Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SENSATION WHITE 31.12.2007 LTU Arena Dusseldorf !!!
- Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
M4RT1NEK a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
2. 1. 2008 v 12:48 #58232
djtomino
Členmartassisco: Bych to viděl tak, že když se v pátek opravdu sejdem, tak přivezem fotky na cd a vy to pak zpracujete, fotek je plno, když to dáme všichni, tak to bude na celou edici DVD :oD Ale proč ne…;-)
2. 1. 2008 v 12:40 #58229Martassisco
Člento djtomino:
na MHD chčijem … zařídim ten bus co jsme měli :oD:oD … byl velice spokojen jak pěkně jsme to tam uklidili a že jsme byli ukázkoví po celou cestu ….byli jste jedničky B-]
jinak nějak naposílejte fotky nebo pošlete v cd… my z toho uděláme DVD … 😛
2. 1. 2008 v 11:57 #58217djtomino
ČlenTakže pozítří do Prahy, no super! 😛 Rád vás zase všechny uvidím! A to proč? Protože takhle skvělou bandu lidí jsem ještě nepotkal, prostě paráda! Od nastoupení do busu až po výstup (který nás pěkně mrzel, páč by jsme s vámi jeli třeba až do Ostravy :oD ) bylo vše uplně super. Ta akce… no ještě teď mám mrazení v zádech a když koukám na megamix z netu a na společou fotku tak bych brečel! -((-((-(( Výborná akce, výborní lidé, vše klaplo jak mělo…Co víc si přát! Nezamluvíme v Praze jeden MHD bus a nesjedem do Meccy s nim? Co Marassisco, zařídíš? 😀
Nojo, tak já jdu šmejdit po netu, nasávat z fotek a videí tu supr bílou atmosféru a v pátek se snad všichni uvidíme….Roztrubte to dál, ať je nás co nejvíc!2. 1. 2008 v 10:18 #58205Martassisco
Člento vivaivo:
když pojedete tak mi to připomeň at vemu ty brýle a nezapomenu je doma 😀
2. 1. 2008 v 10:15 #58204Martassisco
ČlenZdravím,
po dokonalé pařbě s Váma a poznání supr party lidí bych uspořádal další pařbu tento pátek v Clubu Mecca. BUde tam skvělá akce Soundcream. Minulý díl této akce byl dokonalý, tak i určitě tento díl bude našlapaný.
http://www.poslouchej.net/party3905-SOUNDCREAM.html
a kdo by i toho měl málo, tak by se pokračovalo i v sobotu v Clubu Mecca a to akcí Selektro. Hraje tam i Dj Bon finix což je jakási záruka kvalitní music ( tedy aspon pokaždé co jsem ho slyšel tak mě nezklamal )
http://www.poslouchej.net/party3906-SELECTRO-.html
napište mi zda pujdete nebo ne. Mohli by jsme i před Meccou udělat nekde popíječku v nějakém music baru. Zamluvil bych stůl třeba v Infinyty music baru 😉
1. 1. 2008 v 22:44 #58166vivaivo
Členjj tak to jsou naše repektive děčín,ale prej se děla asi nějaká akce už v pátek v preze tak bysme si je vyzvedli:))))
1. 1. 2008 v 22:42 #58164Martassisco
Člentak to každopádně…v busu se sešla ta nejlepší parta. Lepší průběh akce jsem si ani nemohl přát. Bylo to supr.
jinak RTL záznam nehledejte !!! … tam budu vidět i já a já vypadám všude hrozně !! :oD:oD:oD už tak jsem tam byl k smíchu :oD:oD:oD
Jinak… Někdo si nechal Brýle v busu….. bílé obroučky a v krabičce s nápisem Mania … našel jsme ji nad sedadlem v zadu 3 řada od konce na levo … čí jsou tak se přihlašte. mám je u sebe
1. 1. 2008 v 22:11 #58153bilcusatwork
ČlenTak už i my z Liberce jsme konečně docestovali domů. Co se akce týče tak myslím že není nic lepšího když se sejde výborná akce a výborný lidi, to myslím že se v případě našeho busu docela podařilo, takže co víc si přát.
