TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOULGATE with Mike Koglin (UK) & Sunny Lax (HU), 18.6. 2010

• Toto téma obsahuje celkem 101 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Felipe a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 103)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Do klubu kam nikdo nechodí bez reklamy už vůbec nikdo nepřijde. A nebo pár (rozuměj desítky) zasvěcených.. Na rovinu chce to dost hustě zamakat na reklamě. Jedna tiskovka a to ještě nemastná neslaná bohužel tuto akci nedokáže představit. Žadné profily DJs, žádné sety atd. Jen soutěž a tiskovka.
    PR společně s klubem byla největší slabina této akce.. Ono bohužel v Brně moc trencařu není.. A nebo je a Koglin a Sunny jim nic neříkají..

DJMase
    Člen

JJ uvidime jak to vyjde(uz sem ho kdysi uspesne kontaktoval a mel milej management)… asi si dam tyden odpocinek a pustime se do toho driv at je min starosti…. a 2ka to je pekelna :DDDD Jinak jakej byste chteli druhej floor na favale? nejlepe nejaky lakadlo na zenstiny 😉 jinak tu je kus myho setiku z SG sorry za ty chyby fakt sem nic neslysel 😀 http://www.soulgate.eu/dwn/dj_mase_suxxx.mp3

nexxie
    Člen

[quote Anonymní uživatel]story z nataceni: dem 3 po ulici a pred Petem borec maka holce na kozy a Sunny ..."to se tady smi? a diva se na Tundi" ta mela po cesta taky dobry hlasky...jako "Im wet" tak Sunny se ji zacal smat ze uz zase?[/quote]
    sm15 to musí být teda dobrá dvojka..
    BTW: další SoulGate s Tyasem? sm10 Tak tahle párty bude moje smrt! Už teď se těšim jak malej Jarda 🙂

Anonymní uživatel
    Host

jinak dekujeme vsem co prijeli i neprijeli za prizen a budeme se snazit dal…je mi jen trosku lito ze lidi tak malo chodi…zkusime asi Tyase na Favale a uvidime…

Anonymní uživatel
    Host

Cus…konecne sem se po 6dnech vyspal…hodim za chvili videa na YT a FB….:D musim rict ze me se vic libil Koglin ale kazdemu jeho jest …ma rozhodne vic zkusenosti(Sunny mi rikal ze hrava malo)…ze i na tom velkym soundu kde sme hrali uplne do cervenych a odposlechy nestacili zvladl zamichat tak jak zvladl …snad da set na zverejneni…ja sem ho slysel jen kus… kdyz sem kokos teprva vypaloval cdcka kdyz uz koncil;)))))) s Jonathanem asi uz hrat nebudem …moc nam to nesedlo…ja bez waveformu uz nic nedam…hraju moc novy tracky a slysel sem velky kulovy a on se musel prizpusobit ze svyho normal progressive trancu …navic stresy z organizace …za celou noc sem se nezastavil ..jen kdyz sem provadel Sunnyho s jeho Tündi po centru a dali sme zmrzlinu (story z nataceni: dem 3 po ulici a pred Petem borec maka holce na kozy a Sunny …“to se tady smi? a diva se na Tundi“ ta mela po cesta taky dobry hlasky…jako „Im wet“ tak Sunny se ji zacal smat ze uz zase?);D Jinak Koglin je bozi typek, moc prijemnej jak ste si mohli vsimnout…btw v hotelu na sebe nechal mluvit nemecky „Gutten Abend Herr Koglin“ :PP

Anonymní uživatel
    Host

tj, ale tady pujde asi o zamereni hlavni stage + perpetuum neni prilis mucholapka na pekne slecny : )

Felipe
    Člen

iamek: haha tak to nevim clece, byl tam house na dvou stagich, zadna minmal nuda, ale zabavnej housik a stejne prdlajz

Hunter
    Člen

shrul bych to taky tak jak rika duke, sunny lax zahral supr, parada, 10 minutes to midnight, miquë, oceanic (s8+t mix)… a na koglina uz sem byl taky mimo ale prislo mi ze sunny zabijel vic 🙂

a diky Nexxiemu za tohle sm3

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs102.snc4/35447_1307706179825_1445698281_30672481_5735351_n.jpg[/img]

iamek
    Člen

Hustey : Je fajn videt, ze zeny maji rozum 🙂

Anonymní uživatel
    Host

zensky poslouchaji house / vocal house, trance asi fakt ee jak lze videt : )

malarkey
    Člen

Sair et Lec zahrál? to mi ho vyndej a vomlať vo schody…to bych tam umřel 🙂

dukelak
    Člen

…paráda, paráda… Sunnyho rozjezd trošku pomalejší, ale byla P.U.M.A., Vanesse, Miquë (fakt škoda, že ne original), výše zmíněná Misgrey a na závěr jsem si i Sair et lec prosadil! sm2
    …potom už na mě dolehla Budvarová krize, takže z Koglinova setu vážně moc nemám, až na Carte Smack 😀
    …zdravim všechny spolupijanya na další SoulGate nashledanou, já jdu ještě hodit čelo, není mi nejlíp 😀

nexxie
    Člen

F1d0 : a já si říkal, kterej génius smíchal Veracochu s Pattersonem.. napřed jsem to přisuzoval Koglinovi, ale teď vidim, že v tom jsou zlatý český ručičky sm14

jinak párty víc než luxusní, Koglinův tech trancovej set byl pro mě nádherný překvapení a následný Maseho techno orgie byly třešničkou na dortu:) Jen Sunny trochu zklamal, že nemohl zahrát jeho remix Sunset – The Blue Sky a pak že dal Mique v 7skies remixu, ale to zase vlastně v zápětí vyžehlil Oceanicem .. sm3 Jo a ta věc, co jsme mu s Dukelakem a Hunterem nemohli přijít na jméno byl SL – Misgrey v Adam Nickey remixu, huge track!

Felipe
    Člen

hehe Mike Koglin, takovej nenapadnej, mensi, ale furt se potutelne usmival :)) myslim, ze na vetsich akcich ten jeho set musi byt narez, bylo videt a slyset, ze uz hraje vic jak desetileti a ma to perfektne zmaknuty, set mel hezky postavenej, melo to svuj pribeh a hlavne zabavny, slapavy tracky 🙂

Prej konkurencni kluby v tu noc taky nezasly nad navstevnosti, ze by se ostatni bali odpoledni bourky ?? 😀

f1d0
    Člen

Výbornej mejdan sm2

Je fakt, že to byl tak trochu „sausage festival,“ asi měla děvčata z Brna a okolí na práci něco důležitějšího, než vyrazit na párty. Ale muzika výborná, zvuk výbornej, vše klapalo, takže klobouk dolů před organizátorama. S návštěvností celkově už to bohužel tak žhavé nebylo, na druhou stranu díky rozměrům hlavní stage se parket zaplnil opravdu rychle a díky tomu byla atmosféra opravdu výborná.

Pro mě osobně byl jedničkou jednoznačně Mike Koglin, zahrál pestrý setík, kterej měl hlavu a patu a postupně po celou tu hodinu a půl gradoval (a na závěr mi udělal radost když zahrál můj mashup Carte Blanche a Smack sm2 ). Pak jsme s ním asi hoďku kecali na baru, fakt že moc příjemnej člověk a doufám, že se v ČR časem objeví i na akci většího formátu.

A tady je videjko ze závěru Mikova setu

[i](varování: obsahuje záběry opilých lidí sm0 )[/i]

Takže suma sumárum výborná akce a velké díky organizátorům, že Sunny Laxe a Mika přivezli sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.