Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha
- Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 6. 2009 v 21:36 #131130
Petros99
ČlenSandeeeeeeeeeer – největší mazeec ze všech DJs na letošní SW 09, právě poslouchám jeho set, kterej tam hrálsm5……jooo tenhle DJ mě nikdy
nezklame a je jedno, že zremixoval od Robbieho Close my eyes, věděl jsem, že to tam dá a mě se to líbísm4, dále pak tracky jako Roundabout
nebo Killers – Spacemen v jeho mixu, fakt luxus….docela mě překvapil trackem SIA – The girls lost to cocaine, další super věcsm5 a nebo
zezačátku setu – Dakota – Chinook, další sqělej track….mě se jeho set líbil, pařil jsem od začátku až do konce, je tedy pravda, že mohl hrát tochu
více techu jako předloni na SW, ale zas musel se přizpůsobit vůči ostatnímsm3……Kur*a chci ho zpáááááááááááááátkysm0
Jinak co se týče ostatní DJs, tak mě pak docela bavil Ingrosso, další Housequake či Tocadisco nic mooc, u Tocadisca jsem chvílema pařil,
ale nebylo to přímo ono, jako co třeba předvedl vloni na Prague Sessions, to mě bavilo víc….Eric Prydz uznávám, že byl celkej nudnej, takže se
šlo kalitsm15Jinak vizuálně to měli faku udělaný výborně, lepší než vloni, škoda, že to končilo tak brzysm6, Zdravím taktéž celou bandu, s kterou jsem tam byl
či spolupařící, které jsem na party potkal……….-))Také nechápu některé jedince, kteří tuto akci skoro celou proseděli na židli někde u baru či stáli opřený u zábradlí pod stageí a čuměli někam
bůh ví kamsm10…..samozřejmě, je to každýho věc, ale já osobně stát 2 nebo 3 hodky na jednom místě a čumět někam do blba obzvlášť při
Sanderově setusm18…..nevím nevím, škoda lístkusm28. 6. 2009 v 20:35 #131104dardic
ČlenNuld@ -> Na jednom polském foru sem nasel že Prydz hral jako prvni track toto Eric Prydz – Loaded
8. 6. 2009 v 20:04 #131101Nulda
ÚčastníkUplne prvni track Prydzova setu, nevzpomenete si nekdo na nazev pls?
8. 6. 2009 v 19:13 #131095subik
Člentady je odkaz na repku na Z1 http://www.youtube.com/watch?v=2Q9nhuQA9Pc
8. 6. 2009 v 19:05 #131094Jules
Člen[quote bilberrygirl][b]Tak tohle je prostě super názor! Ve všem s tebou souhlasím, konečně někdo rozumnej![/b]
[quote Anonymní uživatel]Ahoj všichni ...
v sobotu jsme byli a musím říct že to byl opět zážitek sm3
je zajímavé tu pročítat názory lidí kteří tam ani nebyli a hned vědí že to stálo za prd ... kdyby si někdo dal tu práci a udělal statistiku co se komu líbilo a nelíbilo tak uvidíte že každý DJ i každý styl hudby má své nadšené příznivce i odpůrce ... a tak to má být ... ještě že nejsme všichni na světě stejný sm0
nejsem rozhodně žádným trance, techno, disco ani jiným odborníkem, jen vím že to byla super noc kdy jsme se vyblbnuli, vypotili, vytancovali a i přes bolavá záda a namožené nohy se už těšíme na další podobnou akci sm5[/quote][/quote]možná to super nazor je a treba je dokonce jeho autor i rozumnej, ale to co popisuje muzu zazit kazdy vikend na lokálnich diskotekách a to za 50 korun ceskych. ja preci jen od akce, která stojí 1500 kc ocekavam trochu vic nežli vyblbnuti a zahopsani si na parketu.
ale tim SW nechci nijak znehodnocovat je to jen moje reakce na ten super nazor jak tam nekdo psal.
