TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 31.12.2007 LTU Arena Dusseldorf !!!

• Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (48 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M4RT1NEK a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 140)
  • Autor
    iamek
    Člen

Trosku OT… Cumeli jste dneska na CT 2 na Pětka v Pomeranči? Byla tam reportaz o SW a rikali tam ze se chysta SB :o))… Aspon kamos povidal… Muzete nekdo potvrdit?

ja vidim silvestra teda nekde na Horach na chate:´-))

Fox Mulder
    Člen

Už tu o Polsku nežvaňte, tohle je diskuze o německý Sensation White v Düsseldorfu! 😉

O Polskym Silvestru se žvaní TADY! 😉

Newman
    Člen

Polský Silvestr luxus! 😛 wow, tam bych chtěl být, hlásím se 😀

Fox Mulder
    Člen

2 DjDkD@ve: OK, jdu do toho! 😉

DjDkD@ve
    Člen

Tak abych pravdu rekl, tak me osobne laka spis ten Polsky silvestr, ty jmena jsou opravdu libova (hlavne po hudebni strance).
    Pokud by se naslo dost zajemcu, tak bych mohl udelat zase nejakej ten zajezd……….
    Kdyztak nekdo zalozte samostatny tema 😉

Fox Mulder
    Člen

Předprodeje (do toho Polska) jsou od 2.9.2007 za 59 Zl. (x 7,265 = 428,63 Kč).

No budu vážně uvažovat!! 😛

Prostě když party neni v zahraničí, tak to nemá to kouzlo.. :´-))

Fox Mulder
    Člen

2 dance-girl: Vůbec jsi neřekla, že se to koná v tý Wroclawi v Ludowa hall, kde se koná např. Sensation White! 😛

Teď jsem se navíc dočetl, že hala je zapsaná v UNESCO. :-O:-D

TIGI
    Člen

Jestli tam bude Marco V nebo Sander van Doorn tak jedu 😀
    Teda jestli me nekdo veme 🙂

dance-girl
    Člen

Jo a když už jsme u toho Silvestra, tak 31.12. se koná ve Wroclawi taky silvestrovská párty s názvem I Love New Year… vystoupí Kyau & Albert, Ronski Speed, Sean Tyas, Bobina, Ronald van Gelderen, Mike Wind, Sebastian Sand a ještě několik jinejch (polskejch) DJs… více k dočtení zde
    jen tak mezi náma – Bobinu a Gelderena bych si opravdu nechala líbit :-P:-P:-P:-):-)

Fox Mulder
    Člen

dance-girl: Jsem pro!! 😀

dance-girl
    Člen

Fox Mulder, hoky: Nápodobně, kamarádi jsou taky většinou passé, ještě že se člověk může spolehnout na drahou polovičku :-):oP (ale kdybyste někdo sehnal nějakej ten privátek, tak bych nebyla proti, opět další sešlost trance.cz :´-)) )

hoky
    Člen

fox: to máme stejný, já se taky málo kdy na něčem s jinýma dohodnu:-/

Fox Mulder
    Člen

hellman:
    Já bohužel nemám lidi na takovouhle „kalbu na privátku“.. 😐 Nikdy se s nikym na ničem nedohodnu, každej je někde jinde, má něco jinýho, atd.. :-/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

fox: kdybych měl mluvit za sebe, dávám přednost kalbě na privátku, popř na horách, chatě nebo tak.. pže ne všichni moji kamarádi poslouchají stejnou hudbu co já.. tanenční party neni úplně vhodná sešlost pro takovýhle lidi

edit: navíc si vem, jak by to vypadalo, na silvestra zvrací v průměru každej třetí člověk 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 140)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.