TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse so 8.9.2007, 18:25, TV Nova – pořad „Koření“ s reportáží z Loveparade 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
  • Autor
    SHP
    Člen

Aleš Bleha – pan techno…konečně mu někdo veřejně nadává :oD

Starf
    Člen

tak sem skouknul zpetne ten Fokus, co bezel na CT24, a musim rict, ze me to mile prekvapilo… konecne nejaka rozumnejsi reportaz, co mela hlavu a patu a nesnazila se vsechny presvedcit o tom, jak je ta tanecni hudba spatna a „nebezpecna“

jeste pridam link, urcite nejsem jedinej, co to prosvih a chtel se na to podivat 😮
    http://www.ct24.cz/vysilani/?id=159111

DjDkD@ve
    Člen

to katterina123:

Byl jsem to ja, ale nevidel jsem to, protoze jsem si neuvedomil ze je sobota. :oD

PS: nemate to nekdo zaznamenane? Rad bych se podival jakou jsem mel ranu. :oD

Partygirl
    Člen

ja to nestihla,ale Dave sem videla 😀

Fox Mulder
    Člen

2 hellman: To ne, tak jsem to nemyslel. 🙂 Nemluvil jsem jen o pilulích, ale o drogách obecně. 😉

M.i.k.e
    Člen

ja ani tak moc nechapu proc to tady resite…vsichni vite jako to tady funguje ohledne medii,tudiz tezko ocekavat reportaz kde by neco podobnyho vychvalili a ve finale vsem doporucili…holt nam bude jeste nejakej cas trvat,nez to budou media (a tudiz i 90% spoluobcanu) brat jako zcela normalni vec…(pokud se k tomu vubec kdy propracujem)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

fox: lehce ot myšlenka, ale myslíš, že metalisti, punkeři a takoví žerou pilule? hej to bych se smál, že by místo poga všichni vláli :oD

Fox Mulder
    Člen

A vida, drogy a jiné problémy se vyskytují i na jiných scénách, než jen taneční.. 🙂 Zajímavý ale je, že se mluví stále jen o tý taneční scéně… 😐

Viz článek: http://aktualne.centrum.cz/kultura/hudba/clanek.phtml?id=499302

deivis
    Člen

Techno je všechno :oP

zabca
    Člen

Rekli aspon kolik tun odpadu a litru moci letosni navstevnici vyprodukovali? Jestli neee tak to byla reportaz opet o nicem:-!:´-(

Natix
    Účastník

Tak reportáž na ČT byla oproti té novácké ve stylu „najdi 5 rozdílů.“:oD

Edit: Myšleno tak, že byla diametrálně odlišná, aby to někdo nepochopil špatně.:-)

Starf
    Člen

hardstyle je spolecne s trancem jedinej styl, kterej muzu poslouchat kdykoliv… ale precejen na normalniho posluchace je to moc tvrdy a v cesku si s oznacenim techno spojuje vetsina lidi spis akce typu Czechtek, takze nic slabsiho nez hardstyle si prece nemuzou dovolit v televizi pustit 😉

ceero
    Účastník

škvára : no aj z toho by spravili techno to sa neboj 😐

Natix
    Účastník

Sq4Raa:
    To jsem neřekl.;-)

Sq4Raa
    Člen

No přece nemůžeme chudákům lidem pustit nějaký přístupnější styl, aby si nedejbože náhodou neřekli, že ta elektronická hudba přece není tak špatná.

A Hardstyle je špatnej? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.