TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse sobota 30.6.2007 HELLIUM – Drobex B-Day – Touster Cafe / Praha – Přijďte všici !

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 91)
  • Autor
    Madaros
    Člen

no tak ja mam treba narozky 10.7. B-]

2 dance-girl : tak to budem slavit v holandsku a poradne.. ja pozdni a ty predčasný narozeniny a rek bych ze DV a SB nato budou dostačující… to začíná nabírat pěkný obrátky… %-)

Raduška
    Člen

seš samý překvapení 🙂

drobex
    Člen

Včera jsem se dověděl další překvapení ale o tom potom.

Těšim se!

small
    Člen

– prijdu taky, to je jasna vec 😛

small

Raduška
    Člen

no neříkala jsem to, že tu řešíte kraviny? %-)

Fox: nemusíš být všude, ne? 🙂

muminek
    Člen

To bude peklo B-] B-] 😀

*_Marek_*
    Člen

Fox Mulder napsal(a):
    ——————————————————-
    > Já 20.6. 😉 A myslim, že je nás tu na foru víc,
    > co se narodili v tyto dny.. 😀 Ještě dance-girl,
    > electric_flower, Ludweek,… 🙂

Já se též narodil 20.06 :oD

wiki
    Člen

Drobku,tebe se nikdo na nic neptal X[]

drobex
    Člen

Možná bych ještě doplnil, pár lidí se divilo že jsem tyto zmíněné nazval elitou, jsou to prostě lidé, které mam rád jako přátelé, kamarády i jako DJs a všichni podle mě a mého vkusu teď hrajou hodně dobře, ne-li přímo nejlíp z toho co já teď mam rád za muziku. (konec konců již ve výše zmíněné mé vlastní reakci na DMA je to myslim hodně patrné) Možná jsou to silná slova, ale já to tak cítim.

Toť vše.

Mno a neřešme kraviny a raději pojďme zakalit,

drobex
    Člen

Wiki: :oD:oD:oD:o:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD

wiki
    Člen

Tak to jsou mi ale věci jen posudte sami tu rovinu Drobka ktery si pozval Matamary na sve narozky s tim že patři dle nej do elity . zde vkladam nekolik mesicu stary jeho nazor na kluky ohledne danceawards :

2. místo nemá cenu komentovat. 3. místo: nezlobte se na mě, ale jak se tak vysoko dostane někdo kdo hráje od loňskyho listopadu opět jen v jednom malym klubu pro 100 lidí? Žádná produkce, žádný hraní na větší akci. Naopak, spamy na myspace, icq, nabádání k hlasování ve spoustě for nejen na trance.cz nálepky po Praze, to je jak volební kampaň ČSSD Tenhle styl se mi taky fakt nelíbí. Kdyby se pánové dostali do týhle kategorie příští rok tak ok to bych bral, ale tohle je stejný rychlokvašení jako u TomAngela nebo u Toneze minulej rok (mimochodem kde je mu konec?)

To je rovinka:oD:oD:oD

určite je pozvani kluku na B day party k hrani čiste z etickeho duvodu;-);-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

pogo wole!:oD

to víš že punk s not death budeme po sobě lít pivo uděláme si číra.. a nakonec to tam třeba rozmlátíme.. :oD:oD

AlterAfter
    Člen

Vole tam bude i Punk?

Fox Mulder
    Člen

2 Raduška: Nerozčiluj se, je to jen sranda. 😉 A aspoň tu diskuzi držíme při životě, takže si jí tak aspoň přečte víc lidí.. 🙂 Do fóra se prostě chodíme bavit. 😉

Já ještě nevim, jestli dorazim, spíš asi ne, protože je to v období, kdy se koná hodně party a já nebudu mít peněz nazbyt.. :-/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.