TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse sobota 30.6.2007 HELLIUM – Drobex B-Day – Touster Cafe / Praha – Přijďte všici !

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazen 91 příspěvek (celkem z 91)
  • Autor
    drobex
    Člen

Čau fshem: Chci vás všecky jak jste tady pozvat 30.6. 2007 do Touster Cafe baru v Praze (Sokolovská 152) na akci s názvem HELLIUM – Drobex B-Day. Jojo jedná se o mejdan na kterym mimo jiný oslavim i další rok existence na tomto světě. Za gramce jsem si pozval přátelé a kamarády, které mam rád nejen jako lidi ale i jako DJs. Dle mého názoru jde o řekněme skoro elitu současné taneční hudby nejen v Praze (Bohužel E-lite to letos však nebude) Mno ale mam tu čest prozradit ze na týhle akci mi a nejen mě ale všem co dorazíte přijdou zahrát DJs: Bon Finix, Vectif, Efendy a v neposlední řadě tuto trojici doplní Drastics a kluci z Matamaru no a jako bonus pro fajnšmekry je připraveno ještě jedno malý hudební překvapení, ale to prozradim později a nebo to někdo z vás určitě někde vyčmuchá, jak vás znám. Celý večer tedy nebude zdaleka jen o tranceu ale i o houseu, electru, punku, technu a i nu.tranceu ale to už jsem zase až moc předběhl.

Krom týhle super muziky mam pro vás ještě nějaký překvapení, například 2 sudy piva úplně gratis, nebo….. no to se dovíte později Vstup je jak jinak než zdarma a věřte nebo ne, budu moc rád když dorazíte v hojnym počtu jako loni. Těšim se na Vás a v Tousteru se krom i jiných datesů snad doufám všichni setkáme v sobotu 30.6.2007. Už teď se na vás těšim

Bude mejdan.

MIMOCHODEM AZ DOJDOU PIVKA GRATIS TAK GAMBÁČ STOJÍ JEN 18 A PANÁKY JSOU TAKY V POHO V CENĚ, MRKNĚTE NA CAFE-TOUSTER.CZ

Aktuálně je na stránce zobrazen 91 příspěvek (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.