TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SoL 2007-první jména:Marco v a Michael c

• Toto téma obsahuje celkem 140 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gabo a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 147)
  • Autor
    andre
    Člen

Markusovi se tu líbí 🙂
    a vůbec – Burian, Lucca, Orbith a další jsou taky všude, tak proč ne Markus? 😉

Vlastig
    Účastník

SCHULZ:oD:oD To snad neni mozy:-|

nu jo, Burian to tam fakt má, Schulz na SOL? :-D:-D:-D:-D cože? :-D:-D:-D:-D:-D že by chtěli na SOL udělat i čistě trance stage? loni ta „nu-mark trance“ stage byla dost řízlá do electra – ale neva 😀 ….uvidíme…ale mam v plánu jet ať tam bude kdokoliv – chci si vynahradit ten prolooseřenej rok 2006 😀

na metalovej koncert..:oD

Ligaya
    Člen

Jejda… zatím mě to teda fakt neláká… Nemůže zase přijet Freeland?:-)

milan
    Člen

Holky přiznejte se…která z vás je Schulzovou milenkou?:oD:oD:oD…na Transmission přece bude taky..ten aby se sem přestěhoval:-D

šak ten tu dlouho nebyl.. 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Schulz?

milan
    Člen

mrazik12 – wow..Markus Schulz na Summer of love…začínám o tom pomalu uvažovat:oD:oD

mrazik12
    Člen

Pokud se podivate na myspace Michaela Buriana uvidite dalsi jmeno na Summer of love 😀

http://www.myspace.com/michaelburian

Gabo
    Člen

milan-proste prisel jsem asi jasnovidec 🙂
    nebo co?….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nu Trance Progressive stage? Tak to jsem zvědav, kdo bude tam.

Hlavní stage Open Your Mind představí stylově pestrou směs, kde nebude chybět například ani drum’n’bass, experimentální elektronika nebo živé koncerty, po půlnoci půjde převážně o techno.
    Nu Trance Progressive stage ukáže nový zvuk dnes tolik oblíbeného stylu, drum’n’bassové Jump In The Jungle nabídne to nejzajímavější ze současného d’n’b, Techno Loves It Hard jak už název napovídá ukáže jak klasické, tak převážně hodně ostré techno, lépe řečeno hard techno. New Definition Of House představí aktuální vývoj house music a na své si tu přijdou všichni ti, kdo si oblíbili současný trend mash up house s electrem, minimalem a vším možný.

více na techno.cz

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Proč ne, ale zatím mě tam neláká skoro nic :-/

milan
    Člen

Gabo – Kde si přišel na toho Buriana?:oD, nespletl sis ho s Michaelem C?B-]…každopádně drum and bass a progressive na jednom festivalu?…..uvidíme koho vytasí dál

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 147)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.