TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 650)
  • Autor
    nexxie
    Člen

Michal : jak vis ze bude sw koncit v 5? to je blbost ne? v 5 snad nekoncila takovahle sw nebo um akce nikdy

Anonymní uživatel
    Host

a taky jen 5DJs, skoda mno, ale za 1090kc to je super 🙂

Anonymní uživatel
    Host

nejvic se me libil lineup belgické sensation:

LINE-UP

Barry Fore & Tom Leclerq 22.00pm – 23.00 pm

Martin Solveig 23.00 pm –00:15 am

Dr. Lektroluv 00:15 am – 01.30am

Mega Mix 01.30am – 02.00am

Eric Prydz 02.00am – 03:20am

Armin Van Buuren 03.20am – 04.40am

Tocadisco 04.40am – 06.00am

prozoze koncila v 6:00h aspon a buuren + prydz aspon….. u nás SW konci v 5.00h s tokáčem, ale jinak je pravda ze máme 1 z nej lineupu, ale SvD bude hrat jen 1h:15min – bída 🙁 co vy na to?

Sanchez
    Člen

[quote Freezer]nejhorší line-up, kterej jsem kdy viděl, co se týše Sensation White, co se týče tranceu tak to bude zceal nulové. Poze pro house a disko nadšence..[/quote]

ty uz se prober coveče z těch piankovejch breakdownu a půůůšovskej synthů 🙂

Stoupa
    Účastník

Freezer: SW je o housu už pěkně dlouho, budíček sm3

DanYjel
    Člen

freezer:
    [img]http://danyjel.sweb.cz/snoop.gif[/img]

dance-girl
    Člen

Super line-up z mýho pohledu… ale stejně nejdu.

Buchtak
    Člen

Takže ještě že jsem si lístek nekoupil,house přehlídku fakt neesm17

Palda61
    Člen

Ty voe, Freezer zabodoval… no lol

BoRo
    Člen

je mi to jedno

SHP
    Člen

Jako Freezer je fakt cool týpek sm0

ondrab
    Člen

[quote Dexx]Freezer: Tak podle tebe je je to nejhorší Sensation line-up? Takže SERGIO FLORES, ERICK E, FEDDE LE GRAND,
    SEBASTIAN INGROSSO, TOCADISCO je lepší? ERICK E, KJELD TOLSTRUP, TIGA, RUNE RK, STEVE ANGELLO & SEBASTIAN INGROSSO je taky lepší? Hmmmmm! Vážně vkus![/quote]

covece, ze se vubec jeste vztekas??..copak sis nevsiml uz drive ze pro freezera existuji jenom lalala zpivanky se spustou krasnych breakdownu a srdcervoucich upliftu??sm16

Jissiette
    Člen

Sander jeste pred dvema mesici byl na jednom anglickem Gatecrasheru vynikajici, skatulkovani se mi prici, tak jenom reknu, ze to melo stavu a tranceu v tom bylo hodne a znelo to uplne jinak nez na prvni SW 😉 pripada mi ale, ze spousta jako jinych djs nehraje to, co sam chce, ale snazi se lineup prizpusobit tomu, co si mysli, ze by se lidem v te ktere konkretni zemi mohlo libit, z cehoz mi vyplyva, ze tady zahraje sracky -> nejdu.

[b]Freezer [/b]
    Jestli se hudbě trochu věnuješ a rozumíš jí, tak bys měl vědět že nikdo ze jmen v line-upu disko nehraje.
    House není disko. Myslím že je v těch stylech rozdíl. sm13

Jinak já osobně jsem s lajnou spokojený, akorát mě zamrzelo, že se opakujou jména z předešlých českých „Senzací“.
    A přitom je na světě tolik jiných populárních a známých dj´s co tu ještě nebyli

dukelak
    Člen

line-up hodně nad očekávání, ale tyjátru jsem si užil dost na předchozích SW, ani na davový šílenství bez místa aspon na omezenej pohyb nemám chuť…
    …a Sander @ SW ’07 = sm5sm5sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.