TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White, ArenA Amsterdam (07-07-07)

• Toto téma obsahuje celkem 45 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel inferno a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 47)
  • Autor
    kuchtajz
    Člen

Už i Tiesto poznal že Trance je death,když prohlásil,že tohle turné je poslední a pak bude v pozadí :´-(

ceero
    Účastník

umiera? to zas nie, skorej by som povedal ze ludia ktory nevedia o co ide k nemu citia odpor vdaka takym ludom co pocuvaju dance a handz up a vravia ze je to trance :_) :_)

Paya
    Člen

nevím, jak vy, ale já si bohužel myslím, že trefně popsal stav věci (minimálně v holandském případě) …

Paya
    Člen

snad se inferno nebude zlobit, když řeknu, co mi odpověděl na otázku „a kde je trance“ (ptal jsem se ho ve chvíli, kdy asi jako první našel na netu tehdy ještě neofiko line-up téhle akce):

umírá …

Josh
    Člen

Svatá panno …
    Toto…
    Tomu se mi, ani nechce věřit …
    Guetta
    Mason
    Fedde
    OK , ale ten zbytek…..
    Emerson a Junior Jack , čekal bych něco víc , než dávno mrtvé dje, nováčku je víc než dosti a jsou fajn..
    A když už vysloveně Sensation v jednom stylu, tak aspon větší rozmanitost..
    Takový Erick Morillo,Armand Van Helden,Eric Prydz ,Roger Sanchez,Deep Dish , schází mi tu nějaký skutečný hřeb včera ….
    Guetta , ok , ale který je tu po 3 za sebou …
    A to nemluvě o tom, tak hrál tenhle rok v cz i Belgii…

ceero
    Účastník

ale to bude asi tym ze z duse nenavidim hardcore B-]
    a ruffian je uz dnes na kazdej vecej hardstyle akcii 😉

ceero
    Účastník

2 inferno : zany ok, scott ujde zvysok sracka :_)

Starf
    Člen

black mi pride jako masakr lineup popravde 🙂 uz se tam tesim

inferno
    Člen

ceero: nejžádanější hardcore live act Angerfist, nejlepší MC Ruffian, nejžádanější hardstyle dj Zany… a k tomu Luna, Dana, Promo, Scot Project

opravdu nerozumím, co je na tom tak špatného? :-O

ceero
    Účastník

toto vam pride ako zly line-up ?? preboha ved sa pozrite na tohtorocny line-up na black %-)

TIGI
    Člen

Ten lineup je sux no :o) Ale na druhou stranu ty housovy jmena nejsou vubec spatny. Taky bych byl nastvanej kdybych priletel treba z Argentiny :o))))

inferno
    Člen

Když dá někdo za výlet do Holandska 20-30 tisíc, tak se myslím zbavovat lístku nebude…

BoRo
    Člen

Asi hodne listku se bude vselimozne zbavovat.Nic moc,na nikoho bych tak zvlast ani nesel. Za Guettu se neboj,stahnes asi skoro stejny co hral v Praze

Salim
    Člen

No tak to je docela hodně nečekaný……jako spousta lidí z celýho světa si koupí ticket a pak todle. …. no nechtěl bych….každopádně mi to příde trochu smutný : /

ceero
    Účastník

Andree : darren emerson je z underworldu ?? tak to som vazne nevedel :oD
    underworld poznam, jasne to sa neda nepoznat …. B-]
    ja sa tesim predovsetkym na fedde la grandov set a na ericka e – ten ak bude taky ako pred piatimi rokmi na SW 2002 tak to bude vazne bomba …. minuly rok sa to tazko hodnoti lebo to bola napytel kvalita nahravky ….
    mna zaujima jedna dost nepodstatna vec :oD a to – dufam ze intra nepokazia tak ako minuly rok kde sa tam pretrcal klaun so zelenymi vlasmi %-) dufam ze tam pekne bude ten klasicky muzsky sensationacky hlas B-] B-] B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 47)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.