TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 31.12.2007 LTU Arena Dusseldorf !!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 140)
  • Autor

to Panter:
    :oD:oD tak ono je v zahraničí dost velkých akcí na které je snažší se dostat i když je porovnávat s SW v Amstrdfamu je nemožný asi :oD …. ale co takhle TE ted v únoru? Jedeš? pokud ne tak by jsi měl. Zájezd tam je a akce je to monstrozní 🙂

a nebo pojed ted s náma do Polska na TRanceXplosion … zájez je taktéž B-]

inferno
    Člen

koupit lístek na Sensation není nic těžkého, poslední dva roky jsem zkusil rezervaci, stačilo jen potvrdit transakci… lístek si může koupit opravdu každý

u Black není problém koupit lístek den předem a letos bude znovu zájezd

dance-girl
    Člen

Na Black bude pořádat zájezd DjDkDave 😉

Panter
    Člen

no me by to bylo jednohl. ze to je velka parba nekde jinde nez v cesku mam rad hodne druhu elektronicke hudby:o) dyztak na me myslete jel bych hnedB-]

to jo … kdyby byli lístky mylsim si že by sto rpo neco bylo. JInak na Black me to moc neláká 😛

Panter
    Člen

:oD tak to je jasny to je hned vyprodany skoda treba kdyby to vedl Martin Kucera z unitedmusic by sehnal vstupenky na white urco …. Ale Myslim ze na black ktera neni posledni dobou vyprodana ze listky by spis sehnali:o)

Panter:
    mohl by být. Jel bych klído také, ale tuším že získat na White vstupenku je jako přežít elektrické křeslo :oD:oD:oD

Panter
    Člen

Cua Lidicky!:´-)) Tak koukam ze se vam pekne podarilo z organizovat tenhle zajezd neplanujete jet do Amsteradamu na Sensation ja bych jel jak na white i black pokud by ste to zas nekdo z organizoval:-P

peet84:

přeeesně tak…byl to ukrutnej masakr … nááářez a když koukám na záznam tak se ani nedivím že je to nebavilo…taky by mě to nebavilo jenom na to čumět 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Kurnik jste mě nějak předběhli v té diskusi……..

Ja uz mam objednanej autobus……..

Cena by byla 950,- Kč (zpáteční cesta + pojištění) + vlastní lupen (respektive bych ho mohl objednat 10 lidem, kteří nemají mezinárodní platební kartu)……..

Jelo by se i za předpokladu, že by bylo pouze 15 lidí.

Kdo má vážný zájem, tak pište přihlášky na můj email: djdkdave@poslouchej.net

Brzy bude i oficiální tisková zpráva.

Peet84
    Člen

Čaute lidičky z busu……..,
    no řeknu vám všem že to bylo fakt super,nehoráznej nářez.Sem spokojenej i když nějáké nedostatky tam byli ať to byli ty toalety a nebo to občerstvení,ale čert to vem nejelo se tam přece kvůli záchodům a jídlu.Jelo se tam hlavně pařit ne????A já si myslím že to proč jsme tam jeli nám splnilo očekávání.Teda aspoň mě jo.Bylo to vážně super a už se nemůže dočkat další akce sváma všema.
    P.S.: JO a pro ti co to odsuzujou že v tv to nebylo ono tak vám vzkazuju že jste hloupí když tohle říkáte pokud jsete tam nebyly.Jo v tv to mohla bejtnuda to se nedivím ale tam ………… Jak jsem řekl nářez,takže víte co vy televizní čumilové příště nechte vyplou bednu doma a ppojedtě s náma,fakt ot za to stojí

neboooj… dám je do auta 😉 ….zítra ti je vemu do Meccy B-]

medyyy
    Člen

to: Martassisco-nezapomeň na mě prosim s těma brejlema z busu.Dik moc a zitra cau:-)

milan: …. sry když každej sleduje jiné forum :oD

jj taky jsem mel už ten nápad…. já bych zavrhnul tudle :D:D… ten bus bych nechal…je tam více info 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 140)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.