TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sound of Ibiza – 21.1.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 58)
  • Autor
    james
    Člen

John O’Callaghan, ten by se mi líbil sm11

dardic
    Člen

Kearney?

Anonymní uživatel
    Host

První jméno bude Dj z Irska.

Felipe
    Člen

…a už to prasklo 🙂 staré rány na povrch, v každém případě, ten někdo ten název musel uvolnit a pod jakou záminkou, to je otázka 😉

deivis
    Člen

[quote nexxie]mě zase příjde (když v tom nehraje Deivis), že si nějakej další člověk řekl, že udělat akci je hrozně jednoduchý a že aby měl zaručenej úspěch, naváže na starej SoI a bude doufat, že si na to někdo vzpomene a celej žhavej přijede.. sm4[/quote]

Zde máš jak to bylo..
    [url=http://www.poslouchej.net/3832-Rozhovor-s-Deivisem.html]http://www.poslouchej.net/3832-Rozhovor-s-Deivisem.html[/url]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

proč ne, na soi sem propotil nejedno triko (myslim, že byly dvě :D)

nexxie
    Člen

mě zase příjde (když v tom nehraje Deivis), že si nějakej další člověk řekl, že udělat akci je hrozně jednoduchý a že aby měl zaručenej úspěch, naváže na starej SoI a bude doufat, že si na to někdo vzpomene a celej žhavej přijede.. sm4

Felipe
    Člen

Deivis: tak to bude legranda, to někomu* ze 7mýho připadalo, že nějak moc lidí v Brně pořádá trance // proggy klubové akce, tak tomu trošku pomůžou*… sm11

deivis
    Člen

[quote Felipe]Deivisi a to sem podezíral tebe, páč jsi psal něco na fb, že se budeš znovupodílet na některé trance akci, dle indicií to bude asi jinak. Těžko říct, co nám za "konkurenci" vyvstane :))[/quote]

Ano ta akce se jmenuje Upstream a bude se konat v Perpetuu. Je to nová rezidentní noc Štepána a na první díle zahraje Richard Sander z Maďarska 🙂 a teď sorry za OT.

Flash2001
    Účastník

Pokud bude zajímavý lineup, rád přijedu. Takže vpodstatě Palda+1

Palda61
    Člen

Já jsem tu akci nezažil, nicméně pokud bude chytlavý a zajímavý jméno pro mě, tak proč se neukázat v Brně :). Jsem zvědavej.

Felipe
    Člen

Deivisi a to sem podezíral tebe, páč jsi psal něco na fb, že se budeš znovupodílet na některé trance akci, dle indicií to bude asi jinak. Těžko říct, co nám za „konkurenci“ vyvstane :))

deivis
    Člen

Tak to čumím teda…

Dexx
    Člen

Hehe. To je nějakej úlet ne? 🙂

7 nebe jo 🙂 tam jsem nebyl ani napamatuji..

ovšem silně pochybuji že mě nějakej lineup v cz dokáža zaujmnout.. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.