TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 31.12.2007 LTU Arena Dusseldorf !!!

• Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M4RT1NEK a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 140)
  • Autor
    ceero
    Účastník

nenahraval niekto ten stream ?

Narko
    Člen

Ja bych jako spoluorganizator celeho zajezdu chtel podekovat vsem zucastnenym za pohodovou atmosferu v autobuse a za to ze jsme spolecne udrezli autobus v celku a cistote …takze jeste jednou diky.

Co se tyce akce samotne tak po hudbni strance byli pro me zklamanim pouze Turntable Rockers ktery me vylozene uspali 🙂 ostatnim Djs palec nahoru 🙂 zvlaste vych vyzdvihnul Axwela a Morilla 🙂

Zvuk ktery jsem na teto akci a v teto hale slysel se neda prirovnat k nicemu co jsem do ted mel tu cest okusit …fantazie 🙂

Vytku bych mel jen k organizaci celeho eventu,kdyz pominu 20-ti minutovou frontu pred halou ,tak urcite nemuzu z mysli vymazat 10-ti az 30-ti minutove tlacenici u vsech baru ….zetonovy system je supr ale je treba k tomu mit dostatek kvalifikovaneho personalu s alespon zakladni znalosti anglictiny 🙂
    Dalsi vytka smeruje k minimalni (nebo zadne) udrzbe toalet v prubehu eventu..prvni uklizeci cety jsem spatril az hodne k ranu….nevim jak damske ale panske zachody pripominali mocal…kde je ta nemecka duslednost a preciznost me tak v duchu napadlo 🙂

Vsem zucastnenim i nezucastnenim preju hodne stesti do noveho roku a spoustu dalsich spolecne prozitych eventu i klubovych akci .
    Narko

milan
    Člen

dance-event – S fotkama bych to nepřeháněl, po mé a několika dalších zkušenosti z české SW:´-))

medyyy
    Člen

Souhlasím s Dance-event. Arena bomba,ozvučení který jsem ještě nezažil,parta 41 pařících Čechů do 7:00 ráno.Z mýho pohledu mě nezaujal Tocadisco,ale Erick Morillo,Axwell a Monika fakt nářez.Sečteno podtrženo parádní silvestrovská akce.A kdo to viděl v televizi no nevim jestli se to dá srovnávat.Zdar všem z autobusu a snad se zas někdy potkáme. Děčín:-P

Před chvílí jsme dorazili z dusseldorfu a můžu jen potvrdit že to byl neskutečnej mejdan. Už se těším na další hromadnou akci. Fotky budou na netu zitra (nejpozději ve středu).

Housik
    Člen

Dotaz na ty, co byli na této Sensation, jaké to bylo? Podle streamu to vypadlo dost bídně…. v chatu chodily příspěvky typu „sleep fest“ atd 🙂

GothaR
    Člen

Bradley napsal(a):
    ——————————————————-
    > Kdo zůstane odkázán na tv a program na Nově bude
    > opět nesnesitelný, tak SW od 23:00 – 01:00 přímý
    > přenos na VIVA TV 😀
    No tak nakoniec to islo cele na webe, ale musim povedat, ze sa mi pozdaval iba megamix a cast z vystupenia Tocadisco a Axwell. Inak samy house…na mieste by to bolo urcite ine, ale cakal som nieco viac no.

Bradley
    Účastník

Kdo zůstane odkázán na tv a program na Nově bude opět nesnesitelný, tak SW od 23:00 – 01:00 přímý přenos na VIVA TV 😀

jasně, myslím že busem by to bylo pro každýho pohodlnější. jen sehnat ty pasažéry, to bude asi menší problémek :oD

djtomino
    Člen

Přestě tak… 7-8 hodin… cca 600 km… cca 1000,- za béňo každej, když jedem 4… Jinak ale koukám, že se nám tu začíná rozjíždět diskuse na BUS, to by byl styl, nestarat se o řízení, když je druhej den člověk ještě pod vlivem…to zní lákavě…;)

vivaivo
    Člen

počítáme že bude trvat kolem 7 _8 hodin podle počasí….je dobře že jedou a kočky aspon tam nebudem jenom klucíííí:-!

Tři pařmeni a dvě žáby v bílém :oD
    Máte to nějak vypočítaný co bude trvat cesta atd. ?

djtomino
    Člen

Čtyři borci, jedna kára 😉 Jak jste na tom vy?

no paráda, takže ze severu nejedeme samotinký :oD
    a kolik vás jede aut a lidí? Teplice :oD

djtomino
    Člen

Takže tepličáci, 31.12.2007 v 9:00 čekáme u vás před olympií, tak buďte dochvilní…;)) Frčííííme!!!
    Bíle noci zdar, zdraví vás děčíňáci…:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 140)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.