TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 650)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

a lidi neodsuzujte djs když jste je ještě neslyšeli hrát, aspoň že jsem nám UM dává djs které u nás skoro vůbec nehrajou (aspon jednoho vždycky)

Anonymní uživatel
    Host

už takový tři měsíce mám lupen, už se těším jako svina, line-up dobrej !! – bude to nádherná porce house, i neznámý djs umí překvapit, jako dj Chuckie jak hrál minulej rok v amsterdamu – neznám ho a měl hoperský hadry (hrůza) na sensation — !!! ale zarhál výbornej set !!!
    necháme se překvapit sm10 sm11

mareno
    Člen

[quote Lukin_][quote Hanny]Klasika SW line up... Což značí že tj nuda.
    Erica bych si nechal líbit ale 3x Tocadisco? a ještě k tomu když ho doveze jenom [b]UM[/b] je fakt směšnésm15[/quote]

edit: Psal to Lukin_sm2[/quote]

Že by novej koník UM stejně jako Burian sm15

Yarosslove
    Člen

eště, že mě ani nenapadlo, že bych jel…jak tu bylo někým řečeno, za Sandera dva litry nedám…zbytek je o výkalusm17..mno ale dyk se to dalo čekat a bylo to i řečeno, že to bude víc o house…mno prostě něco pro diskanty, a esli Prydz nezahraje Call on me, tak bude vypískán, vsadil bych sesm15
    …ale abych jen nekritizoval, tak se musí nechat, že Sensation je zážitek, ale bohužel ta dost podstatná věc, tzn. vystupující mě nezajímaj:-(
    ..Btw. když ten Sander, tak by ho mohli někdy dovalit na Pure, to bych si dal skoro nastopro, Svd mám rád…

Partygirl
    Člen

dardic: dik za info,ale ani to mi nic nerika

dardic
    Člen

No nejspíš to bude moje první Sensation……Sander je pro mě srdcová záležitost, Eric Prydz muže byt dobrý …těším se na něho……a Housequake?? WOW….tihle chlapíci sou fakt luxusní……..zbytek mě nějak nebere, ale mužou jen překvapit…

Nulda
    Účastník

tak tohle bude asi moje prvni sensation, prydz bude muj dalsi splnenej sen sm3

Lukin_
    Člen

[quote Hanny]Klasika SW line up... Což značí že tj nuda.
    Erica bych si nechal líbit ale 3x Tocadisco? a ještě k tomu když ho doveze jenom [b]UM[/b] je fakt směšnésm15[/quote]

edit: Psal to Lukin_sm2

to nexxie:

To si piš, že má! sm4

Polovinu jmen si prosadí ID&T, polovinu jmen United Music.
    Zdroj: Brenda Munstermann, ID&T.

Hanny
    Člen

ondrab
    Člen

styk:vidis, tak colvek co to psal na foru poslouchej.net mel prece jen pravdu jak ta lajna bude ;)…

jinak Prydz parada, doufal jsem v nej….ale jinak docela obehrany jmena uz zase…nicmene, stejne tam vyrazim 😉

2Sexy
    Člen

Tez si myslim, ze Lineup mohl bejt mnohem, mnohem horsi … Ale za ty prachy pujdu radsi na 3 jiny lepsi akce…

iamek
    Člen

Bomba lajna … Ostatni SW to muzou zavidet … Ani tak, ale nepojedu … Saskarna na me 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Slabe, hodne slabe na to abych za to platil…….

Pokud nebude akre, tak tam taky nebudu…….

K1aptcha
    Člen

holt na taneční párty musí bejt pořádnej rokec sm2 a Burian bude třeba hrát Kabáty, kdo ví sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.