Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M4RT1NEK a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 140)
táákže … dostal jsem zatim návrh na ……LOVE PARADE ….a STREET PARADE …
na tyto akce prý bus už je… ale nás je tolik že zaplníme sami jeden bus 🙂 tak uděláme ještě jeden … snad se nebudou zlobit 0=) , ale byli jste mega supr parta a chci aby jela znovu pohromadě B-]
zazrakprirody napsal(a):
——————————————————-
> Já se budu snažit sehnat peníze na tu Trance
> Energy.Hold budu muset chodit celej leden na
> brigádu abych na to měl.Jinak bych se s váma se
> všema viděl až v Praze na Sensation nebo v Mecce.
Kašli na brigošku … uděláme konečně tu českou spořitelnu co? :_):oD:oD:oD:oD:oD:oD
Já se budu snažit sehnat peníze na tu Trance Energy.Hold budu muset chodit celej leden na brigádu abych na to měl.Jinak bych se s váma se všema viděl až v Praze na Sensation nebo v Mecce.
fotek je prý tolik že to bude na několik DVD :oD ….v pátek dotlačte co máte a my to nějak dáme dohromady a různě vám to přeposíláme třebas poštou nebo osobně 🙂 …
každopádně pište Narkovi nebo mě …205-977-057 s tipama… budeme hrozně rádi když uděláme další párty bus s tak skvělou partou.
kuba_lysa :
to je fakt škoda… cesta masakr :)…pohodlí vyspáno jsme měli …. příští akci musíte ject s náma !! 😉 …pošlete nějaký mejl nebo ICQ na sebe kdyby jste měli zájem na příští akce 🙂
Fotky super (mně se to v mozille nejdřív taky neobjevilo, až v exploreru) ! Každopádně by jsme chtěli všechny, třebas na DVD, ale to se dohodnem, viď dance-event… 😉
jelikoz jste prvni parta lidi pro ktere jsme s martassiscem udelali zajezd tak me napadlo ze by jste mohli bud sem nebo na moje icq ( 286-302-671) napsat par tipu na akce ,na ktere by jste se chteli podivat a na ktere by jsme s martasem mohli vypravit dalsi autobus 🙂
predem dekuju za tipy 😛
a jeste jednou vsem dekuju za nejsenzacnejsi SIlvestr ktery jsem kdy zazil … jsem z toho jeste ted vykulenej :_):oD
Čus lidi! Taky na tenhle silvestr nezapomenu, byla to pecka!! B-]
Jsem rád, že jsme tam s partou byli, a když to tak čtu, tak mě mrzí, že jsme se mačkali v autě a nepřidali se k sensation busu, tak snad příště 😛 .
Nějaký fotky, kde bude i někdo z vás taky máme, tak jestli chcete, někam to můžu poslat.
Mimochodem, děčíňáci, nemá jeden z vás nick „dutch3s“?
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 140)