TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse sobota 30.6.2007 HELLIUM – Drobex B-Day – Touster Cafe / Praha – Přijďte všici !

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 91)
  • Autor
    drobex
    Člen

No vy jste šikulové, V sobotu vás klidně oba vzájemně představim, pokud dorazíte oba :o)

Charlii
    Člen

urorkinator: ja ja…to jsem já 🙂 přesně tak…. vím vím….přemýšlela jsem, dumala a přišla jsem an to…..;-)

Charlii: ….officiální fotograf PH+ tam nebyl…byl tam akorát nějakej malej s kompaktem :oD …co dost fotil 🙂 …ale jinak ne….no jestli jsi to byla ty, co přišla k drobkovi když se tam s nim bavil takovej jeden vysokej brejlatej…tak to jsme se viděli :oD

Tomangel
    Člen

skoda ze nemuzu,urcite bych se stavil Drobku,tak to poradne oslav:-)

Charlii
    Člen

prosím tě, nevíš jestli to někdo fotil?? někoho jsem tam viděla běhat s foťákem..ale na netu nic není ..:-/%-)

Charlii
    Člen

to mi napadlo, že seš Plzeňák……:-D to jsme se museli asi vidět…. na ja…good party..:-)

Charlii : protože jsem tam taky byl :oD:oD:oD …jsem totiž Plzeňák a PH+ je jedinej club kam chodim…občas…a kde to aspoň za něco stojí…a Bona Finixe jsem si nemohl nechat ujít..a taky že jsem byl spokojenej

Charlii
    Člen

počkat počkat…jak ty to vlastně víš….:-O:-D:´-))

Charlii
    Člen

urorkinator: mno jasněěěěěě:-D jak jinak….naprosto všichni…..:oD:oP:´-))

…no já se stavim 🙂 když Zooropa zahraje psy…musim to už konečně slyšet naživo…

Charlii : …jestli myslíš v sobotu v PH+ v Plzni…tak tam přece všichni byli sřízliví, přece… :oD

Charlii
    Člen

aaa to budu zase vypadat 😀 doufám, že líp než tedka v sobotu..viď Drobku 😉

Raduška
    Člen

:´-))

Raduška
    Člen

maminko mumínková, dej si voraz, co to tu meleš? :-D:-D:-D

DjDkD@ve
    Člen

Tak zatim to vypada, ze taky dorazim 😀 pripravte dost helia :oD

muminek
    Člen

:_) Helium je s dvjema L protoze to bude Peklo B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.