TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 650)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

djtopic, to je kravina co rikas, Sensation byl drive o trancu … Kdyz vidim na youtubu to video tusim ze SW 01, kde hraje Rank1 live Such is Life .. cloveku pri tom beha mraz po zadech …

hmm s tím zase tak uplně nesouhlasím.. např v roce 2002 hrál house jen marcello.;) tedka už je vliv house daleko vetší dříve to byl max jeden dj.;)

Anonymní uživatel
    Host

Fakt silene tu proad cist ty reci 😀 Jak jsou vsici hrozne hcytri kdo tam bude a pod. Ja osobne typuju jednoho z Trojce Erick-E, Mason, Ingrosso. A SW uz davno neni jen o trancu. Ackoli, nikdy nebylo jen o trancu.

nexxie
    Člen

loni byl lineup znamej nekdy na konci brezna takze mate vsichni nadrzeni jeste cas..

Dexx
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Ahojte..porad jeste nikde nezverejnili line-up?neni to nejake divne?!sm17[/quote]

Ale prosím tě…. v Holandu taky nikdo nemluví o jménech a po lístcích se zapráší. Tady u téhle party si kupuješ lístek na Sensation ne na jméno.

BoRo
    Člen

až ho zveřejni tak vsichni chcipnou hruzousm0

Nulda
    Účastník

já bych spíš řek že by bylo divný kdyby ho zveřejnili

Anonymní uživatel
    Host

Ahojte..porad jeste nikde nezverejnili line-up?neni to nejake divne?!sm17

Anonymní uživatel
    Host

Co?to jako vazne?ze by byla na SW diskoteka?…ja bych brala Garniera..,mno jenze to ,uz se asi opakovat nikdy nebudesm9

milan
    Člen

Tak jsem zaslechl, že prý se jedná o Laurentu Wolfovi…

Anonymní uživatel
    Host

No,je pravda,ze prvni byla tak skvela,ze po druhe ,jsem byla dost zklamana..Tranc to rozhodne nebyl…sm9
    NEvite,uz nahodou aspon jedno jmeno ,kdo tam bude?celkem mne to prekvapuje,ze se listky tak hojne pradavaji..a line up,neni znan..

Anonymní uživatel
    Host

Tak jestli to bude něco jako bylo před rokem tak už SW dělat v česku nemusej.

Anonymní uživatel
    Host

BYla jsem na obou SW a letos pojedu zase…za ten zazitek,si proste clovek musi neco priplatit..a to SW,kazdopadne je!!!!!!!!sm15

Anonymní uživatel
    Host

O těhle akcích se tu již napsalo hodně, já osobně se přikláním k názoru ať si tam jde kdo chce.
    Každý (minimálně tady na forku) ví, co se od téhle akce dá čekat a co se od ní naopak čekat vůbec nedá.
    Někoho baví velké komerční show tohoto typu založené na zvučných jménech, laserech a velkého davu a někdo
    se zase přikloní k menší akci, ze které vyzařuje kvalita. Každému podle jeho gusta.

Mě osobně by tam dostali jen DJs, od kterých bych čekal trochu jinou hudbu, než od těch co tam určitě budou, ale
    třeba nás line-up překvapí.

Dexx
    Člen

Mě se tedy předražené zadjí spíš popový koncerty, ale tak každej to má jinak…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.