TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse . . SILVESTR. .

• Toto téma obsahuje celkem 44 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel MarTIM a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Deepress: Co se tam bude dít?

Leosh
    Člen

seven: no, to máš teda co dohánět ve znalostech…B-] a btw. Matamar je DJ-projekt a tvoří ho Mark Airman a Mata C, tak o nich nemluv v jednotnym čísle…:-!

A kdo z českých DJs hraje trance? Třeba Athro, Stepan Bruck, Dolphin & Sally J … a nebo třeba Hellman:-D

seven
    Účastník

Pavlas: :oD tak o matamarovi asi vim, tušim že tu používá takový nick, zbytek mi nic neříká:´-)). Na Trance.cz chodím velice často, vlastně každý den. A scénu nesleduju, jediný trance co jsem slyšel od českých dj´s byly Dj Azil – Uplifting Trance 1 a Laydee Jane – uplifting trance, teda pokud to ty tataří na dc++ měli popsaný správně:oD :´-)) a bez poslouchání setů a jejich produkce scénu sledovat nemohu. Nicméně hodlám to změnit a na tuzemské akce začít chodit. Začínám sylvestrovskou nocí ve vertigu kde koukam hrajou právě matamaři tak jsem zvědav 🙂

jinak noc Language of Trance samozřejmě znám, její topiky jsou nepřehlédnutelné, ale nebyl jsem na ni, ani jsem neslyšel žádný set z této akce (možná napravím:-)).

a koho znám z čr? no pokud se budem bavit jen o těch u kterých je trance minimálně hlavním stylem, tak asi nikoho, možná ten michael c, ale jeho produkci vůbec neznám a ani jsem od něj nic neslyšel takže ani nevím jestli je u něj trance hlavní styl :oD:-):´-))

Deepress
    Člen

Envelopa 🙂

Pavlas
    Člen

seven: ty neznas jmena jako Pete Walk, Matamar, Rewis atd??? :-O a to chodis sem na trance.cz a sledujes scenu?

Říká ti třeba něco noc Language of Trance – o ktery nahodou treba bezi banner nahore:D kterou poradaj uz skoro rok Matamaři – nebo Pete Walka kterej hraje uz taky peknou radku let…

http://www.petewalk.cz

http://www.matamar.com

to si o nich fakt nikdy nic neslysel??:-O

a koho s tranceu v ČR teda znas?

seven
    Účastník

Pavlas: no všechny, neznám nikoho z nich 🙂

Pavlas
    Člen

seven: koho myslis tema vrzalama?:oD

seven
    Účastník

dík, já ale nevim co ti vrzalové hrajou B-]:oD;-):´-)), jinak razim do Vertiga, stejně už ho chci dlouho navštívit 🙂

Pavlas
    Člen

Jinak ještě možná:

31.12.2007
    Praha
    Pekelnej Bar

New Year´s Eve in Hell
    DJs: Pete Walk, Adam Cloud, Spinal, Matamar (Mark Airman + Mata C), Hellectro (Matthew + Finidi), Otik

a

31.12.2007
    Mladá Boleslav
    Růžek

Happy New Year
    DJs: Rewalkers (Pete Walk + Rewis), Mirek Marek, Jerycho + guests

Pavlas
    Člen

seven: no tak to se mrkni na Line-upy;-) JInak co to tak vidím, tak nejvíce tranceu asi v tom Vertigu – Matamar a Tadeas…jinak mozna jeste v tom 7.nebi Poliak, ale ten spíš půjde do techna:oP

deivis
    Člen

Já mám také jasno.. od 14:00 – 22:00 v praci a pak asi na chvily na Fledu a pote spat.

zabca
    Člen

No ja mam jasno alkohol, pratele a hory:-P
    Sice jsem touzila být onen den v pritomnosti tech samych lidi jako dva predchozi roky.Tudiz s Danceradiem, ale bohuzel, kdyz jsem se ptala nekdy na zacatku listopadu bylo me receno, ze se zadna akce neplanuje tak se nas hodne zaridilo jinak. A sup 14dni pred dnem D je akce na svete.:-! Zvlastni.
    No kdo se tam chysta tak at urcite vyuzije svozu od metra,protoze to tam pesky neni 500m ale 2,5km a pres pole%-):_)

A tem co bych tam videt mela a neuvidim preji touto cestou krasny a uspesny budouci novy rok;-) a spoustu kvalitnich akci.

MHD
    Člen

Další alternativa kdyby mě někdo chtěl potkat 🙂

seven
    Účastník

Lidi na který silvestrovský akci se bude hrát nejvíc trancu? respektive bude se na některé z výše uvedených akcí hrát trance celou noc? a pokud ano tak kde? přijdu na tu na které bude trancu nejvíce 🙂

milan
    Člen

Dave – Jedině na vyplou:oD, protože ta rádoby zábava na Nově, to je něco příšernýho

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.