TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 650)
  • Autor
    mareno
    Člen

Občas nabývám dojmu, že tyto fora nejsou o hudbě a o party, ale o něčem úplně jiném.

Sq4Raa
    Člen

[quote Kyana] A jinak mě teď tak napadla jedna myšlenka...kolik z těch kritiků tady budou ještě honem shánět lupeny a následně vykřikovat jaká to byla bestová akce nebo po akci budou mezi prvníma co si přečtou recenze a budou shánět videa a budou mít typické "omluvné" komentáře Lituju že jsem nešel,ale ..... ou jééé sm15[/quote]

To je absolutní blbost. SW je v Čechách už potřetí, každý tady ví, co to obnáší. Nikdo z těch, co ji zde kritizují, tohle nenapíše. Pokud se chceš držet názorů, které jsi uvedla v tom prvním příspěvku, měla bys na SW jít a užít si jí, ne vkládat lidem do úst něco, co nikdy neřekli, a označovat to za typické.

TIGI
    Člen

[quote hellman]kyana: tebe nechápu, rejpeš tady do rejpalů, že maj furt na něco kecy, a přitom nejsi o moc lepší[/quote]
    A ty nerejpej do rejpala kterej rejpá do rejpalů sm15
    Ja si myslim že by si každý měl zamést nejprve před vlastním prahem.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

eh?

vicis
    Člen

teda….nechte toho…zadne dohady!!Jasny?!sm18

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kyana: tebe nechápu, rejpeš tady do rejpalů, že maj furt na něco kecy, a přitom nejsi o moc lepší

sm3
    Přesně tak v dnešní době si každý může najít tu svojí párty, ale proč někomu říkat a vnucovat mu, že se mu nelíbí bilá když tomu druhému se nelíbí třeba zase černá nebo růžová atd sm14 at si každý vybere co chce a je pozotivní nadávat umí každýsm3

Kyana
    Člen

[quote Dexx]Jenže hned jak se zveřejní lajna, tak sem zase přijdou ti, co už 3x napsali, že tam nepůjdou a budou tady hulákat, jak je to lajna na h**** a po čtvrté nám sdělí, že tam nepůjdou.[/quote]

Máš svatou pravdu sm4 a nikdo s nima nic neudělá – osobně mám na ty lidi svůj názor který si ovšem nechám pro sebe,tady ho zvěřejňovat nebudu sm4 .

A jinak mě teď tak napadla jedna myšlenka…kolik z těch kritiků tady budou ještě honem shánět lupeny a následně vykřikovat jaká to byla bestová akce nebo po akci budou mezi prvníma co si přečtou recenze a budou shánět videa a budou mít typické „omluvné“ komentáře Lituju že jsem nešel,ale ….. ou jééé sm15

Tak se nám tu nehádejte sm3
    Kdo chce jít pujde – kdo ne nepůjde jak jednoduchésm15
    Spíš by mě zajímalo kde jsou ty borci co loni celkem přesně line up uhodli?sm3

Kyana
    Člen

[quote Sq4Raa]Kyana: Jo, to je samozřejmě v pořádku. Mně tam ale nesedí třeba tahle věta:
    [quote Kyana]NIKDO by jim neměl jejich názor vyvracet, když se jim to líbí - vám některým se tam nelíbí, líbí se vám jiný akce a taky vám je určitě nikdo nevyvrací! [/quote][/quote]

Nevim co ti na té větě vadí. Myslím že je logická. A jestli tato věta ti dává myšlenku toho, že by se tady nemělo diskutovat … mno tak to teda potěš koště sm13

vicis
    Člen

JA na SW jdu kvuli celkovemu zazitku,rozhodne nejsem ta,ktera by cekala nez se zverejni line-up a pak se rozhodla jestli listek koupim-nekoupim!
    To neni zadny koncert!
    Proste jdu na SW a uvidim…kazdopadne se tesim!

GiGiDAGia
    Člen

ondrab: Máme demokracii 😀 a není tu omezení na jednu negativní zprávu do jednoho topicu 😀

K1aptcha
    Člen

ondrab: myslím, že ne sm2
    dokonce „upřímně“ popřeji všem, co tam budou, hezkou zábavu a dobrej line-up sm0
    a kdyby tam byl nějak handz-up, podle těch vašich „katastrofálních“ teorií, tak bych se možná ještě rozhodnul jít sm15

ondrab
    Člen

dexx:joo jooo..nejak tak to bujde..ocekavam to hlavne od Euphonica a Partygirlsm15..urcite si aji neco prida klapca a kytarkasm0

vicis
    Člen

[quote Dexx]Jenže hned jak se zveřejní lajna, tak sem zase přijdou ti, co už 3x napsali, že tam nepůjdou a budou tady hulákat, jak je to lajna na h**** a po čtvrté nám sdělí, že tam nepůjdou.[/quote]

presne tak!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.