TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 650)
  • Autor
    Bumla
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Tak Pure s PVD si asi užijem a na sensation jedu jen z donucení , že jsem dal někomu slib že pojedu . Ale jako asi nejlepši variantu to vidím , že si vezmu zvukotěsný pecky a pustím nějakej setík , lidi budou koukat že jsem mimo rytmus , ale co už :o)[/quote]

Děkujeme, že si nás informoval. Ale pokud můžu za sebe poprosit, poruš slib a vůbec tam nelez!!! sm18

Anonymní uživatel
    Host

Tak Pure s PVD si asi užijem a na sensation jedu jen z donucení , že jsem dal někomu slib že pojedu . Ale jako asi nejlepši variantu to vidím , že si vezmu zvukotěsný pecky a pustím nějakej setík , lidi budou koukat že jsem mimo rytmus , ale co už :o)

Sunrise
    Člen

Zdraviiiiiiiiim…pro ty, co je lajnoš neodradil (ba právě naopak) mám jeden lupen volný, a to ten nejlevnější za 1090…vydělat na tom opravdu nechci, takže to budete mít za původní cenu…černý trh vážně nepodporuju…sm3 Případní zájemci at se hlásí na djkafidge@seznam.cz …A nějak se už domluvíme…sm4

Anonymní uživatel
    Host

Komonek : Sté vrzanice jak říkáš vznikla veškerá hudba.sm16

seven
    Účastník

kreeki: muvím o následujících deseti letech, to se na poli edm může stát lecossm3

Anonymní uživatel
    Host

To máš blbé dědečku hříbečku.sm16

SHP
    Člen

Seven: Naštěstí ne.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

No jo tak uznávám, že to jsem trochu přestřelil, oni jsou vážně ještě horší line-upy…jak jsem se tak koukal. Ten náš ještě není tak hrozný, zachraňuje to tam ten Sander no…ale i tak nic pro mně…

kreeki
    Člen

seven: to byla řečnická otázka, že? sm15

seven
    Účastník

myslíte že se někdy v budoucnu vrátí sensation k trancu?sm3

Euphon1c
    Člen

taky ten zážitek přenechám jiným 🙂

seven
    Účastník

tvl. to je line-up to bych blilsm17

Nulda
    Účastník

tak Freezera jsem taky nepobral

f1d0
    Člen

[quote nexxie]Michal : jak vis ze bude sw koncit v 5? to je blbost ne? v 5 snad nekoncila takovahle sw nebo um akce nikdy[/quote]

To je ještě dobré, v Madridu loni v listopadu SW končila cca ve 3 ráno sm4

Anonymní uživatel
    Host

skonci sw v 5h – ptz je to tak u vsech sensation sw skoro – tocadisco hraje vzdy od 3:45h do 5:00h je to tím ze je jen 5 DJs, ten 56. tam proste chybí, treba burak byl jako uspávac hadu na zacatek ale aspon se to protahlo do 6h ,takhle do 5h newím newím…..kdyby aspon hrali svd a tokác po 1,5h , ale 1h15min to je nic…. nebo se mýlím?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.