Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha
- Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 6. 2009 v 1:52 #131359
styk pohlavson
ČlenJinak k setu Tocadisca: Koho z vás zaujala jeho první tracka (prozatím uváděná všude jako ID),
je to KIKUMOTO ALLSTARS – I´ll make you jack. sm39. 6. 2009 v 23:58 #131344styk pohlavson
ČlenCebud: Jestli nejsem úplnej hluchavec, tak na 99% to není ani Soulwax, ani Tim Davison rmx, ani Nic Corline rmx.
9. 6. 2009 v 17:29 #131272cebud
Člen[quote sompet][quote styk pohlavson]
ID rmxem na Hey boy, hey girl, [/quote]no tak tenhle remix by mě hodně zajímal...ten nášup mě pěkně rozparádilsm5[/quote]
nebol to nahodou tento remix: Chemical Brothers – Hey Girl, Hey Boy (Soulwax Remix)
9. 6. 2009 v 17:11 #131269Anonymní uživatel
Host[quote Anonymní uživatel]super si přečíst tvůj komentář a pak komentář nad tebou ( Zuzaaanka1982)
HQ totální námrd / docela nuda
EP dost otřesný / rozpumpoval mě
SI perfektní set / v sedmém nebi
MM diskotéka / docela slušný
SVD dost velká hrůza / moc mě nebavil
TOCA dobrej rozmrd / tahalo mě to za ušize šesti setů jste se shodli pouze na dvou a v ostatních čtyřech máte uplně opačné zážitky sm15 a to je na tom to krásný .... proto mám takový akce rád sm3
doufám že se potkáme třeba v pražském Sasazu nebo v O2 na nějaké další akcičce ... hudbě zdar sm0
Pavel[/quote]
Ahoj Pavle, jak já říkám, tisíc lidí, tisíc chutí… sm3
9. 6. 2009 v 14:02 #131235Anonymní uživatel
Hosttracklist erica prydze by nebyl?!
9. 6. 2009 v 10:28 #131208sompet
Člen[quote maty1234]Tak na SW som nebol ale vidim to takto.. Atmosfera mozno bola dobra, za to hudba dobra nebola, posudzujem po vypocuti dostupnych setov (ak vezmem tak vo vseobecnosti cely vecer).. Tych par svetlych momentov z niektorych setov sa pri tych ostatnych slabych setoch uplne stratilo..[/quote]
Já nevím, že vás to furt baví tady mlít pořád okolo ty stejné sračky…a nejvíc miluju ty, kteří tam nebyli, poslechnou si sety doma a začnou kritizovat, co to bylo za sračku. Já taky tu hudbu zrovna nějak nežeru, jsem spíš na trance, tech-trance a mám rád, když se do toho pěkně dupe. A v sobotu se do toho podle mě dupalo dost dobře, ikdyž v houseovem podání, prostě jsem tam šel si to užít s bandou přátel a taky jsem si to užil a co nebylo na SW, to se dohnalo na Afteru a ve 12 jsem šel spát, takže večer/ráno bylo prostě našlapané. Prostě kdo tam šel a čekal trance, tak asi 3 roky spal a nevěděl, kam se ten koncept posunul. Já jsem původně ani neměl v úmyslu tam jít, lajna mě nějak nebrala, ale sehnal jsem lístek za pár stovek a šel. U tehle akce je výhoda, že tam jde vždycky plno známých, kteří chodí na takové party třeba jednou za rok a jen tan SW, ale o to více si to s nima užiju a všichni se baví a nemrlmají pod nosem jak někteří tady na forusm4. See ya next year.
9. 6. 2009 v 10:00 #131204maty1234
ČlenTak na SW som nebol ale vidim to takto.. Atmosfera mozno bola dobra, za to hudba dobra nebola, posudzujem po vypocuti dostupnych setov (ak vezmem tak vo vseobecnosti cely vecer).. Tych par svetlych momentov z niektorych setov sa pri tych ostatnych slabych setoch uplne stratilo..
