TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 650)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Jenže hned jak se zveřejní lajna, tak sem zase přijdou ti, co už 3x napsali, že tam nepůjdou a budou tady hulákat, jak je to lajna na h**** a po čtvrté nám sdělí, že tam nepůjdou.

Sq4Raa
    Člen

Kyana: Jo, to je samozřejmě v pořádku. Mně tam ale nesedí třeba tahle věta:

[quote-0 Kyana]NIKDO by jim neměl jejich názor vyvracet, když se jim to líbí - vám některým se tam nelíbí, líbí se vám jiný akce a taky vám je určitě nikdo nevyvrací! [/quote-0]

sompet
    Člen

[quote Kyana][quote Sq4Raa][quote Dexx]Kyana nepsala že se tu nemá diskutovat.[/quote]

Nemůžu si pomoct, ale pořád to tam vidím. Nevadí, třeba je to jen můj dojem.[/quote]

No pochopil jsi to špatně. Rozhodně jsem to nepsala a ani takto nemyslela. Samozřejmě že se tu diskutovat může, od toho to tady je! Ale já osobně teda nepovažuju za DISKUZI když už někdy od prosince stále ti samí lidi Sensation kritizují a melou pořád jedno dokola - tomu ty říkáš diskuze? Pro mě by tu byla diskuze,kdyby jsme tu řešili (a už se řešilo) kdo tam bude,popřípadě zážitky z minulé akce. Dnes je 20.3. a má vyjít oficko lajnoš tak potom se může diskutovat o jednotlivých jménech apod. Po akci zase třeba zážitky a dojmy ..... tomu bych říkala diskuze....[/quote]

Ale to by pak zase vlákno o SW nemělo aspoň 20 stránek…a to by bylo o ničem sm2

Kyana
    Člen

[quote Sq4Raa][quote Dexx]Kyana nepsala že se tu nemá diskutovat.[/quote]

Nemůžu si pomoct, ale pořád to tam vidím. Nevadí, třeba je to jen můj dojem.[/quote]

No pochopil jsi to špatně. Rozhodně jsem to nepsala a ani takto nemyslela. Samozřejmě že se tu diskutovat může, od toho to tady je! Ale já osobně teda nepovažuju za DISKUZI když už někdy od prosince stále ti samí lidi Sensation kritizují a melou pořád jedno dokola – tomu ty říkáš diskuze? Pro mě by tu byla diskuze,kdyby jsme tu řešili (a už se řešilo) kdo tam bude,popřípadě zážitky z minulé akce. Dnes je 20.3. a má vyjít oficko lajnoš tak potom se může diskutovat o jednotlivých jménech apod. Po akci zase třeba zážitky a dojmy ….. tomu bych říkala diskuze….

Sq4Raa
    Člen

[quote Dexx]Kyana nepsala že se tu nemá diskutovat.[/quote]

Nemůžu si pomoct, ale pořád to tam vidím. Nevadí, třeba je to jen můj dojem.

ondrab
    Člen

[quote SHP] Jak mohl vzniknout někdo, kdo tak
    absolutně nerozumí stylům jako ty Milane?[/quote]

+10000000000000000000000sm13

SHP
    Člen

Milan: Jestli hraje Marco V progressive trance, tak já jsem vždycky použil
    při souloži kondom. Jak mohl vzniknout někdo, kdo tak
    absolutně nerozumí stylům jako ty Milane?

Dexx
    Člen

[quote Sq4Raa]Můžeš zkusit diskuzi definovat a říci mi, proč vybočuju. V opačném případě to nemohu brát vážně.[/quote]
    Nepsal jsem že vybočuješ, ale že si to pleteš. Kyana nepsala že se tu nemá diskutovat, ale ať si někteří odpustí stále stejný hloupý narážky a nasmysly.

milan
    Člen

Tak v Rakousku mají line-up takovýto: Sergio Flores, Erick E, Fedde Le Grand, Sebastian Ingrosso a Tocadisco Podle mě bude u nás hodně podobný. Místo Florese bych viděl Buriana, místo Fedde le granda nějaké trance jméno (respektive progressive trance jméno jako Marco V, nebo Sander van doorn).

SHP
    Člen

A na last.fm sis Karlíčku nepřečetl, že to není oficiální lajna, ani sis nepřečtl
    topic celej. Rozebíralo se to tu asi stokrát.

Anonymní uživatel
    Host

Na last.fm jsem našel, že na pražské Sensation by měli zahrát Burian, Guetta, Marcel Woods a světe div se, Aly & Fila sm5

tak jedna zastávka z vltavský to je.;) halu netuším..

Michal:

Nejezdi na Holešovice, ale vystup na „Vltavské“ a pak pojedeš 1 zastávku tramvají na „Pražskou tržnici“.

A tam najdeš halu č.16

Je to z voleje, tak doufám, že nekecám, ale mělo by to být tak.. sm4

Anonymní uživatel
    Host

Prosím help – jak se dostat do sasazu? na unitedmusic.cz pisou ze tramvaji, ale jakou? bubenské nabrezi. kdyz prijedeme metrem na holesovice tak jak dál prosím, jakou tramvají? všem moc dekuji za odp. !!!

Sq4Raa
    Člen

Můžeš zkusit diskuzi definovat a říci mi, proč vybočuju. V opačném případě to nemohu brát vážně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.