TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SOULGATE with Mike Koglin (UK) & Sunny Lax (HU), 18.6. 2010

• Toto téma obsahuje celkem 101 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Felipe a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 103)
  • Autor
    ics
    Člen

Felipe : to mas stejny jak u chlapu, nekdo rad house, nekdo rnb, ale znam i hodne holek co jedou treba v hardtechnu :))

Felipe
    Člen

Tak akcicka to byla vice nez vyborna, akorat pobihat mezi tremi stagami bylo celou noc narocne, proste vsude hrali zabavnej sound 🙂
    btw tak silnej soundsystem v Petu snad jeste nebyl 🙂

Jediny, nad cim premyslim, co poslouchaji zensky za muziku, vseobecne …. strasnej nepomer mezi pohlavimi, to mi dalo napad nekdy treba udelat sociologicky pruzkum, pac na halovyxch akcich se dycky vynori tolik nadhernych zenskych a prijdeme do klubu a kamoska se me pta „to poradate gay party ??“ … clovek by si rekl, ze preci na melodickou a hravou, coz je urcite aspon house, musi prijit spousta zen, ze se jim u toho dobre krouti prcinou ale asik je pro ostatni lepsi r´n´b a pro starsi ceske pop rockove hity…

Felipe
    Člen

Soul: pokud vim, akce je pripravovana kpeclive, kazdy v teamu ma sve ukoly a ty se plni.
    Vsak vecer zaparime :))

neocronix
    Člen

Bezváá hned ho dám na náš webík a zítra šupky dupky do Perpetaaaa:-)

Anonymní uživatel
    Host

hodně amaterská tiskovka. J
    ste si na tom nedali ani zalezet. Jak pak bude vypadat cela party.

Felipe
    Člen

Agitační videjko od našeho fanouška George 🙂

Felipe
    Člen

anglicka klavesnice na malym notasu 😉 jinak hezka tiskovka 🙂

Muff
    Člen

[quote DJMase]tiskovka pokud vam zustala utajena;) http://www.rave.cz/tiskovka/9480/soul-gate-s-mike-koglinem-sunny-laxem/%5B/quote%5D

Nebylo by spatne si tu tiskovku po sobe precist a poslat ju az bez chyb sm0

DJMase
    Člen
    DJMase
    Člen
    DJMase
    Člen

hehe Ferry dikybohu aspon neni v Blave na ten termin to uz by me fakt psychicky znicilo:)))) sem se to dozvedel az kdyz mi na ASOTu dali flyer;)))) hrozny ty nase pripravy….ale myslim ze Koglin a Sunny budou vic zblizka a zatim pokud muzu soudit tak sou to super lidi:D

Kucas
    Účastník

[quote DjDkD@ve]

Ferdy neni nikdy dost, stylove je mi dlouhodobe nejblize...... sm15[/quote]

+1

Bohužel. Snad příště sm3

DjDkD@ve
    Člen

to nexxie:

Ferdy neni nikdy dost, stylove je mi dlouhodobe nejblize…… sm15

A hlavne, slysel jsem ho uz snad 20x live a zatim zklamal jen v jednom pripade (Dance Valley 2007)

nexxie
    Člen

DjDkD@ve : to nemáte Ferdy po těch všech TM, Mácháči, gigu v Sasazu atd dost? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.