Já jsem si to za těch 1100,-Kč fakt užila – výborná show a atmosféra!!! O perfektní pařbě ani nemluvě… Vůbec nesdílím názor, že by se to dalo přirovnávat k nějakým lokálním diskotékám za 50,-Kč!!! Takže si choď na diskotéky a neodsuzuj věci, kterých se nezúčastňuješ!
[quote-2 Jules][quote-1 bilberrygirl][b]Tak tohle je prostě super názor! Ve všem s tebou souhlasím, konečně někdo rozumnej![/b]
[quote-0 Anonymní uživatel]Ahoj všichni ...
v sobotu jsme byli a musím říct že to byl opět zážitek sm3
je zajímavé tu pročítat názory lidí kteří tam ani nebyli a hned vědí že to stálo za prd ... kdyby si někdo dal tu práci a udělal statistiku co se komu líbilo a nelíbilo tak uvidíte že každý DJ i každý styl hudby má své nadšené příznivce i odpůrce ... a tak to má být ... ještě že nejsme všichni na světě stejný sm0
nejsem rozhodně žádným trance, techno, disco ani jiným odborníkem, jen vím že to byla super noc kdy jsme se vyblbnuli, vypotili, vytancovali a i přes bolavá záda a namožené nohy se už těšíme na další podobnou akci sm5[/quote-0][/quote-1]
možná to super nazor je a treba je dokonce jeho autor i rozumnej, ale to co popisuje muzu zazit kazdy vikend na lokálnich diskotekách a to za 50 korun ceskych. ja preci jen od akce, která stojí 1500 kc ocekavam trochu vic nežli vyblbnuti a zahopsani si na parketu.
ale tim SW nechci nijak znehodnocovat je to jen moje reakce na ten super nazor jak tam nekdo psal.[/quote-2]