TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse so 8.9.2007, 18:25, TV Nova – pořad „Koření“ s reportáží z Loveparade 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Autor
    Natix
    Účastník

Starf:
    Přesně to jsem chtěl napsat, tady, stejně jako v reportáži v Televizních Novinách, která byla v podstatě jenom zkrácenou verzí téhle z Koření, hrál ve všech záběrech hardstyle. No přece nemůžeme chudákům lidem pustit nějaký přístupnější styl, aby si nedejbože náhodou neřekli, že ta elektronická hudba přece není tak špatná.:_)

Starf
    Člen

me vzdycky dostane jak delaj report z „techno party“, ale pokazdy se postavi k nejakymu hardstyle trucku 🙂

2Sexy
    Člen

Ja to rikal 😀 . Stihl jsem posledni minutu a 2x jsem zaslechl slovo TECHNO .. tak jsem si opet rekl: „debilni reporteri novy“…

Natix
    Účastník

Tak Nova nezklamala, protože „na Love Parade se sjíždí každý rok přes milion Vyznavačů Techna.“ Slovní spojení „elektronická hudba“ asi v životě neslyšeli.:-| Aspoň že s těmi drogami to moc nepřeháněli.

Ale jinak mazec pořad, hlavně ta soutěž, kde staví bunkry, byla opravdu záludná.:-| A ty náboženští cvoci, co po sobě hážou kameny nebo hořící hadry byly taky hustý.:oD

hoky
    Člen

ty jo já to nakonec prošvihl já su vůl:_):-D

za 5 min 7 vyšla nová hvězda….byl si to ty DjDkD@ve 😛

Fox Mulder
    Člen

2 Ruuda: Tak na tu ČT24 se podívám! 😀 To chci vidět jak to pojmou.. 🙂

Fox Mulder
    Člen

2 milan: Ne. 😉 Už jsi viděl v Na vlastní oči reportáž ze zahraničí? 🙂 Vím to jistě, neboj se. 😉

milan
    Člen

Fox – nespletl sis pořad?:_)není to spíš Na vlastní oči:oD:oD:oD

inferno
    Člen

A není to snad party plná drog? Problém je v tom, že obyvatelé naší krásné země k tomu mají dost rozlišný přístup než třeba v Holandsku, takže se z toho vyplatí dělat takovou senzaci a říkat to pořád dokola…

kluk08
    Člen

videl jsem dneska upoutavku, ale o lp ani zminka.

dance-girl
    Člen

dejme jim ještě šanci 🙂

Ruuda
    Člen

ma to byt porad na tema tanecni party, ale anketa s nazvem „Poslouchate techno? Sledujte sobotni Fokus CT24.“……………cesky media opravdu jiny hud. styl neznaj

Natix
    Účastník

Jak už někdo zmiňoval, v sobotu je navíc na ČT24 v pořadu Fokus ČT24 pro změnu téma taneční party, viz. http://www.ct24.cz/porady/fokus/index_view.php?id=228391

2Sexy
    Člen

Ja uplne vidim, jak budou rikat, ze to party plná drog a techna %-) nic jinyho na nove neumi 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.