Úvod › Fóra › Videoklipy › Sigur Rós – Untitled #1 (Vaka)
- Toto téma obsahuje celkem 15 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 12. 2008 v 14:24 #109897
Anonymní uživatel
Hosthodte si film Vanilla Sky,jak je Tom na strese..
14. 12. 2008 v 20:28 #109788Anonymní uživatel
NeaktivníTo je apokalyptická vize budoucnosti, kdy je svět po atomové válce (pravděpodobně) a děti ve školce si musí vzít plynové masky, aby si mohly jít hrát ven. Nepadá tam sníh, ale radioaktivní spad. Jednomu dítěti při tom pošťuchování nakonec spadne maska a ono zemře.
Takhle to zní hrozně banálně, když se to musí vyložit, ale je to výborně natočený.
14. 12. 2008 v 19:54 #109779
ceeroÚčastníkmuzika je to paradna ale ten klip nejak nechapem sm2
14. 12. 2008 v 16:04 #109728Anonymní uživatel
NeaktivníBump.
Protože tohle potřebuje slyšet a vidět víc lidí.
Pro mě naprostá srdcovka, která mě dokáže z ničeho nic rozbrečet jako malý dítě. Neznám nic, co by tomu mohlo konkurovat.
19. 6. 2007 v 23:08 #27533
malarkeyČlenv Ágætis Byrjun to byla čistě Islandština a v dalších dvouch už Hopelandisch ale zní to tam naprosto skvěle…tak já s Takk začínal, tak je jasný který album bude u mě vévodit ale prostě to se nedá porovnávat každý album přináší naprosto jinou atmosféru, Takk je takové radostné, přeci jenom ta dechovka v Milanu je hodně znát :)..takový Vaka nebo Popplagi to je depresivum jako hrom, ale i tak to chytne a nepustí :_)
19. 6. 2007 v 23:04 #27532Anonymní uživatel
NeaktivníMně právě přijde Takk nejživější z jejich alb. Takový nářezy jako třeba Milano předtím nedělali.
Ono to snad přece ani není islandština, ale nějakej smyšlenej jejich jazyk (v angličtině ‚hopelandic‘). Co jsem pochopil, tak je to jenom islandštinou inspirovaný a kolikrát ty slova ani možná nemají význam, ale jenom ten hlas používají jako další nástroj.
19. 6. 2007 v 23:01 #27531
malarkeyČlendíky, dal jsem si s tím záležet, aby se jako neřeklo B-] ale Takk je proti ( ) klidná muzika….jak jsem psal hodně s tim experimentujou a to je koneckonců dobře pak z toho vzniká naprosto skvělá muzika…já jsem z toho byl tak u vytržení že jsem se jeden čas chtěl naučit Islandsky, ale otázka je kolik lidí to u nás vůbec umí 🙂
19. 6. 2007 v 22:56 #27529
v-benČlenmalarkey: hele me to naprosto dostalo, ale totalne…dneska sem si rychle bezel koupit Takk a pristi tejden se chystam na ( )…fakt nadherna hudba…jo a pekna bio:-)
19. 6. 2007 v 22:43 #27525
malarkeyČlenno to teda koukám, že se tady líbí Sigur Rós….zatím každej koho znám a poslouchá taneční muziku si dokázal právě je nesnesitelně oblíbit 🙂 doma mi už ( ) takk i Ágætis Byrjun leží a sjíždím to od rána do večera…ono de o to že to je chvílema dost depresivní muzika ale brutálně emotivní 🙂
jsem rád že to tady nekdo otevřel 🙂
http://www.csfd.cz/herec/18975-ros-sigur/
kdybyste měli chuť kouknout, psal jsem na ně biografii…
je to rok zpátky když jsem se s nimi setkal na MTV2 a už nepustil….fakt žene…taková druhá vlna po Tranceu :):-P
mimochodem oni mají opravdu výborný klipy, ať je to jakýkoliv 🙂19. 6. 2007 v 22:42 #27524
malarkeyČlenno to teda koukám, že se tady líbí Sigur Rós….zatím každej koho znám a poslouchá taneční muziku si dokázal právě je nesnesitelně oblíbit 🙂 doma mi už ( ) takk i Ágætis Byrjun a sjíždím to od rána do večera…ono de o to že to je chvílema dost depresivní muzika ale brutálně emotivní 🙂
jsem rád že to tady nekdo otevřel 🙂
http://www.csfd.cz/herec/18975-ros-sigur/
kdybyste měli chuť kouknout, psal jsem na ně biografii…
je to rok zpátky když jsem se s nimi setkal na MTV2 a už nepustil….fakt žene…taková druhá vlna po Tranceu 🙂19. 6. 2007 v 10:56 #27432
v-benČlenno tak teda diky za radu:-)vypada to na kompromis, asi vemu dve…na tri nemam prachy:´-))
19. 6. 2007 v 10:50 #27431Anonymní uživatel
NeaktivníKlipy na youtube mají hlavně k tomu poslednímu albu. Tohle je výjimka, je to snad jedinej singl z ( ).
Nevim, bejt tebou bych koupil všechny ty 3, to je fakt těžká volba… :´-))
19. 6. 2007 v 10:41 #27429
v-benČlenja ted sjizdim vsechny videa, co maji na youtube a parada…to je snad poprvy, kdy se mi od jednoho interpreta libi zatim vsechno, co jsem slysel…ted nevim, ktery album koupit
19. 6. 2007 v 10:30 #27428Anonymní uživatel
NeaktivníUrčitě zásadní jsou alba ‚Ágætis Byrjun‘ a ‚( )‘. Poslední ‚Takk…‘ už je podle některejch hardcore fanoušků malilinko víc popový než by mělo, ale já osobně s tím třeba vůbec nemám problém – pořád je tam neskutečný množství skvělý muziky.
Jediný, co jsem zatím neslyšel, jsou jejich první dvě alba, který jsou snad zase o něco víc experimentálnější a možná temnější.
19. 6. 2007 v 9:48 #27422
v-benČlensi snad dneska zajdu koupit jejich cd
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.