TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Showman
    Člen

Já se na nějakou tu Sensation můžu za tuhle cenu akorát tak vys*at :_) To si radši koupim lupen na víkend na Nature One. :oP

Line-up stejně bude stát za dvě věci, jelikož UM určitě nepřiveze jméno, které by mě zajímalo a ještě jsem ho neslyšel (teda až na Prydze asi).

Penza
    Člen

Jerrry: Tech 990,- jak psali minuly tyden bylo bez manipulacnich poplatku. Tohle je konecna cena;-)

Panter
    Člen

No ja to du hned koupit 2 lupeny v 5 rano hned jak u nas otevrou trafiku:-D tak doufam ze uz to nebude vyprodany:oD…. za tecch 1090kč…. Ale ta posledni varka je dost draha za 1500 dat za 1 lupen…. Na druhou stranu je to jednou za rok co bych pro SW neudelal zj:oD

hoky
    Člen

kuwa jak vidím tu cenu 1090kč taxe mi ani nechce ale jaxe znám tak stejně neodolám

jerrry
    Člen

2Sexy: Akorat si me predbehl 🙂 ale este to sfinaci vo kilo zvedly, misto 990,- stoji lupen v prvni vlne predprodeje 1090,- … ach jo 🙁

2Sexy
    Člen
    jerrry
    Člen

no prave 🙁 ale i tak doufam, ze lineup nakonec bude stat za to!

Sq4Raa
    Člen

Sázejí, protože většina lístků se vyprodá před zveřejněním line – upu…

jerrry
    Člen

jj, taky beru dva hned jak zahajej predprodej. myslim, ze to bude daleko rychlejc pryc jak na letosni SW 🙂 jen doufam, ze poradatele nesazeji jen na dobre jmeno SW, ale ze i hudebni stranka bude stat za to a line-up bude poradnej B-]

Magico
    Člen

Já si ten lupen koupím co nejdřív, něco mi říká, že těch prvních 3000 lupenů půjde fofrem, taky si myslím, že bude vyprodáno dřív než minule.

jerrry
    Člen

Poslední informace k zahájení prodeje lupenů (před chvílí mi od UM přišel mejlík):

„Dobrý den, snažíme se o to. Bohužel to závisí na Sazka Ticketu. Původní
    přislíbený termín byl čtvrtek, tzn. zítra. Nyní to odhadují na pátek, tzn. v
    noci v 01:15. Zítra to bude doufejme zveřejněné na našem webu.

UM“

Dexx
    Člen

Co ty lístky? Zítra?

fixis2
    Člen

To nevadí, alespoň bude víc místa na tancování:-P

Sq4Raa
    Člen

fixis: jestli ti na tohle přijde 5000 lidí, tak jsi borec…

fixis2
    Člen

A co třeba takhle, můj (idální typ):
    1) Martin Roth
    2) Nic Chagall
    3) Sander van doorn
    4) Max Graham
    5) Lucca ( ale tu si myslím, že by tam asi nikdy nedali, pač hraje odlišnější styly, než se očekává na SW, ale byla by tam super)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.