TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 1,347)
  • Autor

Myslím že taky vynechám, nenapadá mě jediný DJ (samozřejmě reálný pro SW) za kterého bych jim vysolil takové prachy…

No mě tam bohužel nečekejte, minulá SW byl spíše pokus a nějak nevyšel, kromě toho státnice volají a kytárka se bude učit, takže beze mě… :_)

Hello ladies and gentlemen!

Taxem promýšlel „line-up“ a vyšla mi tahle velká spekulace: 😀 (v závorce jsou náhradníci)

Lucca (Michael Burian)
    Fedde Le Grand (Erick E, Mason)
    Eric Prydz (Steve Angello, Axwell)
    Markus Schulz (Armin Van Buuren)
    Sasha (Judge Jules, Eddie Halliwell)
    Marco V (Sander Van Doorn, Marcel Woods)

Lucca je spíš takovej risk, říkám si, že Burák tam dvakrát po sobě nebude…
    Ale hrálo by mi to s druhým jménem, který podle mě bude někdo „elektrovej“,
    takže by to navazovalo.. Zase Burák hraje progressive a ten svůj styl a budou-li UM
    chtít i v roce 2008 Dyka… Kdo ví… 🙂

Třetí řádek: Podle mě na 99,9% přijede někdo ze Swedish house mafia.
    Vidím to na Prydze, kterej měl skvělej letošní rok,
    patří k Top 3 houseových djs a už u nás dlouho nebyl… Prydz 70%

Čtvrtý řádek: Schulz – lidi ho mají rádi, dlouho tu nebyl, podle mě největší tutovka SW, 85%…

Šestý řádek: nejvíc bych sázel na Marca V., oblíbenej, dlouho nebyl… 75% anebo že by se dalo na hlas lidu
    a přijel by počvrtý během 20 měsíců Sander? 😉

Woods by byl jenom příjemný překvapení…

Housik
    Člen

Ještě přátelé šetřete na Armin Only (babička vám snad něco na Vánoce přidá), doufejme, že se k nám panáček v 2008 podívá. Sensation je jasná koupě, patří mezi nejlépe udělané i zorganizované akce (oproti poslednímu Tiestovi) a i když tam bude o 2500 víc lidí, pořád se tam bude dát výborně dýchat, pařit a popíjet.

milan
    Člen

Martassisco – Nespamuj to v každým threadu:-!:oD:oD

Kdo chce ject na Sensation White – Düsseldorf s náma autobusem tak mi napište na můj mejl … Martassisco@seznam.cz ….více info v diskuzi …. autobus na SW :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

inferno: no můžem si udělat vlastní koutek s klubovou atmosférou B-]:-D

inferno
    Člen

tyo úplně mi přejel mráz po zádech, když jsem přečetl číslo 17.500

na house bych moc rád zašel, ale na halovce to není to pravé

GiGiDAGia
    Člen

styk pohlavson: S tím Bartem Claessenem jsem si vybavil AC2, škoda, že tu nebyl … rád bych ho slyšel …

Jinak Morillo, Axwell, Tocadisco, Prydz, Angello … někdo z nich by tu mohl být 😉

a ač se asi moc nelíbí, tak ATB by si mi líbil, celkem se těším, na ty jména, co ohlásí, tyhle spekulace jsou super 😀

Palda61
    Člen

No nevím, přehnaný s emi to teda zdá :-/. Ale asi za to dám ty prachy

dát 990(+ poplatky – tedy 1050) za to, že mě budou polejvat vidlácí záda pivama či na mě dostříkne voda od tupců, co si dělaj z flašky mattonky vodní pistolku a střílí po sobě, tak to bych musel být absolutní snob, nebo absolutní blázen, nehledě na to, že line-up bude pravděpodobně stejné, ne-li nudnější sorty, co minulé SW a kdyby, tak jediného zábavného Sandera si můžu dát jinde … takže se mnou nepočítejte :_)

2Sexy
    Člen

#milan: hehe, takhle jsem to zrovna nemyslel, ze bych byl nejakej prekupnik, ale napad vtipnej :´-)).

Narko
    Člen

neeee…dalsi listky…ja se na to vyferu…. 1720 SW Dusseldorf …2900..zajezd TE08 … 359.Cybertronic…ted 990 SW Praha…kde na to mam brat kua z jednoho mesicniho platu 🙁 😀 :_) X[]

milan
    Člen

2Sexy – dobrej nápad. Jet zadarmo na sensation..koupit tři lístky, jeden si nechat a dva pak prodat za dvojnásobnou cenu:oD:oD:oD

2Sexy
    Člen

Taky kupuju ihned co nejrychlejc 3 lístky. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.