Jinak chtěl bych moc poděkovat všem, kteří se perfektně postarali o dopravu. Nám kteří bysme museli do Dusseldorfu řídit svoje autíčko to ušetřio opravdu spoustu starostí a mohli jsme si tu akci užít opravdu naplno až do konce…
Takže ještě jednou díky a doufám že se opět brzy shledáme 🙂1. 1. 2008 v 21:20 #58145medyyy
ČlenNahrával jsem SW z VIVA TV-letmo jsem na to kouknul a z 2hodinovýho přenosu je snad půlka reklam a keců německý komentátorky.Ale aspon něco a vzpomínka dobrá.Spíš by mě zajímalo jestli někdo nahrával z RTL?Docela bych to rád viděl i proto že nás tam z RTLka točili tak bysme se tam mohly i možná objevit.Dal bych do kupy to video z vivy, něco málo natočenýho z cesty busem a rád bych k tomu přidal i to z RTL-potom to hodit na jedno DVD.B-]
1. 1. 2008 v 21:20 #58144Narko
Člento milan : diky za navrhy,mrkneme se na to a pomoci nejake ankety nebo predbeznych prihlasek zjistime zajem o tyto akce a popriade by jsme neco usporadali 🙂 nemusi nas byt nutne 40-50 na velky autobus….velke mikrobusy a male autobusy jsou pro 15-30 lidi takze i na mensi akci se da takto vyrazit 🙂
1. 1. 2008 v 20:59 #58139Martassisco
Členfakt ? aha :oD:oD … no každopádně všichni od nás z busu maj v plánu ject …což je už jeden bus tak se při nejhorším vypravíme sami jako další bus 🙂 :oD…. domluvil jsem se i s nějakýma čechama co sjem tam potkal a to by nás teda bylo kolem 50 lidí což je celý bus 🙂
1. 1. 2008 v 20:57 #58138milan
ČlenMartassisco – Na Loveparade? To bych řekl, že bus pořádá Dave a i Dance radio:´-)). Co takhle třeba nějakou Intuition event, nebo Vandit night?:oP
1. 1. 2008 v 20:55 #58137vivaivo
Členahojky já už sem taky doma vykoupaný vyvoněný atd….:))))byla to pekelná pařba na závěr roku moc děkuju za zájezd neměl chybu a rád sem Vás poznal a doufám že se někdy třeba domluvíme na nějaký společný akci v praze…..jinak nejvíc se mi líbil axwell a tocadisko a bomba byl i megamx:))))
1. 1. 2008 v 20:44 #58134Martassisco
Člen1. 1. 2008 v 20:39 #58131Martassisco
ČlenAkce MAAAASAKR …. hudební stránka … objel jsem hromadu halových akcí a takový zvuk jsem ještě v životě neslyšel …. to byl brutáál !!! … jinak DJ masakr… Tocadisco to nehorázně rozjel ale Turntable Rockers mě lehce uspali a dodělaal mě monika Kruse … ale jinak akce nepopsatelná… kdo čučetl na telku doma tak se nedívím že vás to nudilo… mě taky nebaví čumět na trance energy…ale neco jinýho je kdddyž jste tanm… hrozitásnkej masakr !! ……. toalety uuuuuděs 🙁 bary uuuuděs..nečekal jsem tak špatně zorganizovaný …..
Jinak se těšte na další plánované akce… uspořádáme spolu s Narkem další bus na nějakou akci B-] …. zatim určitě bus bude na Love parade
řidič autobusu, který je zároven majitelem té dopravní firmy byl spokojen, že bylo krásně uklizeno a nezničeno….tímto vám také děkuji….jste supr 😉 …. jen nám vyšla cesta o 200km delší než se plánovalo :oD ..a zaplatili jsme s Narkem parkovný busu, které nás taky lehce překvapilo…..ale to jen takový malý detajlek, který přístě vychytáme
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.