TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 650)
  • Autor
    Jules
    Člen

stáhl jsem si prozatim set Housequake, pustil od začátku a říkam si – no ty pico to je začátek jako víno, začal jsem pomalu litovat že sem nešel, po 25 minutách lahodný muziky se ozval hlas který [b]odstartoval SW[/b] a tepr tedka začal Housequake :)))) začla smatlanina podivných tonu, děs a hruza.

Dexx
    Člen

Taky si stáhněte tenhle http://uploaded.to/file/yrk6fa je uplně stejnej. Tak si přepiště Hungary na Prague a datum a je to. 🙂

Mně to taky tak stáhlo……, ale stejně je nic moc….

[quote-0 Anonymní uživatel]Jo jenom ten set toho megamixu co je tady na stažení je nějak blbě nahraný protože je tam hodně dlouho slepé místo a začíná to až od madony a justina-4 minutes[/quote-0]

Ajinka05
    Člen

Tak pro mě teda tak půl napůl… Námět naprosto nejlepčí, na kterým jsem kdy byla, luxusní. Na intro jsme byli, pak jsme odešli, vrátili se na kousek Prydze, opět odešli… vrátili se na Ingrossa, když hrál Satisfaction a tak nějak jsme teda začali pařit sm15 Megamix se mě osobně líbil hodně, ale tak to bude tím, že na plno těch písniček mám své vzpomínky a se svojí Deniskou jsme krásně zavzpomínali 😉 Sander..jako dobrý, pařila jsem, ale nějak to bylo celý takový utahaný, čekala jsem víc. No a Tocadicso to fakt rozkouzkoval, rozřezal to dobře, pařila jsem o sto šest a je škoda, že to končilo v pět. Takže když bych přišla až ve dvě ráno, nelitovala bych ničeho, akorát intra, který bylo famozní.
    Děkuji skvělé partičce, se kterou jsem tam byla, byla fakt sranda, než se začalo něco hrát sm2 přští rok..nevím nevím….

Anonymní uživatel
    Host

Kdo ví co hráli Housequake?

Sono – Keep control
    Basement Jaxx – Where’s Your Head At
    Starkillers – Discoteka
    pak ten track s vokálama Susan Vegy
    The Chemical Brothers – Galvanize
    vokály Green Velvet – La la land

nechť někdo doplní pls.

Tak i letos to byla skvělá akce, zase jsme si to pěkně užili!!! Houseqeake hráli celkem slušně, akorát mě trochu zklamal Megamix – nic moc! Jinak mě příjemně překvapil Tocadisco – nejlepší završení večera, fakt nářez! Výborná atmosféra, skvělé efekty, grandiózní show – hlavně ty aquagirls – zajímavá podívaná i pro holky a taky jsem si ťukla do balónu – hihi. Stálo to prostě zato! No a to cestování v metru prostě nemá chybu a to jak před, tak i po….. hlavně po 5h ranní – to je mazec – hihi!!!

dardic
    Člen

Nuld@ -> Já chodil na plochu přes Síň Slávy…..to bylo v pohodě 🙂

Nulda
    Účastník

Moje prvni Sensation a celkem spokojenost, jen vsichni dj zahrali naprosto opacne nez jsem cekal teda sm2

Housequake – cekal jsem mnohem vic, Where’s Your Head At ale potesilo
    Eric Prydz – hudebnim analfabetum /z nich nekteri byli i moji spoluparici/ se jeho set opravdu hodne nelibil, mne prisel naprosto prehlednej, s vyvojem, skvele se na nej parilo a byla to dobra priprava, o poznani lepsi nez kvejk
    Sebastian Ingrosso – necekal jsem nic o to vic me prekvapil, hodne slusne to rozbalil, pro me jeden ze dvou nej vykonu vecera
    Megamix – tajne jsem doufal ze bude jinej nez na SW predtim, bohuzel, Adagio a Infinity hruza
    Sander van Doorn – od nej jsem naopak cekal hodne, bohuzel nestalo se, velky zklamani, jediny plus ze mi zahral Spacemana sm3
    Tocadisco – uz na PvD se mi jeho set libil, po tom co jsem cetl ohlasy na Pure jsem se trosku bal, ale nebylo ceho. skvely zakonceni cely SW, Tokace davam na prvni misto jeste pred Ingrossa.

Celkove povedena akce, prislo mi to sice jako jedna velka snobska diskoteka ale ta show za to urcite stala. Obrovskej pruser, docela se divim ze to tu jeste nikdo nezminil, byl vstup na plochu vyresenej kovovejma schudkama. Proboha proc nebylo otevreny klasicky schodiste jako na TM/PvD? Vyprodana O2, coz na predchozich akcich snad ani nebyla a takovejhle kiks? Po trech sestupech na plochu jsem byl zlitej a propalenej od hlavy az k pate.

vicis
    Člen

sm3pro me kazdopadne zase uasna SW!!!

Anonymní uživatel
    Host

Je ten Megamix nahranej jenom z půlky – tzn. začátek a konec? nebo je chyba u mě?