9. 6. 2009 v 9:38 #131197sompet
Člen[quote styk pohlavson]
ID rmxem na Hey boy, hey girl, [/quote]no tak tenhle remix by mě hodně zajímal…ten nášup mě pěkně rozparádilsm5
9. 6. 2009 v 0:46 #131183styk pohlavson
ČlenPro mě osobně hodně vydařená akce, naprosto luxusně jsem si zapařil.. sm5
[b]Vizualiazace a spol.[/b] – Intro naprosto perfektní, megamix taky celkem povedenej, lasery apod. taky ok.
Sice to nebylo na 100% tak unášející, jako třeba v Amsterdamu loni, ale jsem optimista a věřím, že to je pouze
díky tomu, že máme u nás menší halu.. Škoda absence vodních víl snášejících se na delfínech, na který jsem se těšil
a nejsem si jistej, jestli byly, jinak ale pohoda. 8/10[b]Housequake[/b] – jsme propili a prokecali na chodbě, ale neznělo to špatně… Potěšili s Mark Knight + Funkagenda – Arena
nebo Where´s your head at v nějakým ID mixu.. 7/10[b]Eric Prydz[/b] – zahrál svůj typickej Pryda sound, kterej mě osobně nevadí, ačkoliv chápu ty, kterým to mohlo přijít trošku monotónní…
Rozhodně si myslím, že je lepší si ho jako dj´e vychutnat spíš v klubu, kam se hodí víc nežli do haly.
Potěšil každopádně novou věcí od Funkagendy, pak nějakým IDčkem od Paola Moja a pak svojí produkcí.
Zaujal mě i jeho precizní mixing, ačkoliv house se míchá o něco líp nežli elektro nebo trance. 7/10[b]Sebastian Ingrosso[/b] – výborná komunikace s publikem, bylo vidět, že si to skvěle užívá.. sm3
Myslím, že zahrál ideální kompromis mezi staršíma komerčníma kvalitníma věcma a klubovou muzikou..
Potěšil zejména s Laktosem, ID rmxem na Hey boy, hey girl, Swedish house mafia bootlegem na Steva Angella + Laidbacka Lukea
– Be vs. Satisfaction a zejména pak s „Leave the world behind“, což je podle mě od něj, Axwella a Angela jedna z nejlepších věcí,
na které se společně podíleli. 8/10[b]Megamix[/b] – Kdyby během Megamixu zněl Pryda styl, většina lidí by to nevydržela celých 30 min…
A jelikož má být Megamix pomyslný vizuální vrchol večera, musí se na něj přilepit takový tracky, který většina lidí zná,
aby se ten zážitek umocnil.. Proto je podle mě laděnej do komerčna a já to respektuju, ačkoliv bych se bez Infinity a Adagia rozhodně
obešel.. sm4 Rozhodně ale kvituju starší klasiky Yeke Yeke, Watermana nebo z novějších Ali Wilson. 8/10[b]Sander Van Doorn[/b] – na 1. Sensation mě bavil o něco malinko víc, ale to bylo daný tím, že hrál poslední a mohl to tak víc řezat…
Potěšil s Roundabout, Close my eyes nebo Siou a celkově jsem si na něj dobře zapařil.. 8/10[b]Tocadisco[/b] – pro mě osobně vrchol večera… Luxusní svižnej nadupanej energickej set jako svině…
David Ba-guetta by se mohl od tohodle pána přiučit, jak zahrát kvalitní elektro a nesklouznout totálně do spárů komerce…sm13
Rozsekal mě skoro všema trackama a připravil mi zlatej hřeb večera – „Amplifier“ od Feddeho Le Granda.. sm5
Jediný, co mě trošku zamrzelo je, že nebylo Morumbi, který předem sliboval a který by bylo stylový zakončení celý akce, ale tak snad
