Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)
Já byl i na úplně první SoI 🙂 Pak na třetí, s tím polákem jedním, který zahrál moji tehdy nejoblíbenější skladbu (Fred Baker vs. Nyram – Confirmation) 🙂
tak to jsem zvedavej. toto byla jedna z mejch prvních akcí když byl v brně Menno.. tak si rád zavzpomínam.. hele a nestala se z týdle akce potom e-motion?
Ano uznávám. Je to dlouho. 4 roky. Ale o to více to bude doufáme překvapení. Kvalitativně to posune akci laťku opět nahoru a naváže to na její úspěšná léta.
Vzhledem k tomu, že informační hodnota prvního příspěvku byla témeř nulová (navíc od neregistrovaného uživatele, takže to mohl být i „šprým“ od někoho), a lidé prakticky ani tedy neví na co se těšit (a přeci jen 4 roky starou akci si především nováčci na fóru třeba ani nepamatují), tak mi to přišlo jako pádný důvod. Většinou se akce uvádí už s více informacemi, ale zde nebyl napsán ani klub nebo vlastně cokoliv.
Bude to navázání na starou dobrou akci [b]Sound of Ibiza[/b], která před lety rozjela trancovou kulturu v Brně. Je tomu více jak 4 roky co skončila. A teď je znovu zpět !
[b]Více info 1.11.2010[/b]
Už teď ale zaručujeme kvalitní lineup a jedno velké překvapení.
Rozhodně nevidím důvod fórum mazat, nebo Vám zde překáží ?