Pawouk
    Člen

sander – [url=http://www.edisk.cz/stahni/31328/Sander_Van_Doorn_-_Sensation_White_Prague_-_06-June-2009_mixing.dj.mp3_51.55MB.html]edisk[/url]
    housequake – [url=http://www.edisk.cz/stahni/22067/Housequake_-_Sensation_White_Prague_-_06-June-2009_mixing.dj.mp3_78.58MB.html]edisk[/url]
    tocadisco – [url=http://www.edisk.cz/stahni/24234/Tocadisco_-_Sensation_White_Prague_-_06-June-2009_mixing.dj.mp3_51.99MB.html]edisk[/url]

Anonymní uživatel
    Host

[quote JohnMager][quote Anonymní uživatel]No tak tady musíš být zaregistrovaný, ale loni se mě zdá že tu byly přímo odkazy na jednotlivé sety na které si klikl a ono to frčelo...Ale jinak díky.[/quote]

Tady máš Rapida:

Housequake: [url=http://rapidshare.com/files/241613636/Housequake_-_Sensation_White_Prague_-_06-June-2009_mixing.dj.zip]RapidShare[/url]
    Megamix: [url=http://rapidshare.com/files/241678807/Megamix_-_Sensation_White_Prague_-_06-June-2009_mixing.dj.zip]RapidShare[/url]
    Sander van Doorn: [url=http://rapidshare.com/files/241693559/Sander_Van_Doorn_-_Sensation_White_Prague_-_06-June-2009_mixing.dj.zip]RapidShare[/url]
    Tocadisco: [url=http://rapidshare.com/files/241707338/Tocadisco_-_Sensation_White_Prague_-_06-June-2009_mixing.dj.zip]RapidShare[/url][/quote]

Nemůžeš to hodit na edisk.cz nebo ulož to nebo tak něco ? 🙁 prosím

Tak já původně nechtěla jet, nakonec se vyhrály nějaké lupeny, tak se jelo, ale jako nelituju. Sice místama diskoška, ale Sander mě dostal, ještě teď ho mám v uších. Tocadisco nebyl špatný, zbytek mě moc nebavil. Takže klady i zápory, nic víc, nic míň .. Snad by šlo příště narvat do Arény míň lidí, aby se dalo aspoň tančit. Jako nemít vipko, tak si ani nevrznu.

SHP
    Člen

[b]Housequakeeeeeeeeeeeee
    [/b]

Perfektní akcička. Jednoznačně nejlepší bílá Sensation,
    na který jsem byl.

Housequake – Totální námrd. Jedna pecka, za druhou. Konečně k nám
    přivezli Ericka E. 90%
    Eric Prydz – Tohle bylo fakt dost otřesný. Prydz hraje nůďo, ale lepší než
    hip-hop. 20%
    Sebastian Ingrosso – Pro mě perfektní set plný hitovek. Takovej housík já můžu 🙂 90%
    Megamix – Tohle bylo diskotékový i na mě. 40%
    Sander van Doorn – Zahrál líp, než jsem čekal, ale stejně dost velká hrůza, na to
    jakej to byl kdysi borec. 35%
    Tocadisco – Tohle byl dobrej rozmrd. Fakt to drtil o106. Vím, že takhle normálně
    nehraje, ale byla to pecka. Kernkraft 400 – Zombie Nation!!! 90%

Anonymní uživatel
    Host

Letos jsem byla na Sensationu s přítelem po druhé (přítel již po několikáté :o)
    Show pro oči je pěkná, ačkoliv loňská se mi líbila o trochu více, bylo tam totiž více tanečnic, letos se tu jen párkrát prošly a nic víc… :o)
    A teď k Dj´s:

Housequake: docela nuda, ale byl to začátek, tak jsem je ani nevnímala, nasávala jsem atmosféru :o)

Eric Prydz: na něj jsem se těšila dost a hlavně na jeho pjanoo, říkala jsem přítelovi, že to tam dá určitě, bohužel v příšerným mixu, ale budiž, každopádně mě rozpumpoval a mělo to pro mě hlavu i patu :o)

Sebastian Ingrosso: po Prydzovi další bomba a měla jsem pěkně našlápnuto, když tam pustil předělávky starších hitů, byla jsem v sedmém nebi… :o) Je super slyšet starší a vynikající věci…

Megamix: ten jsem proseděla venku, jelikož mi nebylo dobře z toho kouře, na chodbě i tak bylo slyšet a myslím, že byl slušnej, ačkoliv loni se mi líbil víc…

Sander Van Doorn: no ten už mě moc nebavil, pro mě to nemělo hlavu ani patu… :o/ Možná to bylo tím, že jsem ten večer nepila, protože jsem řídila a byla jsem po Prydzovi a Ingrossovi značně vyflusaná… :o)

Tocadisco: četla jsem s ním rozhovor a on nechce být komerční a chce si jít svou cestou… tak to vypovídá o něčem… no, ale každému se chlapec zavděčit nemůže… jak to tam kroutil, to mě vážně nebavilo a tahalo mě to za uši… po 15minutách jsme se s přítelem zvedli a jeli domů, ještě jsme ale slyšeli na chodbě mix Kida Cudiho a bylo to příšerný :o/.

Jinak určitě nelituji, že jsem na Sensation jela, ačkoliv cena lístku mohla být nižší, když bylo o jednoho Dj míň. Jinak přítel byl zklamán, nejlepší Sensation pro něj byl prý v r. 2007, na příští už asi nepojede, tak uvidíme, třeba bude dobrý line up… :o))))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.