TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 650)
  • Autor
    Sunrise
    Člen

Zdraviiiiiim….já se na Sensation chystám a moc se těšim….nevim co proti ní spousta lidí má, je sice pravda že to je předražené, ale víte vůbec co stojí ta režie a všechno kolem??? Navíc Dj’s nejsou jediný, kdo tam vystupuje…myslíte že taneční performance to bude dělat taky jen tak zadarmo??? Jinak chápu, že někdo dává přednost klubovkám, i když mám radši megahalovky…obojí má svoji jedinečnou atmosféru a já to plně respektuju…jinak zpět k Sensation…je to stále velmi populární akcička a to dokazuje, že lidi na to rádi chodí a jestli se najde někdo, kdo to akorát kritizuje…jeho věc…však to přeci není povinný tam chodit…sm5

Yarosslove
    Člen

na SW osobně taky kakám, ta cena je fakt přehnaná a to eště není známej jedinej vystupující, fakt fcukoffsm15…ať si to rozeberou šamó%nácism15…ty jim tam udělaj větší kšeft, ptže jim je jedno, esli se tam sežerou bo ne, hlavně když tam budou, ptže to teďkon frčí, a pro kdo tam nebyl jako by nebylsm15..fujsm13

Anonymní uživatel
    Host

Milan,

Jdu poprve na takle velkou akci. Těším se na tu atmosféru, kterou vytvoří pěkné efekty a hudba.

Ne, děkuji. Tiesta nemusím, to raději Armin Van Buuren.

seven
    Účastník

Jsem někde slyšel, ALE je to jedna bába povídala, že by prý mohl být Tiesto sm3

nexxie
    Člen

2Sexy :
    spis naopak.. dneska uz je clovek spis out kdyz tam jde (nebo spis kdyz tam de a tvrdi jaka to bude skvela party)

2Sexy
    Člen

Priznejme si, ze vetsina lidi na tuhle akci jde, protoze „tam pujdou vsichni a kdybych tam nesel ja, byl bych ‚out‘ “ sm17

milan
    Člen

dexx – já jsem třeba v 16ti se nepokoušel dostat na party a na taneční akce jsem začal chodit kolem roku 2003 (a to mi bylo 19). V 16ti jsem kromě místních diskoték poslouchal radia, kde hráli taneční novinky.
    O Lady gaga se neotírejsm16. ta se poslouchat dá. I house mixy hitů jako poker face, nebo Just dance jsou 100x lepší jak některý vrz trance rádoby hity. sm16
    majklhouske – ta dívčí formace asi bude Pussycat dolls.
    paul – mě nejde o tvůj věk, ale většina lidí tvýho věku pokud jdou na akci, tak chcou především slyšet tiestovu Adagio a to ostatní je nezajímá. Viz nesmyslnej thread ahoj tady na foru. A ještě pořád si nenapsal, co od SW čekáš….

Dexx
    Člen

Promiň Majkle, nechtěl jsem se tě dotknout. sm4

dexx nech bejt.. na lady gaga chci jít kouknout (měla by být poredskokankou té us. dívčí formace co přijede tedka v unoru do prahy nevzpomenu si jak se jmenujou..)

Anonymní uživatel
    Host

Sompet,

Čekám od toho super atmosféru a občas i dobrou hudbu 😉

Milan,

To je sice možné, ale my nejsme v Bulharsku, takže se nás to netýká 😛

Dexx
    Člen

Taky vám bylo 16.
    Alespoň, že neposlouchá Lady Gaga.

milan
    Člen

Paul – Taky by mě docela zajímalo, co od SW čekáš.
    btw kdybysme byli v Bulharsku, tak tam máš i jako 16ti letej od 22hodin zákaz vycházení. Nedávno to tam schválila vládasm15

sompet
    Člen

Pavlíku: A za jakou hudbou tam jedeš prosimtě?? Ono se zatím ještě o žádné kontrétní hudbě neví, tak by mě zajímalo, co od toho čekáš?:)

Anonymní uživatel
    Host

Tak nevím, zda-li je vhodné nás (16 leté) považovat za děti. Spíše mladiství než děti 😉

Já osobně tam jedu na hudbu, lebo slečny budou zabrané a zajisté nebudou s „dětmi“ 😉

Hezký Den

Sq4Raa
    Člen

[quote nexxie]milan :
    myslim ze deti tam dou spis jen okoukat slecny nez kvuli muzice[/quote]

Být dítě, tak jdu spíš na tu muziku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.