TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse sobota 19.dubna 2008 -MUSICA- Mecca Praha/ Marcus Schossow, Bon Finix, Nifra …

• Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel In Music a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 43)
  • Autor
    Binary
    Člen

Ježiš děte do prdele. Proč bych měl dávat českým drahám 500 kč kvůli jedinečnosti akce? to si zajdu radši kde to mám za rohem a dám si místo toho několik panáků navíc. ende bende. :_)

Karel
    Správce

ja proti tomu osobne take nic nemam, jako starsi clubber bych do ostravy urcite nejel, takze akci v mecce velmi vitam!

Last
    Účastník

Dost diskuse, prostě mi vyhovuje, že bude Schossowík v Praze…

Pavlas
    Člen

jejda to je zase diskuze – řešit takovy kraviny:oD Každopádně na Markuse se těšim – pokud mě nepřejede nakladak tak tam budu:´-))

SHP
    Člen

Tady se musim zastat GayHuntera, jde o atraktivnost DJe. Pro někoho je Šoska natolik atraktivní, že by za ním jeli z Prahy do Brna nebo naopak. Pro někoho ne. Jasně, že si ty akce přetahujou návštěvníky, ale tak to prostě chodí. Když se budu v sobotu nudit a budu mít čas tak si třeba v Praze zajdu i na diskomixery Kyau a fešáka blonďáka Alberta. Kdyby byli v Brně, tak mě ani nehne. Ale kdyby byl v Brně třaba Bas & Ram nebo Fausto 😛 , tak si rád zajedu….tak to prostě je…

deivis
    Člen

Autor: LastHunter (IP zapsáno) – tak ale v Praze bude prave diky Fabricu.. A diky tomu ze se rozdeli naklady na cestu.
    Takto se to bezne dela.. fabricu to par lidi ubere..

Last
    Účastník

No ale proč to dělat, když ho budeme mít v Praze, ne? 🙂 Dost flamu 🙂

deivis
    Člen

LastHunter (IP zapsáno) – tak par lidi z Prahy by se naslo co by jelo. A nejen z Prahy myslim…

Last
    Účastník

Deivis: Nechápu, k čemu je jedinečnost akce? Že lidi z Ostravy by ho viděli a my ne?
    Binary: Souhlas 🙂

Binary
    Člen

Co máte jako? jsem rád, že bude i v Pze.. kdo by se táhnul do Ostravy? 😐

deivis
    Člen

LastHunter (IP zapsáno) – ano přesně tak, ale akce poté ztrácí na jedinečnosti..

milan
    Člen

hm, že by warm up před Armin only?:´-)):oD

Last
    Účastník

Akce je vpoho, prostě se využije toho, že bude Schossow v republice a doveze se i Pražanům. Osobně bych do Fabru nejel, ale v klubu 15 minut od baráku si ho ujít nenechám B-]

Lukin_
    Člen

In Musica: Já se nechcu „hádat“ nebo si takhle vyměnovat své názory 😉 Já to vidím jinak a Vy taky

kuchtajz
    Člen

No a hlavně je 19.dubna „Armin Only“ :oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 43)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.