TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse . . SILVESTR. .

• Toto téma obsahuje celkem 44 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel MarTIM a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 49)
  • Autor
    alexx
    Člen

inferno: srabe :oD

inferno
    Člen

alexx

Do lípy daleko a nebezpečná cesta :oD Kalba bude v Praze, až se toho strošku bojím %-) 😀

Partygirl
    Člen

tak kde budete?kam ame dorazit? 😀

alexx
    Člen

inferno: ne …. neni bydlení, není klaba. Přijed do Lípy :-D. Zakalíme, zahulíme a uvidíme :oD.

inferno
    Člen

alexx

Ty nebudeš kalit někde v Praze? :-O

Anonymní uživatel
    Neaktivní

http://www.pekelnejbar.cz

trance/progressive stage:Rewalkers(Pete Walk & Rewis), Matamar,Hellectro Project(Matthew&Finidi), Subgate

house&energy stage:Adam Cloud, Shkobiss, Spinal, Otik

entry free!!!

Rewalkers – Trend Music For You
    [audio src="http://www.rewalkers.com/music/rewalkers_-_trendmusic_for_you.mp3" /]

alexx
    Člen

kdyby někdo byl v České Lípě a šel náhodou kolem, tak aby věděl 😀

SHP
    Člen

Zatim nejvíc známejch je na tom Dance Radiu no… jinak měli jsme si naplánovat všici společnej Silvestr a bylo by to…

Palda61
    Člen

SHP: to jsme dva, ale já možná budu doma, protože jsem nemocnej:_)

SHP
    Člen

Já vůbec nevim, co budu dělat na Silvestra :-/

seven
    Účastník

Paya: kde a kdy bude mít nejbližší?:´-))

Paya
    Člen

Leosh: a Alexx van den Berg a Tigi 😀

seven: bohužel, to se nenahrávalo :-/ tím spíš ale určitě vyraž na Hellyho další vystoupení 😉

Nulda
    Účastník

seven
    Účastník

Leosh : tak já poslouchám trance hlavně kvůli pocitům, znalosti jsou pro mě vedlejší produkt, ale jak jsi psal btw.:-). Je pro mě přirozené že je normální že udělám nějakou chybu pokud něco neznám nebo mám o tom jen kusé informace, proto „tak o matamarovi asi vim, tušim že tu používá takový nick“, nicméně po pavlasových odkazech jsem to už věděl a dále už jsem o nich mluvil jako o matamarech viz. „Začínám sylvestrovskou nocí ve vertigu kde koukam hrajou právě matamaři tak jsem zvědav:-)“, což jsi určitě zaregistroval, otázkou zůstává proč jsi mi i přesto napsal že o nich nemám mluvit v jednotném čísle :-!:-).

All: Hellmana bych si moc rád poslech, jeho příspěvky na mě působí uvědoměle a zajímalo by mě co takový člověk hraje :-), nedal by se nějak sehnat jeho set z tušim zooropových narozenin? mám na mysli ten mejdan jak o něm někdo psal že ten barman už ve dvanáct mával rukama že jste překročily běžnou tržbu a na konci řekl že prý něco takovýho ještě nezažil?:-)

Deepress
    Člen

no nevim klasika silvestr ja hraju od 21 do 23 🙂 jako nic specialniho 🙂 ale stavit se muzes 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.