TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic SILVESTR 2009 – Jaký bude ten váš ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Já do poslední chvíle nevěděl co budu dělat. Nakonec jsem Silvestra strávil na dvou domácích párty a noc ukončil na hard techno akci sm3

Tak a máme to tady . Rok 2010 . Přeji všem zde na TRANCE.CZ hodně štěstí , úspěchů , zdravý , lásky , skvělích akcí a hlavně super muziky . Ať tento rok přináší jen to dobré a špatné se stane jen matnou vzpomínkou . Hodně dobrých diskusí , skvělích nových členů , skvělích stávajících . To vše z celého srdce . S pozdravem Djlaro ( Hellmansova hůska )

ceero
    Účastník

Zrejme na nejakej chate / byte, to este nie je uplne domyslene sm2

Gizmo
    Člen

Na akci jsem slavil jednou a řeknu na plno NIC MOC … leta slavim s nějakou bandou na téma kdo má volnější barák zve 🙂 docela se to osvědčilo

Stoupa
    Účastník

Završim tenhle dojebanej rok tak, že se ožeru do bezvědomí… a po kocovině začnu nanovo… a pochopitelně v kolečku nejbližších přátel.

mountainer
    Člen

nemám rád slavení Silvestra, takže asi s drahou polovičkou pěkně doma u DVD a dobrýho jídla

Newman
    Člen

Zatím vím jen to, že nebudu nikde na party, mám radši privátní Silvestry ve společnosti fajn lidí (chata a tak). Uvidíme sm2

DjDkD@ve
    Člen

Ja silvestr taky nemusim, dycky je to priserna nuda, kdyz jsem driv chlastal, tak si na ty silvestry nepamatuju (jen z vypraveni lidi okolo) sm15

No a kdyz uz nechlastam, tak je to pro me obycejny den, kdy v bedne davaj jeste vetsi piiiiiiiiiiiip nez normalne sm15

Lukin_
    Člen

až na ten alkohol, koxs, ps3 tak jo máš pravdu. Běžný den

Fox Mulder
    Člen

[quote Lukin_]Neslavím Silvestra nějak extra takže to vidím jednoduše.
    Posezení s pár lidma, nějaký ten alkohol, PS3 a kupa koxu[/quote]

Takže v podstatě běžný den. sm4

Lukin_
    Člen

Neslavím Silvestra nějak extra takže to vidím jednoduše.
    Posezení s pár lidma, nějaký ten alkohol, PS3 a kupa koxu

Já osobně již neplánuji nic neboť už naplánováno mám . Budu hrát na soukromé párty . Ale za to je výhoda v tom že můžu vypít kořalek kolik chcu . Tak že celkem pohoda . No , uvidím jak to dopadne . Cha… .

Každej to už známe . Každej rok znova a znova . Ale přece jenom je to každej rok jiný a zvláštní . Jak vy se na něj těšíte ? Co máte v plánu ? Kdo z vás bude asi nejakčnější ? Pokecejte , povtípkujte , rozdávejte typi a nápady , slízejte se , atd. . A to vše zde na SILVESTR 2009 !! Přeji příjemnou debatu a zábavu . Djlaro

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.