TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 650)
  • Autor
    malarkey
    Člen

Housequake – víte někdo odkud tohle spojení vůbec je? 😀 fakt je, že to dobře rozpumpovali, ale to jenom díky tomu, že to řezali jeden song přes druhej, a ty lidi navnadili hlavně tím, že tam vrazili nějaký vokály, dobře známý a lidi z toho hnedka byli vytřísklý 🙂 no a pak to zase řezali….což byla ten večer naprostá klasika, mně to teda nebavilo.

Prydz – hrál to svoje, ale trošku neobvyklou cestou, díky Reverse mixu Pjanaa asi plno lidí nasral, ale což, pak byl v megamixu 🙂 každopádně docela jsem se na něj těšil, a nakonec jsem byl docela zklamaný, sice zahrál svoje nový věci, ale popravdě, není tam žádná pecka jako byli Muranyi nebo Proper Education, ty, když zahrál, tak měli šťávu, tady u něj lidi zařvali fakt jenom jednou, u Pjanaa a tím to haslo, ale musí se nechat, že se snažil hrát svoje a neřezal to jako zbytek lidí.

Ingrosso – hrozná nuda, něco jako Housequake, nechápu, proč dali za sebou tyhle tři jména, já jsem se u toho hrozně nudil, přišlo mi to všecko od začátku na jedno brdo, i když prydz se snažil to trošku pozměnit, stejnak to Ingrosso zase drtil o sto šest, ale co, hlavně že se lidi bavili…:/

Megamix – velkolepej, ale zaznělo tam takovejch diskáren, že jsem nestíhal čumět, a když zahráli Adagio for Strings, bylo mi jasný, že ty lidi jako jeden z mála songů věděj, od koho je 😀 i když originál s ním nemá společnýho vůbec nic :-)) ale budiž no, na Infiniti to pak zničili uplně nejvíc, konfety, hroznej bordel a Darellovskej styl, to tam aspon už mohli hodit Scottyho nebo Dave Darrella – Silver Surfer, aspon bych mel radost 🙂 a dost možná by to vyšlo nastejno, protože ty sekaný beaty zná snad už půlka světa, a těch songů s nima je mraky 😀

Sander van Doorn – nejlepší set večera, čekal jsem, že bude pokračovat v duchu předchozích, ne co se týče muziky, ale co se týče tvrdosti, no a on překvapivě hrál fantastický melodický věci…jeho remixy k Omen (oprava, to nebyl jeho remix, díky Marku 🙂 ) od Prodigy nebo The Killers – Spaceman bavilo hrozně lidí, nebo mi to alespon tak přišlo, no a Look inside your head a Close your eyes byli pro mě jedny z nejlepších momentů večera. jo ještě tam zahrála Sia – The Girl you lost to cocain žejo, tak to byla taky jízda 🙂 zajímalo by mě, kolik lidí by si se Siou, která to prozpěvovala mohli co se týče kokainu v tý hale podat ruku 😀 ale budiž 🙂 jo a ještě Marco V. – Prepared….tož také nádhera to na takovéhle akci poslouchat 🙂

Tocadisco – já už ho ani slyšet nechtěl, leč slyšel a zahrál Day´n´Night, to jsem teda doufal, že neuslyšim, ale jinak hrál docela známý hity a kupodivu to nebylo tak strašný jako jeho remixy, slyšel jsem k ATB – Let You Go, a bylo mi na blití 🙂 ale nakonec jsem byl překvapenej, že se to docela dalo

*_Marek_*
    Člen

tak Megamix je uplně stejnej jako SW Dusseldorf 2008 + SW Hungary 2009….sm15

Dexx
    Člen

Tak tohle by mazec!
    – Housequake na začátek dobrý, pár známejch tracků, který mě naladily…
    – Eric Prydz o kousek lepší, taky jsem se chytal, celkem povedený výběr.
    – Ingorsso absolutní nic. Vo ničem. Nula bodů.
    – Magamix, klasika, to bylo jasný co zazní…
    – Sander!!! Brutal mazec! Tohle jsem si užil jak nikdy! Spaceman part 2 úúúžasný.
    – Tokadisco, odešel jsem po 10 minutách, protože to nebylo nic pro mě, a když jsem chodil po ochozech, tak se mi to jevilo dost nudně. Ale poslechl bych si ho znovu, abych nedělal předčasné závěry.

Sunrise
    Člen

kááčko: jasný, Delirium u Tokáče nejspíš nic zajímavýho, ale po tý nakládačce na začátku mi to přišlo jako pěkné zpříjemnění…sm3

Anonymní uživatel
    Host

Sunrise – s Prydzem to vidíš moc černě. Jedinej zahrál tak, že to mělo hlavu a patu, mělo to vývoj. Ostatní to mydlili hlava nehlava, hlavně aby se dav bavil, což ale nic proti.. Dále, Ingrosso byl absolutně stejná „diskotéka“ jako Housequake, když už to bereš takhle, aspoň ty tracky mi přišly lepší nápaditější.. A nečekané Delirium od Tocadisca? Sosni si všechny jeho sety z letošních Sensation, poslední třetina setu je VŠUDE jak přes kopírák, včetně Delirium.

