TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOULGATE with Darren Tate, Ben Gold etc. 15.10.2010, Brno

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 77)
  • Autor
    Tecko
    Člen

Tak jestli z vas dvou ma jeste listek k dispozici tak se ozvete na Vegabond@seznam.cz

Michal
    Účastník

Asi taky muzu darovat, radsi dam prednost zdravi, abych se uzdravil na TM, takze muzu svou vyhru taky darovat 🙂

Sice asi pozdě, ale přeci. Vyhrál jsem dva lístky, bohužel přítelkyně má noční, tak druhý lístek věnuju komukoliv zdarma… Pokud někdo má zájem, tak napište.

ceero
    Účastník

Tak snad sa vecer s niekym vidime 🙂

Michal
    Účastník

spawn.leo. Super, Díky za info

spawn.leo
    Člen

Michal: no šatna tam je za 10korun klasika. a žádnej problém.. sezení je tam podle mě taky dostatek. podle toho jestli rozšíří místo na tancování a oddělaj víc sedaček. ale tak i tak se tam dá vpohode posedet:)

Michal
    Účastník

Nevíte nekdo pls jak je to ve Favale s šatnou a mistem k sezeni? Vyhral jsem vstup ale jsem nemocnej, zase je skoda to nechat propadnout pri takovym super lineupu, aspon potkat znamy, pokecat. Díky za všem za info !!!

spawn.leo
    Člen

mam navíc dva lístky máte někdo zájem?
    kdyžtak pište na spawn.leo@seznam.cz na ceně se nejak domluvíme

Anonymní uživatel
    Host

Caute,

ak ma niekdo zaujem tak si objednajte listok na http://www.soulgate.eu. Da sa uz len do stvrtku.
    Plati sa za neho az pri vstupe sm2

[quote 2Sexy]Urcite v tom nejhorsim klubu v Ostrave sm11[/quote]

Sorry za OT.. Marťas, já Ti do toho nechci kecat, já byl ve Fabricu teda jenom jednou na Artentovi, ale byl jsem uchvácenej..
    Super zvuk, líbilo se mi, jak je dj blízko a byla tam i parádní atmosféra.. Co bych dal za to tam moc bejt na Silvestra znova.. sm7
    Proč seš takovej zaujatej proti Fabricu?

Iamek: Sasazu taky není špatný, třeba na Durandovi + Bolierovi nebo na Decadance super atmoška a dobrej zvuk bejvá taky,
    horší jsou ty nesmyslný párty s módní přehlídkou.. Když řekl Ingrosso po Very Very Hungry models, že to pro něj bylo jedno
    z nejhorších vystoupení, co kdy zažil a že už nevěděl, co má hrát, bylo mi za ten párty xindl až trapně..

Sorry za OT.

Anonymní uživatel
    Host

Mno ja se spis tesim az na sobotu kdy uz bude po vsem dam si s Darrenem a Hannah zimni grilovajdu a pak je pekne necham odletet a sednu do kresla a nebudu delat nic aspon mesic:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Flash2001
    Účastník

Pushe rozhodně berusm5 Jináč v pátek se budu těšit!

Anonymní uživatel
    Host

Nene ten Tyas se posune…na unor asi…ted to cele promyslime …jeste se nam nabizi MIKE aka Push na prosinec ale nevime …uvidime po tehle 😀 tak dovalte i babicku:))))))) Jinak info/souteze/lineup na http://www.soulgate.eu

iamek
    Člen

Brno je prece dalekooo …

Michal : Chudak ma komplex asi 🙁 … Byl tam jednou, mel depku z toho jaka tam je socka a uz ho dam doufam neuvidime 🙂 … Zvuk tam je luxusni. Sasazu se muze jit zahrabat 🙂 …

Anonymní uživatel
    Host

Tak jestli je to pravda to by bylo super ze i u nas v Brne neco je, tedka Ben gold a Tate a v prosinci Tyas? doufam ze to tak bude 🙂 2sexy: proc nemas fabric tak rad? tak jasny z phy to je z ruky no. ja tam taky jeste nebyl ale chystame se tam na 2 akce – andy moor a mat zo a hlavne Silvestr s Artentem to bude mazec nejvetsi, moc se tesim !!! a pry tam je ted novy super zvuk? Parada !!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 77)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.