TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 650)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

ja mam v piči čo tam bude dam si dve kolesa a bude sa mi šecko pačit aj keby tam mali hrat oldisku 🙂

nexxie
    Člen

IvoNinja : uplne mi mluvis z duse..

2 Paul: ja chodim na takovy akce od 16 a nikdy sem zadnej problem nemel se vstupem…ae je to taky mozna tim ze uz v 16 sem mel skoro 2m a holil sem se od 13 sm15 takze pokud nevypadas jako dite tak to neni problemsm11

Anonymní uživatel
    Host

Právě nevím, nechce se mi dávat prachy do něčeho, kde nevím, zda je úspěch zaručen 🙁

leqtrik
    Člen

Paul:čeče nevim,zažil jsem na transmission jak prede mnou tak mladeho kluka nepustili,ale mozna budes mit stesti:)nech si narust vousa a uvidis:-D

Anonymní uživatel
    Host

Mám šanci projít vstupem jako 16letý?

IvoNinja
    Člen

A mozno vas zaujme aj moja foto galeria z Amsterdamskeho Sensation 2008 s tematikou OCEAN OF WHITE -> http://websound.eu/online/foto/920/sensation-white-ocean-of-white-5-7-2008-amsterdam-arena-amsterdam-netherlands

pripadne

mnou natocene videjka z akcie – tu je playlist -> http://www.youtube.com/view_play_list?p=274C4DFF98763D4A

IvoNinja
    Člen

Ak chcete vediet, co zazijete v Prahe, ale v ovela mensom, mozte si precitat moj report tu:

Part 1: http://websound.eu/online/articles/11025/party-report-sensation-white-2008-amsterdam-pt1

Part 2: http://websound.eu/online/articles/11043/party-report-sensation-white-2008-amsterdam-pt2

Show to bola rozhodne najvacsia aku som doposial za moj zivot na vlastne oci videl a to som bol uz naozaj na mnohych big eventoch.
    Amsterdam ArenA je velkolepa a je to naozaj trosku ina kava ako v O2 Arene, i ked osobne by som bol velmi rad, keby sme v Bratislave
    mali nieco aspon ako je O2 Arena, lebo to tu chyba ako sol.

To vsak nemeni na veci , ze hudobne je Sensation uz naozaj cisty house. Tento event sa vydal naozaj do silnych komercnych vod, co mu nevytykam,
    z hladiska biznisu a marketingu si tak polepsil a zarucil i to, ze kazdym rokom je Sensation rychlejsie „SOLD OUT“. Minuly rok to bolo uz za 2
    rekordne hodiny predaja (ano, 50.000 vstupeniek !). Bohuzial som sa pocas setov DJov nerad pristihol, ze sa jednoducho nudim a ze tam
    chyba nieco, co by ma povzbudilo a tym je pochopitelne trance. To znamena, ze tento rok sa uz ani ja urcite nezucastnim Sensation v Prahe a ti,
    ktori tuto show na Amsterdamskej premiere nezazili si ju i ked v znacne okresanej forme v Prahe urcite uziju.

[quote Muff]Ja si myslim ze nebude zadne tranceove jmeno, minule v rozhovoru pro TV rikali ze sensation white v tomto roce bude house, trance jmena dovezou na transmission.[/quote]

Myslím, že alespoń jedno jméno bude.. Bylo v Sydney, bude v Amsterdamu, myslím, že bude i u nás.. sm4
    Ale i kdyby nebylo, zapařím si rád tak jako tak. sm3

Muff
    Člen

Ja si myslim ze nebude zadne tranceove jmeno, minule v rozhovoru pro TV rikali ze sensation white v tomto roce bude house, trance jmena dovezou na transmission.

[quote editka]jjjj...bez lineupu listek nekoupim.....Bejt to co na silvestr v nemecku,tak se unudim....[/quote]

to zase nebude, v Německu je holt minimal hodně nahoře..sm4 Ale nepočítej víc jak jedno tranceový jméno.. sm4

editka
    Člen

jjjj…bez lineupu listek nekoupim…..Bejt to co na silvestr v nemecku,tak se unudim….

[quote dusantt007]neviete mi povedat, kedy to uz bude oficialne? 😀 ci sa mam tesit alebo predavat listok :D[/quote]

Cca 1.3. bude venku line-up – podobně jako loni.

dusantt007
    Člen

neviete mi povedat, kedy to uz bude oficialne? 😀 ci sa mam tesit alebo predavat listok 😀

delicate.s
    Člen

Kdyby byl Sander, tak to by mě možná donutilo koupit si lupen… Ale zatím čekám co vyjde za lajnu sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.