příště.. Abych to nepřehnal s tou chválou, Eric Prydz by ho mohl naučit trochu míchat, aby nemusel dělat většinu přechodů efektama, ale tak furt lepší nežli bramborový nestor Paul Oakenfold.. sm0[b]lidi + atmosféra[/b] – jasně, sem tam igelitová blondýna z Londýna a solárkovej Chuck Norris, ale celkově si myslím, že se atmosféra na eventech začíná pomalu lepšit, že se lidi začínají chodit na tuty akce bavit.. Po loňský Transmission si myslím, že i tohle byla akce, kterou si většina lidí přišla užít a ne řešit nějaký povětšinou totální 3,14čoviny…
Do playlistů házím tracklist Tocadisca a díky celý bandě a všem spolupařmenům za skvělej večer.. sm3
8. 6. 2009 v 23:01 #131162seth82
ČlenTak dalsia Sensation za mnou – bol som celkom spokojny, mojim cielom bolo ist sa tam po konci semestra odviazat, takze show ako taka ma nesklamala. Vizualne samozrejme nie je co riesit, na efekty sa stazovat hadam ani neda, hudobne je to uz trochu ine, sklamal ma Prydz, potesil Ingrosso (poniektore melancholicke srdcovky), Megamix mi pripadal taky nekonzistentny, ale co sa da narobit. Dolezite je, ze San Doorn to vylepsil (prvych 30 minut som nepocul, bol som konzumovat) a zaver bravurne zvladol Tocadisco, v uplnom uvode jeho setu sme sa presunuli priamo pod neho, takze sme si to uzili. Negativum bolo na celej party asi jedine – bezohladnost poniektorych ludi nema fakt obdoby. Viem, ze megamix chce viediet kazdy, ale to co sa dialo pri vchode pred jeho zaciatkom nemalo obdoby, pripadalo mi to ako masova panika pri utoku antraxom. Najviac ma nasral jeden mily parik, ktory sa doslova vteperil medzi mna a kamosov. Na to si este vypytali zapalovac a ked som im mierne kriticky naznacil, ze toto nebol najlepsi napad, tak ma typek sebavedomo odrazil hlaskou “hele, mej u prdele co delam ja a ja mam u prdele, co delas ty“ …mal som sto chuti mu podpalit tricko cigaretou, hoci fajcenie som sa snazil obmedzovat na fajciarsku miestnost. Holt, poniektori ludia sa nevedia vpratat do koze a na par minut dokazu pokazit zabavu…V kazdom pripade toto bola asi moja posledna Sensation (teda aspon v Prahe), buduci rok uprednostnim Trance Energy.
8. 6. 2009 v 22:19 #131151Petros99
Člendardic – hele myslím, že máš pravdu……..dík za info, každopádně Dakota – Chinook (original mix) sqělá věc, navíc patří to mezi jeho TOP 5sm5
8. 6. 2009 v 22:17 #131149Dexx
ČlenMartiiinka: Pokud myslíš ten track tak Dirty South – Let it go.
8. 6. 2009 v 21:58 #131137martiiinka
Členhttp://www.samsung-sensation.com/content/index_landingpage.php když zadáte jazyk ,nevíte někdo posím jak se jmenuje ten set?sm7sm3
8. 6. 2009 v 21:57 #131135Nulda
Účastník[quote dardic]Nuld@ -> Na jednom polském foru sem nasel že Prydz hral jako prvni track toto Eric Prydz - Loaded[/quote]
to bohužel není ono, je to v tomhle videu [url=http://www.youtube.com/watch?v=qqwJ_s6jovE&feature=related]youtube.com[/url] které sem postla Sunrise, začátek ve 2:43
8. 6. 2009 v 21:43 #131133dardic
ČlenPetros99 -> Sander nehrál Dakota – Chinook…….myslím že si to pleteš s tímhle : Audible – White Mouse
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.