TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 650)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

tak podle me je sw spis o show nez o hudbe. na tm jsem protancil krome Poliaka a Rank 1 celou noc a pochybuju ze se mi sw bude libit po celou noc kvuli hudbe,mozna spise ta show ale jak jsem jiz rekl tak na sw jedu po prve a snad kazdy chce tuto akci alespon jednou zazit . bohuzel nevysly penize na TE na kterou bych jel tez po prve tak snad za rok…a co se pure tyce tak doufam ze se dockam Schulze.. Let’s go to listen trance!

Anonymní uživatel
    Host

no ja urcite nejdem 🙂 house ja vobec nemusim ,je par trackov ktore su fajn a pocuvatelne, ale pre mna house viac pripada jak keby to robil nastvany clovek myslim tu strukturu hudby 😀 ale inak nemam s tym problem ,len to nepocuvam

ohladom SW, to bolo o trance, ked si pozries interview so zakladatelom SW (a ID&T) tak v zaciatku bolo to o trance, ale viete expanzia na zahranicny trh tak a kazdy trance nemusi :))

Radsej pojdem na Pure 🙂

nexxie
    Člen

tracidek : Markus to na SW nebude.. zatim to vypada jen na Pure

a i kdyz UM rika ze SW bude house party tak na ni stejne bude na konci jeden nebo dva trance djs, tak je to proste z holandska koncipovany a rizeny

Anonymní uživatel
    Host

nepojedu za tu cenu a na nejakych 50 procent Hause nejsem zvědavej byt to čistě trance tak jo ale … komerční house opravdu nemusím.

milan
    Člen

Kdyby byl Mark Sherry na konec české Sensation, tak by mě možná donutil koupit si lísteksm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ale myslim, že na nějaký zahraniční akci by se ti mohlo poštěstit, sem zvědavej, co přinesou letní fesťáky

tracidek
    Člen

2 hellman: bohužel plně souhlasím….jen jsem se trochu zasnil [img]http://img.libimseti.cz/s/!1303!.gif[/img]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tracidek: takováhle lajna je pro sw směšná, půlka lidí by prodala lístky

tracidek
    Člen

21:00-22:30 Tocadisco
    22:30-00:00 Tomcraft
    00:00-01:30 Moguai
    01:30-03:30 Gareth Emery
    03:30-05:00 Sied van Riel
    05:00-06:30 Mark Sherry

takhle složený line up,by byla pro mě sensation jasná volba….ale šance na takovouhle lajnu je myslím mizivá….budou to jiná osvědčená house jména s přimícháním Schlulze a Buriana [img]http://img.libimseti.cz/s/!892!.gif[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Byla jsem na loňské SW a musim uznat, že po párty, které jsem projela po SW byli mnohem lepší. Ale jde o věc názoru, o atmosféru, o show. SW má velkou reklamu, je to přece jen světoznámá párty, ale daleko lepší pocity a zážitky jsem si přivezla z TM nebo PURE s Arminem. Proto si myslim, že letos SW vynechám. Těm zájemcům co jedou určitě přeju příjemnou zábavu, snad to bude stát za to.

GiGiDAGia
    Člen

rifador: SW je pojem několik let ve světě, TM je „místní“ … (jak se snaží říci hellman) a pokud kroutíš hlavou nad Woodsem, mrkni co dnes hraje 😉 U něj to není o jednom stylu …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Anonymní uživatel]... Jelikoz pojedu na SW poprve tak jsem zvedavy co mi tato show rekne do budoucna!? Ale po navsteve TM pochybuju ze se ji muze SW alespon priblizit....[/quote]

jestli ono to neni spíš naopak, co se show týče

Anonymní uživatel
    Host

Ja si koupil lupen jeste v te jejich akci bez ohledu na nezverejneny line-up. Jelikoz pojedu na SW poprve tak jsem zvedavy co mi tato show rekne do budoucna!? Ale po navsteve TM pochybuju ze se ji muze SW alespon priblizit…no podle me by mel kazdy alespon jednou tuto akci navstivit a udelat si svuj nazor. Sice house zrovna dvakrat nemusim ale doufam ze se to nejak zvladne. Hlavne sem zvedavy na ten line-up. Docela rad bych slysel Woodse ale co by delal na house mejdanu?

Dexx
    Člen

Na PURE bude určitě víc místa něž na Sensation….. sm0

2Sexy
    Člen

[quote nexxie]pokoko : sem na tom uplne stejne jako ty..

nemam moc nejaky umelecky citeni tak nevim proc bych mel davat takovy prachy za par pyroefektu, laseru a svetel, potil se v sale s dalsima 16000 lidma a vlnil se v electrohousovejch rytmech ktery nemusim..

Radsi si za tu cenu listku koupim lupeny na vsechny emotiony v tomhle roce a jeste by mi neco urcite zbylo :)[/quote]

Spis se mi zda vyhodnejsi jit na dve klubovky PURE, nez na jednu sensation… I kdyz kdo vi jak to bude s delkou tech setu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.