TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Silvestr 2008

• Toto téma obsahuje celkem 46 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Autor
    Creams
    Člen

NO sakra s tou platbou to snad nějak zvládnu když si to spočtu 😀 800kč cca to je mega cena na takové jména… škoda, že se tam neprotahnu s foťákem 😀

Anonymní uživatel
    Host

Lístky jsou na http://www.ftb.pl..objednáš,ale musíš mit internetovou bank. kartu..takže popřemýšlej,ale já myslím,ze to určitě bude stát za to

Creams
    Člen

JJ video znám http://vimeo.com/2281152 jde o to, že nevím jak by vyřešil lupeny a jet tam jen tak se mi nechce. Mám to od domu 200km. Kdyby někdo z Ostravy ještě jel autem tak bychom se přidali dalším 🙂 vlakem fakt EE

delicate.s
    Člen

Stejne jako loni….Ostravsky Fabric!!!

editka
    Člen

TONY

ahoj, prosim tě ty si nás tou nabídkou na cestu do PL hrozně nahlodal… Na kolik by vyšla cesta???? byla bych ja a přitel..
    dyžtak mi dej prosim vědět na icq 499794873 tady se totiž moc nezdržuju. Dik

Gizmo
    Člen

Tak ti starší lidé jak s nima pořád ještě bydlim (a maj stejný příjmení) řikali, že nejdýl 28. páděj do pryč a do 2.1. minimálně se nevrátěj … tak to vidim, že si dám klídek doma … teda jakože narušený několika pozvanými návštěvami a pokusy zdemolovat barák (ne jsme už starší kultivovaní lidé – udělám asi Pizza párty a možná nějakou mini LANku – zbytek času s polovičkou). Přímo na silvestra podle počasí nejspíš výlet s kámošem na Ještěd (pokud bude počásko tak beru foťák a bude se fotit …)

BoRo
    Člen

v Berline party v Berghainu s Beyerem,Slaterem a Len Faki,za 18-20 euro

Anonymní uživatel
    Host

Creams: Podivej se na Video z minulého roku, a urcitě pojedeš..je to na Vimeo.com..sm11

Creams
    Člen

TO pl mě sere uvažuju zdali jet … nebo skončím doma kousek od hranic PL sm13

Anonymní uživatel
    Host

Sander van Doorn
    Richard Durand
    Aly & Fila
    Ronald van Gelderen
    Raul Rincon
    Mischa Daniels
    Neevald

Anonymní uživatel
    Host

I love new year-Wroclav..http://vimeo.com/2415684

sadida
    Člen

Tony: kam se chystáte?

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim vsechny..tak my s kamaradem na 80 procent pojedeme..kdyby mel nekdo zajem,tak mame jeste 2mista volne..pojedeme z Prahy..

deivis
    Člen

Tak jsem chtěl dát letos opět chatu u Svojanova, ale nakonec to bude New Year’s MIDI @ Perpetuum, Brno – kde bych měl hrát.. Takže Silvestra trávím v Brně, ale letos sem dostal dovolenou po svátkách a přes Silvestr takže lxs. Na chatu pojedu na par dní před aspoň.

sadida
    Člen

magico: plně s tebou souhlasim…na takovou party bych hned jela sander van doorn je muj oblibenec a jela bych na takovou akci hned….jenže nemam s kym…nikdo nechce jet nebo nemaj prachy a tak podobně však to znaš ne sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.