8. 6. 2009 v 19:02 #131092Sunrise
ČlenJo a ještě – našel by se nějakej borec, který by dokázal říct, co to bylo za krásnou melancholickou písničku v intru u Erica Prydze? Takový klidný pijánko…sm6
Díky moc…
8. 6. 2009 v 18:39 #131088Sunrise
ČlenUvítala bych, co nejkompletnější tracklisty a odkazy na fota, když už jsem tam byla poprvý a naposled, at mám nějakou památku…sm16
8. 6. 2009 v 18:35 #131086bilberrygirl
Člen[b]Tak tohle je prostě super názor! Ve všem s tebou souhlasím, konečně někdo rozumnej![/b]
[quote-0 Anonymní uživatel]Ahoj všichni ...
je zajímavé tu pročítat názory lidí kteří tam ani nebyli a hned vědí že to stálo za prd ... kdyby si někdo dal tu práci a udělal statistiku co se komu líbilo a nelíbilo tak uvidíte že každý DJ i každý styl hudby má své nadšené příznivce i odpůrce ... a tak to má být ... ještě že nejsme všichni na světě stejný sm0
nejsem rozhodně žádným trance, techno, disco ani jiným odborníkem, jen vím že to byla super noc kdy jsme se vyblbnuli, vypotili, vytancovali a i přes bolavá záda a namožené nohy se už těšíme na další podobnou akci sm5[/quote-0]
8. 6. 2009 v 18:29 #131085Anonymní uživatel
Hostsuper si přečíst tvůj komentář a pak komentář nad tebou ( Zuzaaanka1982)
HQ totální námrd / docela nuda
EP dost otřesný / rozpumpoval mě
SI perfektní set / v sedmém nebi
MM diskotéka / docela slušný
SVD dost velká hrůza / moc mě nebavil
TOCA dobrej rozmrd / tahalo mě to za ušize šesti setů jste se shodli pouze na dvou a v ostatních čtyřech máte uplně opačné zážitky sm15 a to je na tom to krásný …. proto mám takový akce rád sm3
doufám že se potkáme třeba v pražském Sasazu nebo v O2 na nějaké další akcičce … hudbě zdar sm0
Pavel
8. 6. 2009 v 18:28 #131083Anonymní uživatel
HostNa SW jsem byl letos poprvé a jsem naprosto spokojen.. jen Housequake mě nějak nebral.. jinak pohoda-jazz 🙂 těším se na příští rok 🙂 nejdřív ale na TRANSMISSION 😀
8. 6. 2009 v 18:08 #131081Anonymní uživatel
HostAhoj všichni …
je zajímavé tu pročítat názory lidí kteří tam ani nebyli a hned vědí že to stálo za prd … kdyby si někdo dal tu práci a udělal statistiku co se komu líbilo a nelíbilo tak uvidíte že každý DJ i každý styl hudby má své nadšené příznivce i odpůrce … a tak to má být … ještě že nejsme všichni na světě stejný sm0
nejsem rozhodně žádným trance, techno, disco ani jiným odborníkem, jen vím že to byla super noc kdy jsme se vyblbnuli, vypotili, vytancovali a i přes bolavá záda a namožené nohy se už těšíme na další podobnou akci sm58. 6. 2009 v 17:04 #131074dardic
Členvasman -> Sebastian Ingrosso – Laktos
8. 6. 2009 v 16:43 #131068vasman
ČlenZnáte někdo tento track? hrál ho Sebastian Ingrosso na konci setu..
http://www.youtube.com/watch?v=xfm7l6GNxZs8. 6. 2009 v 16:28 #131061dardic
ČlenDexx -> Housequake hráli ještě toto :
Oliver Twizt – Underground feat. MC Roga
Olav Basoski & Erick E – Dont Turn Your Back (Olav Basoski Remix)8. 6. 2009 v 15:37 #131053nexus666
Člen[quote Anonymní uživatel]Kdo ví co hráli Housequake?
Sono - Keep control
Basement Jaxx - Where's Your Head At
Starkillers - Discoteka
pak ten track s vokálama Susan Vegy
The Chemical Brothers - Galvanize
vokály Green Velvet - La la landnechť někdo doplní pls.[/quote]
Určo hráli ještě Michel Cleis – La Mezcla.. tím mě nejvíc potěšili:))
dále
Juan Kidd & Felix Baumgartner – Now you are gone (dub mix) s nějakou acapellou.. dále taky Starkillers – Diskoteka ale mám dojem že to byla jen acapela a určo taky zazněl nějaky remix od Rivery.. ale přesně nevim :((( -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.