TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 650)
  • Autor
    inferno
    Člen

23.00 – 02.00 je nějakej studiovej mix btw. sm4

EDIT: Prydz ani Ingrosso nedali svolení k vysílaní jejich setů…

Bumla
    Člen

Milan: Noo joo,ale tam to po Housequake usekli a budou pokračovat až od dvou ráno sm9 Pokud jsem s mou chabou angličtinou správně rozumněl :o))

milan
    Člen

Bumla – Na zahraničním Dance tunes radiu, ale nevím jestli vysílají všechno. každopádně nahrávám už od deseti.

Bumla
    Člen

[quote Palda61]Luxůůůůůůůůůůůůůůůůůůůs sm5sm5sm5

o to víc mě sere ta nespolehlivost lidí, kvůli který jsem nakonec nešel :(([/quote]

To je možnost to ještě někde poslouchat?? sm10 Nebo si hodnotil jenom ty Housequake?

nexxie
    Člen

napred pockej na lineup nez reknes definitivni slovo.. ale jestli te to vic tahne do house a progressive sfery tak to chapu 🙂

Palda61
    Člen

nexxie: já bych šel stejně zadarmo. A na TM mě pravděpodobně nikdo nedostane 😀

nexxie
    Člen

Palda61 : aspon si usetril 1650kc (jestli si ten lupen uz nemel koupenej).. no a za ty penize muzes vzit treba v listopadu celou rodinu na TM 🙂

Palda61
    Člen

Luxůůůůůůůůůůůůůůůůůůůs sm5sm5sm5

o to víc mě sere ta nespolehlivost lidí, kvůli který jsem nakonec nešel :((

Sq4Raa
    Člen

Buchtak: Vyjadřuji podporu, negativní názor je taky názor. A hlavně tady je ho třeba.

Buchtak
    Člen

2Laylla-Jsme na fóru kde se svobodně může každej vyjádřit.Tak nevím co tě štve.Každej má na to právo říct svůj názor.Kdyby jsi si můj příspěvěk přečetl řádně od začátku do konce tak by si zjistil,že nikoho nenapadám a nikomu nic nevymlouvám naopak ať se tam baví kdo tam jde.Pouze jsem řekl,že mě to nebere to je celé.sm18

Anonymní uživatel
    Host

Smarja… tak komu se to nelibi, at se nevyjadruje ne?? Vas tam nikdo nenuti.. Jako nekdo jezdi na metalovy konciky atd, tak nekdo jezdi na sensation… Kazdej mame jinej vkus… Nelibi se ti to – nemusis tam byt… Nikdo na tebe neceka… Konec… 😀 Tohle me dokaze nastvat…sm17

inferno
    Člen

super, chtěl jsem slyšel hlavně Prydze a Ingrossa, které nevysílají sm15

prochi
    Člen

nekomu zrejme jde jen o intro,ale já musím říct že tenhle house mému uchu vážně lahodí…kvalitka 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Nějaký suchý ne, intro jen par minut sm17? No jdu to podpořit nějakou pochutinou at vydržím sm15

Anonymní uživatel
    Host
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.