TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOULGATE with Darren Tate, Ben Gold etc. 15.10.2010, Brno

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 77)
  • Autor
    D4ve
    Člen

meli akci na vodku a rum za 15 panaka, ze pisete, ze byly dobry ceny na baru ? sm15

spawn.leo
    Člen

me se akce líbila hodne. a je fakt, že tomu taky celkem pomohly super ceny na barech který pomohli celkem kvalitní kocovince druhej den:). ale hudebne super akce. sice škoda že bylo málo lidí. ale co mě nejvíc sralo byli nejací kokoti (pokud tady píšou tak at se nad tim zamyslí) kteří pískaj tima debilníma píštalkama a naprosto tu hudbu kazí! myslí si že pískaj do rytmu ale vubec jim to nejde! na mega partys to beru pač je tam ta hudba mega nahlas.. ale tady na maly klubovce bylo slyšet jen to pískání! ale i přesto sem si nenechal zkazit akci a užil sem si to !:)

Tecko
    Člen

Tak jsem se tuto party taky rozhodl navstivit. Jelikoz jsem dlouho nikde nebyl a jelikoz mam kousek od domu klub s takovymi jmeny.
    Na favale jsem nikdy nebyl a za vecerni pobyt me ani nezklamal ani neuchvatil..kazdopadne na akce tohoto typu dostacujici a prijemne..Vystoupeni Bena Golda bylo vynikajici a nemohl jsem se vynadivat na to jak si to uziva. Na neho jsem vyborne zaparil…super. Darren taky nezklamal jen mel hroooozne dlouhy nakopavaky…a porad to gradoval….No za 150Kc jsem paradne zaparil a moc me potesili ceny na baru stejne jako pritelkyni….to poradatelum jedno velke plus.Myslim ze se tam vypije vic nez kdyby to bylo za dvojnasob…kour mi nevadi aspon si vzdy pripomenu svy nacty leta kdyz jsem chodival na jednu vesnickou diskoteku…:)
    Shrnu-li to tak pokud bude dalsi dil…urcite zavitam…..

Schmidt
    Člen

Jak už jsem psal a říkal, naprosto megasuperultra bezva párty ! Díky všem, kdo se zúčastnili a především Liborovi za super organisation. Nemám téměř, co vytknout.

Jinak pokud jde o muziku, mně všechny sety naprosto sedly, nejvíc se mi rozhodně líbil Ben Gold, F1D0 a pan ReOrder. Naopak docela překvapenej a ne moc nadšenej jsem byl z Darrena Tatea. Ale ani ten nezahrál vyloženě špatně.

Newman
    Člen

[quote Jimmy-Gellar]Tak tady jsou komplet moje videa ze Soulgate, doufám že se budou líbit.....vydařená akce, jen tak dál 🙂

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhum#g/u%5B/quote%5D

Co video, to parádní track sm10 Teď zase o něco víc lituju, že jsem nemohl dorazit, Golda bych si stopro užil sm11

Losinacek
    Člen

Těžko tuto párty s něčím srovnávat, ale prosím vás pokračujte s tím, protože je to alespoň nějaká akce kde se dá na nějaké úrovni v Brně Trance slyšet.. Osobně i když jsem byl na lepších akcích, ale prostě pokudmě ta hudba baví tak pokud bude možnost vždy dojdu

nexxie
    Člen

to víte že jo, vstup zadarmo a ještě budete nadávat na sound sm6 sm16

taky jsem čekal víc upliftu ale k milému překvapení se tak nestalo sm4

Kamca_
    Člen

tohle byla moje druhá Soulgate a musim říct, že se mi stejně jako ta se Sunny Laxem prostě nelíbila … čekala sem trochu víc upliftu 🙁 a už od začátku sem tam usínala, jak mě to nebavilo … nejvíc se mi z akce líbily asi ty ceny na baru 😀 ale hudebně to pro mě bylo hodně slabý 🙁 příště si rozmyslim, jestli na Soulgate zase jít …

nexxie
    Člen

skvělý Jimmy, podle toho můžem udělat tracklist.. aspoň Golda (+ Maseho) a pak od zbytku aspoň kus

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady jsou komplet moje videa ze Soulgate, doufám že se budou líbit…..vydařená akce, jen tak dál 🙂

