Toto téma obsahuje celkem 45 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel inferno a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 47)
já bych tam šel, line-up je sice takovej jinačí něž jsme zvyklí, ale na tyhle bych spolu s ohnivou vodou a krásnou blondýnkou vedle mě zapařil 🙂 – Mason, David Guetta, Fedde le Grand, Darren Emerson, Junior Jack & Kid Creme
inacja by som sa vobec nedivil keby prislo o 10 000 menej ludi ako je listkov po takomto line-upe …. aj by som to celkom id-t prial nech sa kusok uvedomia %-)
mountainer: Přesně no, taky jsem uvažoval, že bych soutěžil, ale byl by to danajskej dar. Kdyby byl takovejhle line-up v ČR, tak se okamžitě zbavuju lístku… :_)
Rikeya napsal(a):
——————————————————-
> noname umělců? %-) to jsou spíš old name umělci,
> Kájo. Ty snad neznáš Emersona, Guettu nebo Junior
> Jacka a jeho E Samba?
vsak jsem to noname napsal v uvozovkach ne? 🙂 jasne par hitovek udelali ale party by spis mela byt o djs nez o hitmakerech, podle me ,)
ble ble ble bleeeee%-) kdsi jsem cetl ze v Holandu se trance stava okrajovou zalezitosti a ficiii tam house cehoz je treba tadle SW jasnym dukazem. Doufam ze z Armina se nestane houser 😀 to by byla zivotni zrada:)
Snad jeste neudelaj z Trance Energy – House Neenergy
Musim uznat ze ceska SE mela jeste luxusni LineUp
Nebojte se – Trance akce nezaniknou – mate to same jako s Rockem – taky jsou porad koncerty – a ten uz je mrtvej pekne dlouho. Jenom jich bude mene, takze pak o to vic raritni budou.