TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 650)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj je to pěkný. Dávám pochvalusm3

martil
    Člen

Dobrej trajler 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Tady je můj domácí trailer, track je intro speciálně pro sensation, neni to oficiální track…

kOblicH
    Člen

Čau lidi chtěl jsem se zeptat jestli by někdo nevěděl kde písničku která zazněla v traileru na SW 09 ???? Díky moc

Zochi
    Člen

Aha, tak to jo. sm2

DjDkD@ve
    Člen

to Zochi:

Cestu jim prorazi bodyguardi, jeden takovej me skoro porazil, kdyz privadeli Tocu……. sm15

Zochi
    Člen

Ale je to divný, protože kolem dokola jsou lidi a žádnej průchod jsme neviděli…

Hanny
    Člen

[quote Zochi]Přemýšlel jste někdo nad tim, jak se DJ's dostávaj na tu stage, která je uprostřed haly? To jde jedině zezdola. sm2[/quote]

Tak nad tim nemusíš přemýšlet 🙂 Samozřejmě spodem po ploše.

Zochi
    Člen

Přemýšlel jste někdo nad tim, jak se DJ’s dostávaj na tu stage, která je uprostřed haly? To jde jedině zezdola. sm2

Zochi
    Člen

Nějak se mi nechce rozepisovat. Mohlo to bejt lepší, ale i tak jsem si to užil. Za rok půjdu zas. Nejlepší pro mě byl Sander a pak Tocadisco.

Btw rozsekala mě diskuse na poslouchej.net, kde si nějaká holka stěžovala na Tocadiscův hard trance. sm0 Že se to nedalo poslouchat a další se zase nelíbilo, že před rokem to bylo o houseu a teď se tam hrál jenom trance. Zábavný no sm2

Dexx
    Člen

sm3 Některým by se to mohlo líbit.

Já jsem si to za těch 1100,-Kč fakt užila – výborná show a atmosféra!!! O perfektní pařbě ani nemluvě… Vůbec nesdílím názor, že by se to dalo přirovnávat k nějakým lokálním diskotékám za 50,-Kč!!! Takže si choď na diskotéky a neodsuzuj věci, kterých se nezúčastňuješ!

[quote-2 Jules][quote-1 bilberrygirl][b]Tak tohle je prostě super názor! Ve všem s tebou souhlasím, konečně někdo rozumnej![/b]

[quote-0 Anonymní uživatel]Ahoj všichni ...

v sobotu jsme byli a musím říct že to byl opět zážitek sm3

je zajímavé tu pročítat názory lidí kteří tam ani nebyli a hned vědí že to stálo za prd ... kdyby si někdo dal tu práci a udělal statistiku co se komu líbilo a nelíbilo tak uvidíte že každý DJ i každý styl hudby má své nadšené příznivce i odpůrce ... a tak to má být ... ještě že nejsme všichni na světě stejný sm0

nejsem rozhodně žádným trance, techno, disco ani jiným odborníkem, jen vím že to byla super noc kdy jsme se vyblbnuli, vypotili, vytancovali a i přes bolavá záda a namožené nohy se už těšíme na další podobnou akci sm5[/quote-0][/quote-1]

možná to super nazor je a treba je dokonce jeho autor i rozumnej, ale to co popisuje muzu zazit kazdy vikend na lokálnich diskotekách a to za 50 korun ceskych. ja preci jen od akce, která stojí 1500 kc ocekavam trochu vic nežli vyblbnuti a zahopsani si na parketu.

ale tim SW nechci nijak znehodnocovat je to jen moje reakce na ten super nazor jak tam nekdo psal.[/quote-2]

kreeki
    Člen

majklhauske: jo, takový malý, kulatý… 3,4-methylendioxy-N-methylamfetamin woe sm4

hmm koláče..sm5 já rád tvarohový

ale smysl s taneční akcí mi nák uniká … že by pekárny už vozily produkty i na akce.. ?

kreeki
    Člen

Já bych si dal tři koláče a líbil by se mi i škvára, nějaká SW co to je sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.