TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 650)
  • Autor

Ještě dneska se vyspinkám a zítra to rozjedem! Juchůůůů.

Anonymní uživatel
    Host

Tak uz to mate za par hodin….ja listky po poslechnuti setu z jinych sw po svete okamzite prodal a koupil na Pure s Markusem.
    Jsem zvedavy jake tu budou v nedeli nazory na ceskou SW.
    Nebyl jsem a nebudu. 😀

2Sexy
    Člen

Je videt, ze UM se snazi zlakat lidi na posledni listky vsemi zpusoby. Viz. nakladni vuz jedouci centrem Prahy a vezouci za sebou na privesu billboard Sensation sm16

sompet
    Člen

[quote Anonymní uživatel]sompet: Sledoval jsem jak se ty lístky ke konci prodávaj a mizelo jich i pár stovek denně...[/quote]

no já nevím, já tomu stejně nevěřím, protože všude v diskuzích, na aukru se prodává plno lístků a lidi, co to prodávají kolem 1400, tak se toho nemůžou zbavit…tak se mi prostě nechce věřit, že by lidi kupovali ve velkém lístky za takovou palbu….budto to davali nějak do zahraničí, rozdali sponzorům, celebritam atd a nebo, což mi k UM sedí nejvíc prostě zašpekulovali s lístkama, aby to vypadalo, že je vyprodáno, tot můj názor

Anonymní uživatel
    Host

sompet: Sledoval jsem jak se ty lístky ke konci prodávaj a mizelo jich i pár stovek denně…

kameja
    Člen

tak TMko musi byt,je to hlavni event um tak musi byt,ale do listopadu je zatim cas

zruda
    Člen

Muff: Třeba čekají, až bude po Sensation. Aspoň doufám.

Muff
    Člen

[quote sompet][quote kameja]mrknete se na um nebo sensation.com,uz je pry vyprodano[/quote]

tak podle mě to je p.čovina jako mraky...nevěřím, že by za deset dní prodali 2000 ks lístků určitě ne za ty prachy...prostě to tak udělali, aby příští rok mohli napsat, že všechny tři předchozí eventy byly vyprodánysm0[/quote]

No nechci ti brat iluze, ale když sem se dival včera na sazkaticket tak tam bylo poslednich 20 listku coz znamena ze to klidne vyprodat mohli. Osobne mi je to ukradene spis me zarazi ze zatim nezverejnili nic o dalsim Transmission. Ze by se letos nekonalo ? sm6

sompet
    Člen

[quote kameja]mrknete se na um nebo sensation.com,uz je pry vyprodano[/quote]

tak podle mě to je p.čovina jako mraky…nevěřím, že by za deset dní prodali 2000 ks lístků určitě ne za ty prachy…prostě to tak udělali, aby příští rok mohli napsat, že všechny tři předchozí eventy byly vyprodánysm0

kameja
    Člen

mrknete se na um nebo sensation.com,uz je pry vyprodano

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nevíte kde jsou fotky z příprav ?Jestli někdo víte tak sem pošlete info dík

sompet
    Člen

Sensation u nás je na hovno…to v Pittsburghu, tam to jinak válí http://www.youtube.com/watch?v=GqN8iYsQMag sm0

DjDkD@ve
    Člen

to Sunrise:

To je peknej popis, ale spis posli fotku na djdkdave(zavinac)poslouchej.net, takhle z toho moc chytrej nejsem, hlavne me zmatlo to bile obleceni sm15

Sunrise
    Člen

[quote DjDkD@ve]to Sunrise:

A jak vypadas? Myslim, ze u metra bude spousta lidi sm15[/quote]

čeče, nevim, jak bych se definovala…krátký hnědý vlasy, blondatý a oranžový melíry…bílý kalhoty, bílý triko…sm0 mno to není vtipný, já vim…

DjDkD@ve
    Člen

to Sunrise:

A jak vypadas? Myslim, ze u metra bude spousta lidi sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.