TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Silvestr 2008

• Toto téma obsahuje celkem 46 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 58)
  • Autor
    Chazty
    Člen

fugaz: po svejch ale třeba po čtyrech sm16

no a ja slavim silvestra doma a čekam na par lidi 🙂 mno a uvidíme 🙂

FUGAZ
    Člen

No asi nejdřív doma, pak za ostatníma četníkama do města, na námko (letos to máme i s řetězákem a autodromem sm15 -> vubec nevim koho to napadlo cpát to lidem v zimě sm17), poté menší sraz u Majkla, znova na náměstí, menší sraz u Mišule, zase na náměstí, pak do jednoho baru se svejma lidma z 90210 no a rano domů sm15 (doufám, že po svejch sm6)

ceero
    Účastník

tak ja sa prave balim na chatu, vodna fajka a malibu nesmie chybat sm5

iamek
    Člen

Tak vsem preji pevne zaludky sm15

pokoko
    Člen

Vubec miloš…Máš jet taky frajeresm14

tracidek
    Člen

2 Pokoko: tak aspoň ode mě nezapomeň pozdravit Claire [img]http://img.libimseti.cz/s/!997!.gif[/img]

káčko
    Člen

budu v posteli, zásoben práškama, teploměrem a užívat si čaje.. trocha alternativy k těm všem kalbám, grrsm7

pokoko
    Člen

Tak ja nakonec jedu do brna….Budu na flede,v 7.nebi a pak na schranz do trix nebo jak se to jmenuje..Takže se myslim že to bude kapacitni silvestrsm3

sm4

M.i.k.e
    Člen

majklhauske : ne,nemusim…vlastně sem tohle „povinný“ opíjení nikdy nemělmoc rád…bylo to spíš o tom vyrazit s kámošema a užít si nějakou tu legracism16

a ty se jako faktmusíš dneska opít.?

M.i.k.e
    Člen

tak já nakonec strávim po 10 letech silvestra doma…přítelkyně musí zůstat v práci do 7,takže plánovanej vejlet za kamarádama na chatu padá…holt se budu muset opít domasm0…

pokoko
    Člen

No ted čumim na dopler a on tam silvestr jesm3 http://www.dopler.sk .No takže ja asi vyrážím bo v ostravě to j ezabité a celkově nemám co dělat….Doufám tracidek že jeste nemaš listek do fabru a pojedeš s jurou s nama co?sm3

Jo jinak jeden dotaz: Nevíte někod jak to tam je zrobene ty 2 stage? Já vím akorát že jedna byla venku…A to snad ani neni možne aby ted v zime byla stage venku ne?

Anonymní uživatel
    Host

no já objednával dva, a vyšlo to cca 1450,- komplet..mrkni přímo na debatu na I Love New Year a myslím,že někdo z OV jede..

Creams
    Člen

A s kamerkou se tam asi taky nedostanu 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.