TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOULGATE with Mike Koglin (UK) & Sunny Lax (HU), 18.6. 2010

• Toto téma obsahuje celkem 101 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Felipe a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 103)
  • Autor
    ShealaCZ
    Člen

To tracidek: tak si tam zustan v tom svym fabricu.
    Nechapu proc trance pritahuje takovyhle retardovany sumaky, kteri si honi svuj e-penis na tim jak kadrujou lidi… a pritom sou to takovy o ktery si ty holky co je chtej kolo neoprou… no ne vazne, retardi mi vadej… lidi nemuzou za to jak vypadaj, to si nikdo nevybere, ale za to jak se chovaji… za to si kurva muzou. Proste sou situace, kde se ukazuji charatkery, a tady se zrovna jedna projevila. Pochybuju ze si z toho vezmes ponauceni… ale uvedom si ze se pohybujes ve spolecnosti, kde kazdy zna kazdeho, a muze se ti stat… ze budes kurva potrebovat vyuzit nejaky kontakty… nejen v muzice ale i v takzvanym realnym zivote…ale vono to nepude, pac uz se o tobe vi ze si hajzl :DDD

Kucas
    Účastník

Já nevim ale jsem asi divnej když chodim v dnešní době na akce za muzikou sm15

tracidek
    Člen

Ve Fabricu holky nemusejí mít žádné vstupy zdarma a je jich tam vždycky plno!!! A k tomu je to ještě přehlídka těch nejkrásnějších!!
    Jako to co jsem v pátek zažil v Perpetu byl pro mě skoro jako zlý sen!! Párty na které bylo všehovšudy 8 slečen…z toho jedna byla přítelkyně Sunny Laxe,pak jedno dvoumetrové ramenaté monstrum a nějaké ty barmanky a gogo tanečnice!! Hudebně taky žádná sláva. Věděl jsem předem,že tahle párty bude hodně upliftová,ale přesto jsem si řekl že se nějak hecnu a užiju si to jak za starých časů,kdy jsem uplift měl rád. Ale nevím,ten dnešní uplift mi přijde opravdu hodně nudný,tak jsem si to teda moc neužil… První polovina setu Sunnyho byla výborná!! To jsem si i dobře zapařil a užíval si to. Mike Koglin taky zahrál solidně,zejména s Galaktikou mě moc potěšil!! Ale to co hrál Vyrys se Štepánem,druhá polovina Sunnyho setu a ti dva po Koglinovy mě fakt uspávalo!! Na takovouto párty jsem jel naposledy…

Newman
    Člen

[quote ShealaCZ]Muzete mi nekdo vysvetlit, proc se mi nezobrazi avatar, kdyz ma min jak maximalni povoleny rozmery ?
    tj. 3.7 KB (90 x 90)[/quote]

A nemáš jen v profilu zakázané jeho zobrazování?

ShealaCZ
    Člen

Pokokoko, koho si tam vojel ? o.O

Banka puci na cokoliv , daji se vzit pujcky (ne hypoteky) bez urceni uveru, banku to nezajima…. Me nabizi njaky pujcky furt, uz bance nezvedam telefon, staci ze me ukecali do povoleneho debetu 😀

Muzete mi nekdo vysvetlit, proc se mi nezobrazi avatar, kdyz ma min jak maximalni povoleny rozmery ?
    tj. 3.7 KB (90 x 90)

Revolt
    Člen

Vejtaha

vis nekdo dela akce tak ze ji udela ale nema na ni, pak nezaplati za dj, za techniku atd. a treba i doted nekomu dluzi. Pak ji nekdo dela tak ze svoji akci zaproda nejakyme flasce chlastu ktera je pres celej flyer a jeste je kolem te flasky omotana nejaka lacina cubka. No a pak jsou lidi kteri i kdyz nemaji bohateho tatinka nebo maminku kteri by mu to zaplatili tak si vemou uver a celou akci zaplati predem (pronajem, techniku, vsechny dje, reklamu) a v pripade neuspechu si to splaci a nemusi chodit kanalama komu vsemu za co vsechno dluzi 🙂

Anonymní uživatel
    Host

To jen ukazuje ze nejsme normalni:DDD

Anonymní uživatel
    Host

V bance se pujcuje na hypoteky, studium ale vzit si uver na klubovou akci ??

Anonymní uživatel
    Host

Pokoko: hmmm co teda delas na trance.cz?:DDDDDDDD a na HTP sem byl a pokud vim tak preburil mixak tak ze aspon me tekla krev z usi a michat ani nemusel bo v te chvili nebylo proc;)

Revolt
    Člen

[quote ics]Nechapu, kde na takovyhle hosty berete finance sm10 Me staci pozvat do CB fida se sandeaglem a stejne vim, ze na tom prodelam sm15[/quote]

kde? vemes si uver v bance jako ja pul mega a promrdas to za akce 🙂 a pak to x let splacis.

Anonymní uživatel
    Host

No po roce a půl trancová akce a tady šlo opravdu vidět že trance je pro buzny….sm15….No nic ale rád jsem viděl po dlouhé době ty samé ksichty a trance už tedy zase tak na rok a půl ne…Snad se někdy potkáme na hardtechno(schranz) akci:)

DJMase
    Člen

No tezko to ovlivnim tak jako tak :DDDDD ale jo neco stim udelame … holky zadara uz jednou byli a na favale a videl bych to i zase ale pripisu ze zatrest kupujou borcum piti:DDDDDDD

To Hellman: 1borec navic uz to nepolozi:DDD

ShealaCZ
    Člen

Mase: ad damsky/pansky gogo, jak rikam just kidding…
    Me je to v podstate fakt burta.
    Nechodim tam kvuli koukani na gogo, ale kvuli pratelum a muzice .
    Napada me uplne mozna blbej napad.,. Pokud je moje cilovka holky co chodi na akce, zjistit, jestli se holky obvykle rozhoduji jen podle toho jestli je tam house, nebo podle reklamy na rejvu, nebo podle facebooku… nebo podle pratel 😀 jestli podle pratel tak to tezko ovlivnis 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Holky vstup zadara nedoporučuji. Nebudu zde psát proč, ale i Fléda toto již nikdy neudělá.. Holt závist chlapů nezná hranic..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no jestli tam šoupneš gogo chlapa, tak tim akorát pomůžeš sausage festu 😀 dej holkám vstup zadara, třeba do 22 hod

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.