Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha
- Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 6. 2009 v 17:29 #130227
SHP
ČlenPokud nedostanu marťanský průjem, tak já.
2. 6. 2009 v 17:11 #130225DjDkD@ve
ČlenTak kdo odsud vubec razi?
Dostal jsem akre, tak snad tam uvidim nejake zname ksichty…… sm151. 6. 2009 v 8:03 #130108Jules
Člen[quote Hanny]šatny budou :D[/quote]
šatny budou, ale ve finále jako by nebyly 🙂
31. 5. 2009 v 12:25 #130018Hanny
Členšatny budou 😀
31. 5. 2009 v 0:21 #129984Anonymní uživatel
HostJa jsem jeste na sensation nebyl,ale cetl jsem prakticke informace na SW z roku 2007,tak jestli se to treba zmenilo?
30. 5. 2009 v 18:05 #129935DomManiac
ČlenTo je blbost aby nebyly šatny ne?
30. 5. 2009 v 16:45 #129920Anonymní uživatel
HostNevite jak to bude s satnama nekde jsem cetl,ze tam satny nebudou?Ale nejsem si jistej.
30. 5. 2009 v 9:10 #129846Jules
Člen[quote dance-event][b]Jules[/b]
Jestli to nebude tím, že z Pražské Sensation 2007 ani 2008 žádné oficiální DVD nebo video záznam nevzniknul.
Jediné ofiko video je ke stažení na stránkách United Music - a je to megamix z 2007 (rozdělený do několika částí).[/quote]tak ted sem zaskočený, myslim že to je šaška arena , no ještě to porovnám s fotkama.
Edit: pravda pravda, dvd jsou z Amsterdam Areny 🙂
29. 5. 2009 v 10:22 #129718ondrab
Člennexie:zajimavy je, ze na Fledu na akci Elektra chodi daleko vice lidi nez na Emotiony a Entrancy dohromady…a to tam vozi nemedialne proflakla jmena jako Robert Babicz, Stephan Bodzin,Popof atd…
Blava by se teoreticky dala pocitat jako soucast ceskyho trhu, protoze spousta slovaku jezdi k nam na akce a spousta cechu jezdi do Blavy na akce…z brna to je bliz jak do Prahy…a tam byla na poslednich akich opravdu jen hrstka lidi, krome BT se Shahem, pac to byla posledni BT…
A ano, Sensation toci dokola neustale stejna jmena, ale to bude vec kontraktu a podobnych pravnich veci, do kterych my nevidime…a taky to, ze ti djz jsou celosvetovy hvezdy, ktery sou oblibeny globalne…coz jsou samozrejme i trancovy djz, nicmene IDT si zvolila moentalne cestu housovou a tobe nezbude se s tim bud smirit a nebo tam nejit…majkl:to uz je vec druha, ze dneska lidi chodi radej na obyc diskarny chlastat a balit mlady ku*dy a semtam zajdou na megabig akci, aby byly desne cool….ale i tak se najde par novacku co chodi na dobry klubovky, byt je jich poskromnu…
29. 5. 2009 v 9:52 #129717dance-event
Člen[b]Jules[/b]
Jestli to nebude tím, že z Pražské Sensation 2007 ani 2008 žádné oficiální DVD nebo video záznam nevzniknul.
Jediné ofiko video je ke stažení na stránkách United Music – a je to megamix z 2007 (rozdělený do několika částí).29. 5. 2009 v 0:55 #129710majklhauske
Členondra. hmm.. jenže to je práve ono dříve vetšina trancerů jezdila po těch klubech.. dneska ? halovky halovky halovky a když už náhodou se poblázní tak jdou na halovku..
do klubu už lozí jen par mistních co nemaj kam jít a par jedinců co stále považujou tarnce za hudbu svému sluchu lahodící.. ono.. kdyby se z fleku zrušily trance akce moc lidí by kvůli tomu nebrečelo.. klasický tranceři vymíraj … v hale to je vesmes kolikrát takové smeska lidí kteří ani neví co hraje což je i případ teto akce bohužel halovky zabyli klubovky .. bohužel..
28. 5. 2009 v 23:28 #129703nexxie
Členondrab : co to tu placas?
tak treba na poslednich emotionech sem byl.. sice tam nebylo narvano ale poloprazdno taky ne.. a navic taky se to dalo cekat kdyz hlavni headlineri nebyli pro bezny publikum uplne znami..
Kdyby na pristi akci ve Flede byl nejakej ne tolik medialne proflaklej house dj (formatu treba Activy nebo Lange v trancu) tak by si myslim navstevnost nebyla rozhodne lepsi..Sensation toci cca 10-15 house djs porad dokola, to je pak jasny ze aspon neco z toho bude sirsi verejnost znat.
Jo a to co se deje v Bratislave me moc nezajima.. a na druhou stranu akce se znamym jmenem nejni hned zarukou skvely akce.. viz mr.sam nedavno v Praze.. kdyz sou ti spravni poradatele
a dobra reklama tak si myslim ze uz to je pulka uspechu27. 5. 2009 v 23:46 #129590Jules
Člennevidim duvod proč by se tady měl někdo někomu zavděčovat 🙂
Ja jsem poukazoval na to, že i když víme jakým směrem SW směřuje, tak jsem nečekal, že timhle směrem bude produkováno i DVD SW 2007 / 2008 které v té době o trancu stále byla.
Čekal jsem alespon sestřih armina nebo schulze, nebo jen nějakou zmínku , jméno djs co v Praze zahrali, ale to DVD je setřihaný jako by to vůbec nebyla ta akce, na který jsem byl. Udělali z něho DVD, kde je hlavní hvězda Le Grand a David Gueta , kde hlavni song je [b]put your hands up for detroit[/b] :))
Dam příklad – jako herci byste hrali ve filmu, v nejakým hororu, a rejža by použil materiál a udělal z toho cirkusové vystoupení 🙂
btw nemyslim si že trance ustupuje a nechci si stěžovat, já si na ten trance vždycky někam zajdu 🙂27. 5. 2009 v 16:46 #129530Sunrise
ČlenOnrab: v klidu, ne? Přece ti za to nestojí se tady kvůli nám rozčilovat…sm0
Tady se fakt nikdo nikomu nezavděčí…sm19sm2
27. 5. 2009 v 16:14 #129524ondrab
Členmelete tady jedno ho*no za druhym….
nexxie:byl si na Eargasmicu v blave?byl si v posledni dobe na BT v blave?byl si v posledni dobe na Entrance v roxy?byl jsi na poslednich par Emotion?..neprislo me, ze by ty klubovky praskaly ve svech..ad Sensation:Sensation by se vyprodala stejne rychle at by tam hrali trancovy djz tak housovy djz…ze to bylo prvni rok vyprodany nejrychleji nebylo kvuli lajne, ale kvuli tomu, ze to tady bylo poprve, vsichni z toho byly odvareni…to ze tady cca 30 lidi prska a breci, ze tam neni trance neni pro nikoho absolutne smerodatny…
misto psani volovin na fora si radej zajdete podivat na nejakou akci, ktera je ciste o trancu….
uffff, to sem se zase rozcertil..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.