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhum#g/u

Losinacek
    Člen

Tak to taky trochu shrnu: na Favále sem byl poprvé a co se týká klubového zázemí i cen je to pro akce tohoto tipu velice příjemné. Mno a teď k hudbě: jako milovník Trance music jsem pobýval na main stage asi od 21hod. Šlo to a dalo se to poslouchat. po té co nastupovala postupně hlavní trojce dj´s to byl příjemný zážitek. co se týká hudby i atmosféry. Musím se trochu pozastavit nad věcí která mě dosti zklamala a to bylo vystoupení Darena. Po té co jsem ho měl možnost zažít na Flédě na e-motion kde to bylo úžasné vystoupení v jeho podání jsem tam včera šel s nějakým očekáváním. ale ve 2 ráno už toho lidi měli celkem dost a místo upliftu na který jsem se těšil to šlo v podstatě pořád do tvrda a bylo to pro mě trochu sklamání protože i ta atmosféra nebyla už uplně taková ako při hraní Darenových předchůdců.

Jinak co se týká vedra tak s Flédou bych to raději nesrovnával:-)) na Faválu se jednou za čas osvěžiul vzduch takže to nebylo tak jako na Flédě kde se to nepohne vůbec.

Jinak ta mlha a kouř je taky trochu –

Ale jsem rád že se tady zase po dlouhé době něco s trance music děje. Takže díky a pokud se bude něco konat dál tak semnou počítejte:-)

Tak jsem se tam taky na chvilku stavil.
    + vystoupení Bena – Garuda/High Contrast sound
    + prostředí klubu. byl jsem tam poprvý a je to tam útulné, na akce tohodle typu ideální (i když teda ten vstup najít :D)

– vedro a smrádek
    – mlha (zavřít toho člověka, co to tam pouštěl. fakt kekelismus, nechápu)
    – vystoupení Darrena, což bylo asi zapříčiněno tím, že hrál za Benem. osobně si myslim, že Darren měl hrát před ním.

ale převládají pozitivní pocity, držím organizátorům pěsti do dalších dílů… =)

ceero
    Účastník

Jo jo bola parada, jedine minus je ze som tam stratil ozrateho kamarata o ktorom doteraz nic neviem sm15 Hudobne tak akorat, za pecky typu Global som vdacny sm3

kameja
    Člen

taky bych si dovolil ohodnotit tuhle akci:

není ji skoro co vytknout, možná laser nemusel jet pořád nebo mohl být aspoň barevnej. Mlha, toto bych okamžitě nechal zrušit, nevím jak vy, ale mě se tam nedýchalo zrovna nejlépe. Horko, ze začátku akce děsný horko, poté se to zlepšilo. DJ´s, k těm bych výtku neměl.
    Doufám že teď bude třeba ten Tyas….

Tak já to tedy shrnu s dovolením jako první přeživší, stručně v bodech.

[size=large][b]+[/b][/size]
    ceny na barech
    dostatek místa k paření/sezení/ležení/spaní (rudá až za ušima – chlapi, proč to fotíte? sm15 )
    přítomná parta hic (Nexxík, Sickboy, F1d0, pánové z E-Motion, které konečně znám jménem sm4 atd.)
    čupr organizace i přes nečekaná úskalí

[size=large][b]–[/b][/size]
    vedro asi jako na Flédě
    hudba, nedá se popsat jinak než jako guláš, k tomu navrch jako pomyslná třešnička na dortu ReOrderovo dvojí Slider kombo… tož chlape, když už, tak to aspoň nehraj hned za sebou, né? sm12
    ([i]pozn. za celou noc jsem šílela na parketu pouze třikrát, zde si dovolím zmínit báječnou Effectual od M.I.K.E.a a Thrillseekers, kterážto zazněla zpod taktovky pana Tate-a, tehdy jsem opravdu vylítla z posedu a úprkem střemhlav se řítila za libými tóny…ten moment si budu pamatovat ještě dlouho[/i])
    Tate-ova manažerka sm15 o té se mi bude zdát

Je to asi vážně o vkusu, ale já jsem holt upliftové děvče a tento styl mě neuspokojil.
    Jinak chválím Libora za povedenou akci – odmyslím-li si hudební zaměření, které prakticky asi nemohl ovlivnit, tak fakt smekám před takhle povedenou organizací. Klobouk dolů!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 77)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.