictejsi veci. ale stve me to…

seven
    Účastník

Tenhle topic jsem dlouho nečet, až dnes jsem si udělal čas a vidím že jsem udělal dobře, ráno frčím pro lístek :-). Pročetl jsem ho celý a musím říct že to co napsal TranceBeast dance-girl %-)%-)%-)%-)%-)

TranceBeast : Nevím co jste si s dance-girl udělali, pokud jste si něco udělali, ale každopádně by jsi neměl takovýhle hovadiny psát sem a otravovat slušný lidi :-!:-!:-!

P.S: Něco mě říká že se vůči dance-girl cítíš sociálně méně zdatný, pokud tomu tak je, tak se radši zamysli a nebo neotravuj, když na to nemáš mozekB-]. A nezapomeň že vedle každého tvého nicku v příspěvku je taková krátká větička.:-!:-!

F!sh
    Člen

Já jsem u Ústí nad Orl. 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

prochi: já z prahy nejsem a směju se taky, tady nejde o to místo

prochi
    Člen

hele nechte si takovy kecy hoši,slušně se zeptal a vy hned prudíte jaka je Choceň prdel…….jakmile jste z Prahy nebo jineho velkeho města tak si hrajete na velký šéfy….:-! zamyslete se někdy nad tim co říkáte……:-|

Paya
    Člen

Panter: souhlas se Sq4Raaou – u nás SB v žádném případě nevyprodáš 😉

BoRo
    Člen

Prdel znam,Chocen ne.Jak muzete znat kazdou vesnici v teto zemi?Pardon-MESTA!!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

:oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.