TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 650)
  • Autor
    nexxie
    Člen

pokoko : sem na tom uplne stejne jako ty..

nemam moc nejaky umelecky citeni tak nevim proc bych mel davat takovy prachy za par pyroefektu, laseru a svetel, potil se v sale s dalsima 16000 lidma a vlnil se v electrohousovejch rytmech ktery nemusim..

Radsi si za tu cenu listku koupim lupeny na vsechny emotiony v tomhle roce a jeste by mi neco urcite zbylo 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Ha Ha, prvni vlna vyprodana …. no reknu vam, ze zacatku jsem docela plasil … s pritelkyni jsme rano vyrazili pro listek v domeni, ze si ho v 01:16 v klidu koupim, bohuzel terminal sazky na benzinkach meli vypnutej, ze prej pres noc nejede … a v non-stopu, kde je taky sazka terminal mi rekli to samy, a to nemluvim o tom, ze v pul druhy rano nesezenete moc otevrenych kramu xD

… no lupeny jsem koupil az nekdy odpoledne a mel jsem docela strach, ze uz budou pryc, myslel jsem, ze se najde aspon tech 2500 nadsencu, co budou chtit usetrit a evidentne ne …. no, prece jenom to byl dalsi naklad pred vanocema a to se evidentne promitlo xD

——-

Kazdopadne tesim se na tu atmosferu a zazitek, kterej si od tamtud odnesu. Tedka jen doufam, aby byl kladnej ….. a tesim se na tu diskuzi, az se zverejni line-up xD

sm2

Anonymní uživatel
    Host

SW je jedna z nejlepších a kdo rekl ze je to pičovina tak nevi co rika a nemel by se tady vubec radsi ukazovet…kazda akce je o nečem a neco cloveku da..tak proto ji neni treba odsuzovat a stat si za svym stylem…a vubec proč se tu nervuju..nekterym lidem nelze vysvetlit určite veci

Nemo
    Člen

No uvidim podle line upu ale myslim ze nebude moc slavny takze nepojedu

pokoko
    Člen

Sadida a to jeste barvy ne?sm15 POKOKO je sice všude ale tady nikdy nebyl a taky nikdy nebudeeee. No tak ta lajna by se musela hodne zmenit abych tam nekdy šel. Pokoko je sice všude ale tady nikdy nebyl a taky zřejmě nebudeeeesm16

sadida
    Člen

já už am moji milý listek a souhlasim s některýma, tato akce je show, je to o atmosféře a o efektech …. podle me, nebo pro me to moc neni o D’Js kteří vystoupí…když mužu jitpařit na stodolni do 6 do rana zvladnu i DJs kteří nejsou zrovna moiji favoriti….a platim za skvělé efekty a užasnou show…

Anonymní uživatel
    Host

Tak lupen uz je doma, vyuzili jsme toho, ze je tedka jeste levnej …. 15 stovek, bych za takovou akci uz asi fakt nedal … zlaty TMko sm5

pockam si na line-up a pak se rozhodnu, jesli : to nekomu prodam // necham si ho

Vlastig
    Účastník

pupi: Jj to jeste byvala o trancu;).

pupi
    Člen

Kde jsou ty časy z před pár let, kdy jsme si říkali – kdyby tak ta Sensation byla i u nás…

Chelseaplayer
    Účastník

Creams +1

Anonymní uživatel
    Host

aha tak to bude velkeeeeesm15sm15sm15to zas se maji vsichni na co tesitsm13jinak receno PICOVINAsm14

Vlastig
    Účastník

..jj o discofilech:D

Creams
    Člen

Už mě moc nebavi pořád číst jak pořád ta akce ja na hovno atd… prostě koncept Sensationu je někde jinde a není to vysloveně postavene na Trance… takže jak psal někdo výše už někdo pochopil o čem ta akce je někdo bohužel nééé….

Newman
    Člen

Na tohle by jeden můj kamarád řekl akorát: „Jebat“

inferno
    Člen

18.000 lidí se sníženým prostorem na parketu díky velikosti scény zní dost masochisticky sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.