Nicméně [b]TOCADISCO[/b] je opět best of the best, díky první půlce setu – [b]řežba neskutečnááá[/b]!!! .))

Zbytek nemá smysl popisovat, vše známé a čekané, organizace ok atd..

Palda61
    Člen

ááha, tak to jsem nevěděl :/

Nexxie: netáhne mě to do house a prog scény, ale vím, že na transmission nikdo nepřiveze lidi, který bych tu rád slyšel :).

subik
    Člen

2 majo: je to už i na netu: http://www.z1tv.cz jinak tato televize je soukromá zpravodajská a vysílá digitálně, takže by už dnes neměl být problém ji chytit…

Magico
    Člen

Prydz pro mě jednoznačně nej set večera

Anonymní uživatel
    Host

[quote subik]Tak, reportáž je hotová, kdo jste vzhůru, tak Z1 v 10:00 a pak další zprávy...tak si to užijte 🙂 a zavzpomínejte :-)[/quote]
    Jde to někde chytnout na netu ten program nebo co je ot je vůbec zač ten kanál 🙂 ?

Sunrise
    Člen

Happy at home…sm3 Pro nedočkavce stručně napíšu, jak to tam zhruba probíhalo:

Intro: Celkem povedené, zajímavě uskutečněné…mno dali si na tom dost záležet…zazněl track z traileru, který jsme slyšeli ještě během večera tuším že dvakrát (před Tocadiscem a v outru)

Housequake: pro mě jendoznačně nejlepší výkon za celý večer…téměř každý song vokálovka, což lidi neuvěřitelně rozhýbalo a další velké plus – výborná komunikace s davem…

Eric Prydz: Dost nuda, ani pařit se na to nedalo…mixoval tam jeden patvar přes druhý…a rozsek to Pjanoo v nějakym dost podivnym remixu…

Sebastian Ingrosso: největší propadák večera…viva la diskotéka s velkym D !!!! Taky to mixoval tak nějak zmateně…

Megamix: Ani ten mě vůbec nenadchnul…začal od Queen – We Will Rock You, dál pak Eric Pridz – Pjanoo, Tiesto – Adagio For Strings a dál v duchu dalších komerčních bleeeee…Fakt jsem čekala, kdy tam hoděj Kanikuli…sm8 A co mě dostalo nejvíc, když tam pustili Infinity 2008 a do toho začaly lítat papírky, jako kdyby to byla vrcholová část večera !!!!! Megamix alá village disco…

Sander Van Doorn: Tak to už bylo drobet jiné kafe…snažil se tak od každého něco a mělo to i hlavu a patu…(Viz Malarkey)

Tocadisco: Tokáč mě dost mile překvapil, na svůj styl to řezal a skvěle jsem na něj zapařila…Ke konci tam hodil i takovou věc jako Delirium – Silence, což bych od něj vůbec nečekala…Občas promluvil do davu, nejspíš si to skvěle užíval a na konci nás nezapomněl pochválit…sm3

Jinak, co se týče po vizuální stránce, tak vše bylo dokonale propracované, lasery taky super – myslím, že jich bylo tak akorát….dál nechyběly pyrotechnické efekty a samozřejmě vodní stěna, odkud tryskaly gejzíry vody…

Tímto zdravim Dejva a Ostraváky – ráda jsem vás poznala !!!! sm4

subik
    Člen

Tak, reportáž je hotová, kdo jste vzhůru, tak Z1 v 10:00 a pak další zprávy…tak si to užijte 🙂 a zavzpomínejte 🙂

malarkey
    Člen

nebylo o co stát, Prydz a Ingrosso, a nejenom oni to tam motali přes samply, takže nebylo poznat, co vůbec hrajou, chci vidět, jak jim někdo složí playlist 😀

ale Sander byl jinačí kafe, jen mi přišlo, že na něj padlo nejmíň potlesku :// nebo už jsem byl úplně zmoženej, ke konci jsem mu tam dost bojoval se spánkem 😀 ale když zahrál Close your Eyes a Look inside your head, tak jsem se okamžitě probral 🙂

prochi
    Člen

nemel by uz zacit megamix?ja jen že tohle mi jako megamix nezní 😀

inferno
    Člen

[quote Bumla]To Inferno: To bude asi nějáká švédská specialita, protože jsem někde četl, že na nějáký letošní Sensation taky nehráli Axwella[/quote]

Většinou to je kvůli nevydaným trackům. Nevím, jak to je dneska, ale když začínal obchod dance-tunes, tak prodával sety, kde vždycky chybělo několik tracků. Člověk na to ani nepřijde, pokud na dané party nebyl…

Bumla
    Člen

To Inferno: To bude asi nějáká švédská specialita, protože jsem někde četl, že na nějáký letošní Sensation taky nehráli Axwella

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.