TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sound of Ibiza – 21.1.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)
  • Autor

No a dál? sm3

Rendolf
    Člen

Takže Brno… To je dálka, na to prdim… Stejně jsem na Ibize letos byl sm15

Anonymní uživatel
    Host

Sound of Ibiza zůstává na svém místě. Nebude měnit tradici.

Rendolf
    Člen

Já chci aspoň vědět, kede to bude, jestli se mam těšit, nebo ne!!!sm8

hmm to by mě zajímalo ..anonym = Radan ?

nehcám se překvapit ale jsem spíše skeptik a pridávám se ke klaptchovy že první přázpěvek je o ničem a nic neříká.. akorát že klaptcha je tolerantní 🙂

nexxie
    Člen

a teď tady ten topic bude skoro dva měsíce ležet aniž by sme se v něm cokoliv dozvěděli? sm17

zruda
    Člen

Já byl i na úplně první SoI 🙂 Pak na třetí, s tím polákem jedním, který zahrál moji tehdy nejoblíbenější skladbu (Fred Baker vs. Nyram – Confirmation) 🙂

spawn.leo
    Člen

tak to jsem zvedavej. toto byla jedna z mejch prvních akcí když byl v brně Menno.. tak si rád zavzpomínam.. hele a nestala se z týdle akce potom e-motion?

Anonymní uživatel
    Host

Ano uznávám. Je to dlouho. 4 roky. Ale o to více to bude doufáme překvapení. Kvalitativně to posune akci laťku opět nahoru a naváže to na její úspěšná léta.

K1aptcha
    Člen

Vzhledem k tomu, že informační hodnota prvního příspěvku byla témeř nulová (navíc od neregistrovaného uživatele, takže to mohl být i „šprým“ od někoho), a lidé prakticky ani tedy neví na co se těšit (a přeci jen 4 roky starou akci si především nováčci na fóru třeba ani nepamatují), tak mi to přišlo jako pádný důvod. Většinou se akce uvádí už s více informacemi, ale zde nebyl napsán ani klub nebo vlastně cokoliv.

Ale OK, nechávám to.

Anonymní uživatel
    Host

Bude to navázání na starou dobrou akci [b]Sound of Ibiza[/b], která před lety rozjela trancovou kulturu v Brně. Je tomu více jak 4 roky co skončila. A teď je znovu zpět !

[b]Více info 1.11.2010[/b]

Už teď ale zaručujeme kvalitní lineup a jedno velké překvapení.

Rozhodně nevidím důvod fórum mazat, nebo Vám zde překáží ?

K1aptcha
    Člen

napište více info, jinak bude téma do hodiny smazáno

Anonymní uživatel
    Host

[b]Těšíte se ?[/b]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.